Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] {AUTORSKI PLUGIN} noHealth zmiana maksymalnego hp graczy!

noIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny plugin, użyje go z chęcią na moim serwerze.

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Robi, licząc że ten odczyt trwa ~30 ms przy każdym wejściu, na większym serwerze(bo większe używają ssd) niepotrzebnie robisz lagi. Takich rzeczy się nie robi, nawet na szybko, bo to jest 1 linia więcej pisania. 

ok przyjąłem zrozumiałem :) Poprawię.

Bardzo fajny plugin, użyje go z chęcią na moim serwerze PolandCrafters

Dzięki. Jasne możesz go użyć gdzie chcesz.

spoko plugin powodzenia w pisaniu pluginów

Dzięki :) Wkrótce udostępnię kolejny plugin :D

Właśnie takiego pluginu szukałem ;D

Miło mi to słyszeć.

Opublikowano

Ja pie... im dluzej zyje tym wiecej gowna na tym forum widze -,-

1/10

wiecej za ten szajs nie dam

PS. to nie jest hejt tylko pseudo-opinia (dluzsza naposze jak bede na kompie)

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

tak jak @dCrafters Uważam, że mogłeś trochę bardziej rozbudować ten plugin, zanim go wydałeś, bo teraz pomyśl - stworzysz 25 takich "pluginów", każdy z nich będzie miał 1 listener. Nie lepiej dać to wszystko w jeden .jar? 

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Ja pie... im dluzej zyje tym wiecej gowna na tym forum widze -,-

1/10

wiecej za ten szajs nie dam

PS. to nie jest hejt tylko pseudo-opinia (dluzsza naposze jak bede na kompie)

tak jak @dCrafters Uważam, że mogłeś trochę bardziej rozbudować ten plugin, zanim go wydałeś, bo teraz pomyśl - stworzysz 25 takich "pluginów", każdy z nich będzie miał 1 listener. Nie lepiej dać to wszystko w jeden .jar? 

Dcrafters udostępnij jakiś swój plugin to wtedy będziesz mógł komentować. 

MrDyrektor ale powiedz po co bardziej to rozbudowywać jak w ten sposób działa. Mógłbym sobie łączyć pluginy np. na drop i na to gdybym pisał je na własny serwer. Bo tak to nie ma żadnego sensu.

Opublikowano

Dcrafters udostępnij jakiś swój plugin to wtedy będziesz mógł komentować. 

MrDyrektor ale powiedz po co bardziej to rozbudowywać jak w ten sposób działa. Mógłbym sobie łączyć pluginy np. na drop i na to gdybym pisał je na własny serwer. Bo tak to nie ma żadnego sensu.

pisze pod serwer...

dev.bukkit.org/profiles/artur9010 jezeli masz taka potrzebe

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

pisze pod serwer...

dev.bukkit.org/profiles/artur9010 jezeli masz taka potrzebe

No więc tak: 

Udostępniłeś 4 pluginy :

1.RamCheck: raptem 1 klasa i 30 linijek.

2. Prosty plugin ale dobrze z optymalizowany :) .

3. ClearChat , to jedna komenda z pętlą.

4. FireworkonLogin jeden listener 100 linijek.

5. HeadGive najbardziej rozbudowany bo aż 4 klasy.

Podsumowując sam udostępniasz pluginy podobne do mojego :) Np. ClearChat lub Fireorkonlogon.

Opublikowano

Ja nie krytykuje; wręcz przeciwnie - cieszę się, że jest coraz więcej osób programujących w Javie, tylko zwracam uwagę; wyrażam opinię

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Plugin przydatny, a hejterzy typu dCrafters or jakieś inne gówna mogą sobie te opinie wsadzić głęboko w d***. Dlaczego? Dlatego, że pan NoIp dopiero się uczy javy. Wy sami też nie byliście "zajebiści" od początku. Zamiast ciągle krytykować plugin innych wystawcie coś swojego. Po co 10 listenerów na 1 event? Wg mnie plugin jest napisany dobrze jak na początek. A pluginy pana na D dla mnie są do napisania w 15 min maksymalnie, więc nie wiem czym tu się chwalić :)

Wcale nie pokazujecie sie lepsi jak tylko krytykujecie czyjas prace, chocby poczatkowa. Dla was liczy sie tylko syntax, napisal pare linijek źle i już wrogowie..

To jest dziecinna psychika. Bowiem nie kod określa o tym, jaki jest człowiek. 

