Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kariera- kim?

T0m3g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim polecacie grać karierę? jaki zawodnik, jaki klub. Jeśli chodzi o klub to chciałbym jakiś bogaty byle jaka liga, z dobrymi zawodnikami ( najlepiej by było jak nie BBVA )

A o zawodnika to jakiś pomocnik, napastnik byle by nie skrzydłowy, lekko już rozwinięty i żeby można było go jeszcze rozwijać.

Opublikowano

A coś do kariery menadżera?

Jeśli chodzi o zawodników to jeszcze najlepiej jakby była jakaś dobra repka, brazylia, niemcy czy coś.

Opublikowano

Polecam zagrać Totenhamem. Super zawodnicy. Nie na bardzo wysokim poziomie ale gra się super. Budżet też nie jest mały. Zawodnicy dobrze się rozwijają i jest jeden z moich ulubionych zawodników, Aaron Lennon. Polecam.

4043121350.png

Opublikowano

Neymar jest Brazylijczykiem a Aguero Argentyńczykiem ;p

Polecam jeszcze Schurrle z Chelsea jest on Niemcem.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Co myślicie o PSG? ma najwięcej $$ + jeszcze z easfc to będzie sporo, już bez transferów miejsce 1 zapewnione w lidze.

Opublikowano

Wydaje mi się że przyjemniej będzie się grało składem gdzie zawodnicy od młodego się rozwijają i trzeba cięzko walczyć o miejsce w lidze.

4043121350.png

Opublikowano

Co myślicie o PSG? ma najwięcej $$ + jeszcze z easfc to będzie sporo, już bez transferów miejsce 1 zapewnione w lidze.

Z PSG bym zagrał Lucasem

Opublikowano

Z PSG bym zagrał Lucasem

Albo weź zagraj Mathisem Bollym. Najszybszy zawodnik w Fife. Niestety ma mały overall ale powinno się grać i rozwijać ciekawie.

4043121350.png

Opublikowano

Albo weź zagraj Mathisem Bollym. Najszybszy zawodnik w Fife. Niestety ma mały overall ale powinno się grać i rozwijać ciekawie.

Bolly gra w Fortunie, słaby klub z małymi aspiracjami ;p

Opublikowano

Bolly gra w Fortunie, słaby klub z małymi aspiracjami ;p

A wiesz, że jest trudniej z takim klubem grać i szybciej poprawisz swoje umiejętności? Potem dostaniesz transfer do takiego bayernu i zaczyna się zabawa w LM ;d

4043121350.png

Opublikowano

A wiesz, że jest trudniej z takim klubem grać i szybciej poprawisz swoje umiejętności? Potem dostaniesz transfer do takiego bayernu i zaczyna się zabawa w LM ;d

No trochę tak czasem handicap pomoże, ale On szuka klubu z dużym budżetem więc Fortuna odpada.

Opublikowano

Jeszcze zobaczę jak tam z potencjałem Bolly'ego, macie jeszcze jakiś zawodników takich słabszych co szybko się mogą rozwinąć?

Apropo MAN City, to myślę że z BPL by pasował MANU lub Chelsea, nie musi być wcale tak łatwo. ;)

Jakieś propozycje z ligi włoskiej? Juventus raczej nie, myślę czy AC Milan, słaby budżet, jeszcze kupie może tam Ronaldinho i Kaka mimo że pewnie się już nie rozwiną.

Opublikowano

Jeszcze zobaczę jak tam z potencjałem Bolly'ego, macie jeszcze jakiś zawodników takich słabszych co szybko się mogą rozwinąć?

Jese z Realu Madryt chyba ma największy potencjał. Ja go w 5 sezonów rozwinąłem do 90 ov ;d

Opublikowano

Z Chelsea polecam Hazarda, a z Man United polecam Welbecka.

Jeszcze z Liverpool-u ciekawy jest Sturridge.

Z Milanu polecam El Shaarawy (21 lat) i Balotelli (23 lata)

Opublikowano

Z Chelsea polecam Hazarda, a z Man United polecam Welbecka.

Jeszcze z Liverpool-u ciekawy jest Sturridge.

Z Milanu polecam El Shaarawy (21 lat) i Balotelli (23 lata)

No El Shaarawy jest spoko. Ale ogarnij Williana. Dla mnie jest to najlepszy zawodnik w Fifie. Mam go w swoim BPL i gra się super. Piłka przy nodze. Szybkość. Kiwam wszystko i wszystkich. Strzela się fajnie :P

4043121350.png

Opublikowano

No El Shaarawy jest spoko. Ale ogarnij Williana. Dla mnie jest to najlepszy zawodnik w Fifie. Mam go w swoim BPL i gra się super. Piłka przy nodze. Szybkość. Kiwam wszystko i wszystkich. Strzela się fajnie :P

El Shaarawy w Realu jako menadżer zastąpiłem go za Ronaldo który poszedł do PSG, i.. tak sobie, szybko się męczy. Willian jest ok, ale może się rozwinąć do 84 SUM a na początek ma 83, wg. mnie fajni są Ci co mają sporo gwiazdek dryblingu bo lubię czasem przedryblować przeciwnika. Na to pasuje Neymar, grałem nim wcześniej prawie cały sezon i nawet ok, chyba jeszcze raz zagram nim jako zawodnika, tylko teraz jaki klub w karierze menadżera.

Macie jeszcze jakiś takich? chyba Lewandowski miał tam 5 gwiazdek sztuczek i do tego ma jakiś potencjał, to też jest okej na zawodnika.

Opublikowano

El Shaarawy w Realu jako menadżer zastąpiłem go za Ronaldo który poszedł do PSG, i.. tak sobie, szybko się męczy. Willian jest ok, ale może się rozwinąć do 84 SUM a na początek ma 83, wg. mnie fajni są Ci co mają sporo gwiazdek dryblingu bo lubię czasem przedryblować przeciwnika. Na to pasuje Neymar, grałem nim wcześniej prawie cały sezon i nawet ok, chyba jeszcze raz zagram nim jako zawodnika, tylko teraz jaki klub w karierze menadżera.

Macie jeszcze jakiś takich? chyba Lewandowski miał tam 5 gwiazdek sztuczek i do tego ma jakiś potencjał, to też jest okej na zawodnika.

Lewy ma 4* Sztuczek.

Z 5* polecam Bernard w Szachtarze gra oraz Kelvin z FC Porto

Opublikowano

Ronaldinho ani pirlo Ci nie polecę ;d hmm. James Rodriguez byłby spoko. Falcao.

Falcao ma już 28 lat więc za długo sobie nim nie pogra lepiej brać młodszych. A co do Jamesa to jako 23 latek może się jeszcze sporo rozwinąć, ale od Jese raczej na dłuższą metę nie jest lepszy.

James ma 4 * trików i 3 * słabszej nogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...