Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probelm z Grą FIFA14

CzUcZo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak. Ponad 70 tysięcy lajków na polskiej stronie mówi samo za siebie. Z pewnością nie jest to fake. Kiedyś tam pisałem i dostałem odpowiedź, ale taką że oni nie pomagają i trzeba pisać bezpośrednio maila.

4043121350.png

Opublikowano

No tak. Ponad 70 tysięcy lajków na polskiej stronie mówi samo za siebie. Z pewnością nie jest to fake. Kiedyś tam pisałem i dostałem odpowiedź, ale taką że oni nie pomagają i trzeba pisać bezpośrednio maila.

Niby jest 70k "lajków" ale często pod postami ktoś robi konto z nazwą taką jak oni i pisze darmowe coinsy itp. Gdy wejdziesz w to musisz wypełnić dane Email,Hasło,Pytanie i tak okradają ludzi. Dlatego pomyślałem, że to mógł być fałszywy numer,

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

To ja poszukam dla Ciebie numeru i porównamy dobrze?

Możesz poszukać  ;p Ale to raczej na pewno dobry numer.

Opublikowano

Do supportu EA znalazłem taki numer: Telefon: +48 22 39 70 840

Czy to ten? Bo nie chcę szukać tam po tych. No wiesz;D

Tak to ten.

Nie wiem co było gorsze pomoc "Bartka z infolinii" czy muzyka co leciała zanim Szanowny Bartłomiej odebrał. ;p

Opublikowano

Hahahah ;D A ile razy dzwoniłeś?

Dwa razy:

Pierwszy raz 20min czekałem na odpowiedź w końcu nie wytrzymałem i się rozłączyłem.

Drugi raz zadzwoniłem po około 10 min połączyło mnie z Bartoszem i porozmawialiśmy sobie około 20min, po czym okazało się, że on tego nie potrafi załatwić i przekaże sprawę dalej.

Czyli 50min rozmów około 30zł to za to mógłbym coinsy na allegro kupić i bym miał CR7 ;D

Opublikowano

Za pieniądze z telefonu ronaldo nie kupisz :P

No tak ale gdybym nie zadzwonił to bym za to 30zł kupił coinsy, a tak jak mi nie oddadzą to i tak będę musiał 15mln dokupić żeby się hajs zgadzał ;D

Opublikowano

To z czego ty dzwoniłeś ? o.O Z konta w banku czy z telefonu stacjonarnego? :P

Z Telefonu na kartę :D

Liczę, że do jutra karta zostanie mi oddana.

Opublikowano

To jakbyś nie zadzwonił to byś i tak miał kasę tylko na koncie ;d

Tak ale jednak zapłaciłem 30zł za to żeby porozmawiać z Bartłomiejem który mi nie pomógł, więc to była strata czasu.

Opublikowano

A co dokładnie powiedział skoro aż 30 minut gadałeś?

Nic nie mówił tak w sumie.

-Proszę podać e mail

-Podałem

-Proszę chwilkę poczekać (chwilka trwa 5min)

I tak do 30min żeby się dowiedzieć, że on mi nie może pomóc -Patologia ;d

Opublikowano

W sumie nie trzymał Cię chyba po to żeby na tym zarobić bo nie zarobi. EA może zatrudnia osoby niekompetente. Pewnie prze te 5-10 minut weryfikował dane. Może po prostu pytał wszystkich wokół i tego też nikt nie wiedział.

4043121350.png

Opublikowano

W sumie nie trzymał Cię chyba po to żeby na tym zarobić bo nie zarobi. EA może zatrudnia osoby niekompetente. Pewnie prze te 5-10 minut weryfikował dane. Może po prostu pytał wszystkich wokół i tego też nikt nie wiedział.

Możliwe, niestety niektórzy pracownicy EA są niekompetentni i nie powinni tam pracować.

No cóż temat uważam za rozwiązany. Dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...