Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Uruchomieniem Gry 2Moons

konarle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z uruchomieniem gry 2moons tak jak w temaciie . Na poczatku mialem problem z connection error wiec zmienilem launcher.config z 7.14.0 na 7.16.0 i niedalo zadnych efektow potem kliknolem na sam launcher to mi sie z aktualizowalo do 4.6.23 a potem zatrzymalo na koncu i nieposzlo dalej nastepnie wlaczylem minilauncher i wyskoczylo mi to Error to samo bylo tez w launcher . Prosze o pomoc z gory dziekuje.

Opublikowano

1.Musisz pobrać tą nową wersje gry http://bit.ly/bW8zr1

2.Następnie zainstalować, wejść w folder gry i uruchomić przez minilauncher.exe by dalej był upload.

3.Jeśli uruchomisz przez ikone na pulpicie 2moons to Ci wyskoczy error.

Daj znać jak Ci poszło.

Opublikowano

Dobrze wszystko jest piknie , dzieki za pomoc (+)

Tylko jak odpalam rexing 2.3.3 za pomoca global_unpacked_32.92.3 to zatrzymuje sie na 60%

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chcialem powidziec ze znow jest problem bo zainstalowalem 2moons od nowa nastepnie aktualizowal sie a potem na koncu aktualizacji jest liczba 6 i po 10 minutach wylaczylem bo i tak by nidalo zadnych efektow. Bardzo prosze o pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rexignation do 2.3.4 usunąć wszystkie niepotrzebne pliki z folderu bin i wtedy dopiero cisnąć

!!Nic powtarzam NIC nie wkladać do folderu bin bo gra to wykrywa i crashuje gre

Dodatkowo dla newbie

Przy rexi namierzacie nie launcher/minilauncher tylko dekaron.exe znajdujacy sie w folderze bin

A co do zatrzymania sie na 6... Poczekajcie kilka h i wtedy zaktualizujcie gre

16435562.jpg
Opublikowano

Teraz mam inny problem bo jak wlaczam 2moons z aktualizacja 34.8.6 a potem loguje sie to wyskakuje dc. Bardzo proszę o pomoc

(okno ze startem jest stare niewiem dlaczego)

Opublikowano

Niemoge wlasnie tego pobrac wyskakuje mi calyczas okno logowania (a link niedziala ,wlazlem na download bezposredno z gamehi)

Jakby ktos mogl to niech wrzuci na jakis hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...