Dzięki za pozytywną opinię aczkolwiek przyznaję że mój plugin noHealth nie jest szczytem możliwości :D

Ja nie krytykuje; wręcz przeciwnie - cieszę się, że jest coraz więcej osób programujących w Javie, tylko zwracam uwagę; wyrażam opinię

Ok dla mnie to zabrzmiało jak hejt no ale jeśli nim nie było to nie ma sprawy.

Opublikowano

no sorry ale wypraszam sobie, nigdy niczego nie shejtowałam ;)
Hejt jest wtedy jak nie podajesz żadnych argumentów np:

PS. Dla hejterów pokroju @Karolina_666 wiem że kod jest h*jowy ,źle z optymalizowany , brzydki, nazewnictwo klas i paczek jest złe, i ogólnie wszystko jest złe.

Polacam poczytać coś o pętlach :D

konsola.sendMessage(" ");

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Plugin przydatny, a hejterzy typu dCrafters or jakieś inne gówna mogą sobie te opinie wsadzić głęboko w d***. Dlaczego? Dlatego, że pan NoIp dopiero się uczy javy. Wy sami też nie byliście "zajebiści" od początku. Zamiast ciągle krytykować plugin innych wystawcie coś swojego. Po co 10 listenerów na 1 event? Wg mnie plugin jest napisany dobrze jak na początek. A pluginy pana na D dla mnie są do napisania w 15 min maksymalnie, więc nie wiem czym tu się chwalić :)

Wcale nie pokazujecie sie lepsi jak tylko krytykujecie czyjas prace, chocby poczatkowa. Dla was liczy sie tylko syntax, napisal pare linijek źle i już wrogowie..

To jest dziecinna psychika. Bowiem nie kod określa o tym, jaki jest człowiek. 

Tylko na c**j on udostępnia tak c**jowe pluginy? A poza tym, sam nie ogarnia, krytykuje moje posty i się wymądrza. Jest trochę takim gównem.

EDIT:

Ktoś tam wyżej pisał że coraz więcej osób programuje w javie. To co większość osób(wy) na tym forum robicie, ciężko byłoby nazwać programowaniem. Taka jest moja opinia.

Opublikowano

Tylko na c**j on udostępnia tak c**jowe pluginy? A poza tym, sam nie ogarnia, krytykuje moje posty i się wymądrza. Jest trochę takim gównem.

EDIT:

Ktoś tam wyżej pisał że coraz więcej osób programuje w javie. To co większość osób(wy) na tym forum robicie, ciężko byłoby nazwać programowaniem. Taka jest moja opinia.

Ten plugin faktycznie jest bardzo prosty ale NIE MA czegoś takiego na necie. Tylko dlatego go udostępniłem. Po za tym nie ma sensu się spinać. 

Plugin jest za darmo więc jak ktoś chce to pobierze jak nie chcesz to nie pobierzesz logiczne nie?

Obecnie od 7 dni siedzę oglądając amerykańskie poradniki i ucząc się pisania w wielu klasach i optymalizacji. Natomiast tego pluginu nie da się zoptymalizować bo jest za mały.

no sorry ale wypraszam sobie, nigdy niczego nie shejtowałam ;)

Hejt jest wtedy jak nie podajesz żadnych argumentów np:

Polacam poczytać coś o pętlach :D

Pętle znam :) Ale po co używać pętli do wiadomości do konsoli która wyświetla się raz na włączenie serwera i nie ma wpływu na stałą wydajność serwera?

Opublikowano

To nie autorskie masz pozew do sądu jeżeli tego nie usuniesz, gdyż były już stworzone takie pluginy/skrypty ... (Jakie... dzieci pier.... po h... piszą autorskie jak to ku... nie autorskie ?)

Opublikowano

@noIP

Zrobiłbyś ,że można zrobić jednej osobie z uprawnieniami więcej HP?
Czyli:
- Gracz 123 ma 20 HP

- Gracz 456 ma 76 HP

Coś takiego , mógłbyś wykonać ? ;3

To nie autorskie masz pozew do sądu jeżeli tego nie usuniesz, gdyż były już stworzone takie pluginy/skrypty ... (Jakie... dzieci pier.... po h... piszą autorskie jak to ku... nie autorskie ?)

Ty chyba jesteś rąbnięty stary? On to napisał więc może pisać że to autorskie... A po za tym on może cie pozwać do sądu bo go straszysz.

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...