Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje jakiś serwer prywatny po polsku?

Carlsberg144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja mówie tylko że na der jest dużo ...

Grając na valo naprawdę nie spotkałem tak dużo ... 4-5 w tym jakieś mirogody5 które wyzywają bez powodu .

Bez spiny :oo

Opublikowano

Cala gildia shield na valo to okolo 2 pt polakow :p a nie wszyscy sa w shield, wiec nie ma ich tam tak malo

Opublikowano

Piotrku tylko kupowanie mistrzy po 1k i innych tynek za tyle to jest idiotyzm skoro te tynki chodza po 850s, a za 1g nawet ich nie sprzedasz bynajmniej na valo wiec ten sposób nie jest oplacalny

Opublikowano

To dlaczego dalej go poleca skoro nie zna się na obecnych cenach... true 

Opublikowano

Jony nie placz, tylko expaj :) Poradnik napisal dobry, ale trzeba czasu i penedzy, zeby inwestowac. Gelt sie musi zgadzac! Co do polsko-jezycznego priva jest nieoplacalny :) Mozna spolszczyc, klienta, ale pewnie chodzilo CI o to, zeby grac z polakami.

Opublikowano

Easy:

en.p4story.com

Very easy ( prawie ze pvp ):

http://enthara4story.com/

Max lvl 97, maxa wbije sie w okolo 30 minut - Nowe eq ( ikony dzialaja ), nowe bronie za darmo, system gemstonow - darmowe ulepszajki ( nie jest 100% na wbicie, Bony troszke z run i z czaso ( sztylety 10 ilosci ( 54 )), bizu samemu sie robi z mobow dropi po 50s

@Edit

Screen z nowej mapki :)

10568951_822255924474120_191629879672416

Opublikowano

jest on dzis grałem teraz przerwa techniczna, po za tym to są beta testy tego serwera i już gra sporo typa 

Opublikowano

Teraz jest aktualizacja, a w niej:

Naprawiona ikona itemka, kiedy wyrzucaliscie z plecaka,

Naprawiona aukcja,

2 Nowe kolory EQ - te z BG taki czarny i niebieski,

Naprawienie cooldown'a wojownika.

Opublikowano

@aniomel22

Nie wchodz na lochy, poniewaz mapa jest niedokonca wgrana i sa lekkie bugi, nawet niema ustawionych mobow. Na czaso jak idziesz to musisz miec teleport do wioski bo inaczej nie wyjdziesz :0

czemu jak się loguje na postać to mnie wywala a na stronie pisze że ON

Opublikowano

Serwer ogl pobugowany w uj i jeszcze troche, po wcisnieciu koperty, aby odebrac listy wyskakuje raport, mam nadzieje ze po becie usuna wszystkie bugi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...