Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC do 3tysiecy zlotych (Dobry?)

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koszyk skasowany

Co w tym zestawie byscie zmienili. Nie piszcie mi ze dysku bedzie malo bo wystarczy mi pod Metin2 i CS i tam 2 inne gry + mam dysk 500GB w starym PC wiec jak cos go bd mial. Czy ten PC jest dobry i czy dobrze bedzie sie sprawowal w grach nie tylko metin i CS tylko w tych nowszych z np. tego roku. Piszcie co zmienilibyscie i na co 

Czy wszystkie czesci bd pasowaly do Sb i wspolgraly ze sb.

Dziekuje.

Opublikowano

Zestaw jest całkiem okiem. Z tym, że widziałem go w odrobinę zmienionym kształcie.

Co do EVO mam mieszane uczucia, nie lepiej kupić sprawdzonego MX100 na kościach MLC? W założeniu TLC miały być przeznaczane do budżetowych SSD.

Karta Zotaca nie należy do najcichszych GTX 770. W tej cenie wolałbym kupić: http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx-770-2gb-ddr5-256-bit-hdmi-dp-box-gtx770-dc2oc-2gd5-582021/

Zasilacz XFX możesz wymienić na semi-modularnego Chiefteca: http://www.morele.net/zasilacz-chieftec-a80-ctg-650c-650w-85-478521/

Opublikowano

Chce sensowne propozycje... SSD mi wystarczy tyle co jest tutaj a za zwykly dysk zaplace 300+ za dobry wiec cena wzrasta. Ten post UP widze napisany aby post wiecej byl. Czekam na dalsze propozycje. Chyba ze mam bez dysku miec PC to spoko xGruzlin...

Opublikowano

Za 200 zł masz dysk 1 TB. SSD jest o wiele szybszy od zwykłego na SATA 3. Odejmij z 16 GB max 20 GB (64 bitowa wersja systemu) to już masz tak w 108 GB na reszte. Tu coś zainstalujesz i tu i zaraz będzie mało :P Chyba,że używasz kompa tylko do przeglądania neta to może być.

EDIT Napisałeś do nowszych gier,które niekiedy zajmują 20 GB :)

Nie doczytałem,żę masz dysk,sorrki :P

Opublikowano

Chce sensowne propozycje... SSD mi wystarczy tyle co jest tutaj a za zwykly dysk zaplace 300+ za dobry wiec cena wzrasta. Ten post UP widze napisany aby post wiecej byl. Czekam na dalsze propozycje. Chyba ze mam bez dysku miec PC to spoko xGruzlin...

napisales ze masz dysk wiec jaki problem ?

ssd wydajnosci w grach nie poprawi wiec ten twoj komentarz to tylko nabijanie postow 

Opublikowano

SSD chce pod system i programy i z 2 gry a jesli bd malo wloze moj dysk. Myślenie większości tutaj mnie az zadziwia. A co do nabijania postöw to Pan up widze lubi :)

@topic

Co do pc chyba dobry bo nic do zmian juz nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...