Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishBot na Client (PL)

tevirafi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem zapytac czy jest jakiś działający fishbot na clienta? Wiem ze jest w KamerModzie, ale używając go dostałem bana z automatu :). Chyba że jest jakieś obejście czy też blokowanie logów? Metin2 HackShield Bypass v1.6 FINAL spełnia jeszcze swoją rolę? Bo widzę że cheaty do metina na PL nie są już praktycznie aktualizowane :(. Jeśli ktoś posiada jakiegoś FB to porszę o link. Może to byc bot, który musi byc na wierzchu caly czas, ale zeby mial tez jakas opcje typu QUIT jeśli ktoś do nas szepnie lub coś w tym stylu. Szukałem jakichś FB w google ale niestety są tam same "przestarzałe" i nieaktualizowane . (Jestem zielony ws. HS, logów i wgl ^.^) A jeśli nie ma zadnego dzialajacego FB, to jak zrobic zeby nie dostac bana na kamer modzie po kilku godzinach? :)

Opublikowano

ja juz przez bany pernametne straciłem eq warte 2kkk[2 dni temu mental perm,wczoraj perm,dzisiaj perm xDDD] no ale cóż mam nadzieje ze ten będzie działal tak żeby nie wykrywało go :)

asd

Opublikowano

Niedawno, jak jeszcze gralem na Pl - dzialal fishbot od Kamer'a. Nie wiem jak teraz ale warto sprwadzic.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

Po 1 primo treba umieć grać na fish bocie. Ja jak dostaje bana to tylko od gm jak sie mod nie wyloguje bo wykrywacz nie zawsze działa.

Mówisz ze dostajesz bana tylko od GM jak sie nie wylogujesz i nic nie odpowiadasz na pw, w czasie gdy ty dalej lowisz? :) Ustawilem sobie konto na laptopie obok komputera na ktorym gralem w co innego. Zerkałem co chwilkę czy nei ma GM'a. Łowiłem 2h, GM'a nei bylo, na drugi dzien wchodze na konto i ban. Także nie wiem jakim cudem nie dostajesz bana "z logów" .

http://www.mpcforum.pl/topic/838801-hardfish-v01-by-daronian-kris006/

By nie dostać bana hack shield block 100% :)

Zaraz go spróbuję bo go jakoś przeoczyłem :)

Opublikowano

Hard Fish działa bez problem, jedna musi byc otwarte okno gry. Nie ma innych FB działających w tle oprócz kamer moda? W sumie ten mi wystarczy ale może ktoś ma takiego ?  :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...