Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probelm z Grą FIFA14

CzUcZo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem około 2 tygodnie temu wystawiłem CR7 i do teraz nie otrzymałem pieniędzy za jego sprzedaż. Pisze mi wygasły i ani nie dostałem coinsów ani nie mogę nim grać.Dzwoniłem do EA ale osoba pracująca tam imię Bartek okazała się niekompetentna. Rozmawiałem z nim 30min po czym na sam koniec powiedział, że przekaże sprawę wyżej i mam czekać dzwoniłem w ten poniedziałek. Pytanie brzmi czy ten nr 223970840 na pewno należy do EA czy został mi podany zły numer. Osoba ta pytała o emaila i odpowiedź na pytanie pomocnicze więc podałem. Aktualnie je zmieniłem bo nie wiem czy nie został mi podany zły numer. Jeżeli numer jest dobry to czy mam czekać czy dzwonić jeszcze raz?

64541787091096006414.jpg

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Tak. Jest to dobry numer. To że pytają Cię o różne rzeczy to jest normalne. Muszą to robić aby potwierdzić wiarygodność twoich danych względem konta.

4043121350.png

Opublikowano

Tak. Jest to dobry numer. To że pytają Cię o różne rzeczy to jest normalne. Muszą to robić aby potwierdzić wiarygodność twoich danych względem konta.

Tam tylko Bartosz pracuję czy ktoś jeszcze ? Bo z Bartoszem nie mam chęci rozmawiać bo jest niekompetentny. 

Opublikowano

Dzwoń o różnych godzinach. Musisz trafić na innego konsultanta. I tak polecam Ci dogadać się z nimi na livechacie. 5 minut i sprawa załatwiona.

4043121350.png

Opublikowano

Dzwoń o różnych godzinach. Musisz trafić na innego konsultanta. I tak polecam Ci dogadać się z nimi na livechacie. 5 minut i sprawa załatwiona.

Dobra to mam dzwonić (minęło 5 dni) bo mówił, że mam czekać? tylko ile ?

Opublikowano

A jak zadzwonisz po pięciu dniach to kolejny konsultant powie że masz czekać 5 dni. Może chciał Cię po prostu spławić. Tak jak mówiłem. Wejdź na Livechat i dogadaj się.

4043121350.png

Opublikowano

A jak zadzwonisz po pięciu dniach to kolejny konsultant powie że masz czekać 5 dni. Może chciał Cię po prostu spławić. Tak jak mówiłem. Wejdź na Livechat i dogadaj się.

zobaczę czy się dogadam mój angielski nie jest  dobry, ale i słaby też nie jest :D

Opublikowano

jak chcę zgłaszać to widzę że mam coś takiego więc chyba poczekam te 24h ;d

These items were delayed and should be available within the next 24 hours. Item Description Reason C. Ronaldo dos Santos Aveiro Player - Regular - Rating: 92

DELAYED-TRADEPILE

Opublikowano

Jak wolisz. Ew. poproś kogoś kto potrafi się z nimi dogadać. Ja tam takiego problemu nigdy nie miałem. Może po prostu dlatego że nie mam kogo sprzedawać:D

4043121350.png

Opublikowano

Jak wolisz. Ew. poproś kogoś kto potrafi się z nimi dogadać. Ja tam takiego problemu nigdy nie miałem. Może po prostu dlatego że nie mam kogo sprzedawać :D

Umiem się dogadać raczej :D Ale jak pisze takie coś to wole poczekać.

Opublikowano

Wiesz. Ja dostałem kiedyś bana na fifę i napisałem maila. Pisało, że mam czekać 14 dni na odpowiedź a w ciągu 10 minut dostałem unbana. Może przypadek?

4043121350.png

Opublikowano

Wiesz. Ja dostałem kiedyś bana na fifę i napisałem maila. Pisało, że mam czekać 14 dni na odpowiedź a w ciągu 10 minut dostałem unbana. Może przypadek?

ale jest weekend live chat nie pracuję ;p

Opublikowano

Ja tam nigdy z tego nie korzystałem to nie wiedziałem. A infolinia pracuje w weekendy?

Też nie tylko w dni robocze.

Opublikowano

To musisz czekać do poniedziałku. Ale to żadna strata bo grać możesz. ;]

No zawsze jest ten drugi CR7, ale jednak 15mln mi szkoda tak zostawić dla EA. Może do jutra oddadzą ;p

Opublikowano

Ostatnio do wielu ludzi pisze że coś im się buguje. Karty, zawodnicy czy profile. Pewnie kartę Ci oddadzą ;]

Jak nie oddadzą to będę musiał niestety do Bartosza dzwonić a tego bym nie chciał :D

Opublikowano

A to dzwonisz na infolinię czy na numer który Ci podał? :D

Infolinie a numer mam z Facebooka Fify ^.^

Opublikowano

Gdzieś widziałem chyba inny numer na infolinię ale nie jestem pewien :D

Jedną infolinie mają tylko nie byłem pewny czy to ich numer bo na Facebook-u często ktoś robi fałszywe konto i chcę wyłudzić dane do Origin-a ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...