Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BETA] MuSpell || Season 6 Ep3 || Exp: 100 || Drop: 20 ||

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mirror 1: http://speedy.sh/sqhZR/MuspellMU.rar

Mirror 2: http://hostuje.net/file.php?id=f8a7d620af700afaa4ecd6cf2e5e2cbd

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/4bdd77eefcd56b48f86b622a23da4191e36847397c18faf3da8a0f08c93f2b3a/analysis/1409511762

Przypominam, że dodaliśmy komendy takie jak:

/lvl  - Ustala okreslony lvl np. /lvl 400

/stat  - Ustala okreslone statystyki np. /stat 30000 30000 30000 30000 (str agi ene vit)

/item - Dropi wybrany item. Kody itemu mozna znaleść w każdym pliku item.txt

Te komendy pomogą Nam w testowaniu  

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiedziałem że to nie wypali, brak info ze strony AT.

Strona padła brak płatności :)

Naobiecywali tylko...

Opublikowano

MG COMBO. To nie NEW :) Zawsze Mg combo ma na s6ep3 :P Tylko z 10% graczy o tym wie :D PS: Gdzieś na mpc dałem poradnik co do comba :P

Opublikowano

MG COMBO. To nie NEW :) Zawsze Mg combo ma na s6ep3 :P Tylko z 10% graczy o tym wie :D PS: Gdzieś na mpc dałem poradnik co do comba :P

Zacytuje post mirasa

W tym temacie został opisany bug a ja zrobiłem combo jak należy. W opisanym przez MPCwaRRior sposobie nie masz double dmg bonusu za te "combo" (2x double dmg w combo jak u bk) i jest on spowodowany speed bugiem. Można na naszym serwerze próbować łączyć te dwie techniki a nuż będzie to sposób na koszenie na pvp  :P (o ile w tej wersji, tj. wersji maina, nie został ten bug załatany).

edit: sposób nie został załatany, nie wiem czy uda mi się wygrzebać przyczynę ale może dzięki temu MG stanie się interesującą postacią... ^.^ 

Opublikowano

Doczekacie. Link do forum podam jak tylko je skończymy. 

Co do MG Combo - To tylko Bug. 

Kiedy start słyszałem że za rok potem że w październiku i na początku września....

Opublikowano

Dajcie odpowiedz kiedy bedzie on serwera :),bo jak narazie to nawet na testy beta wejsc nie mozna :)

Dajcie znac jak cos,bo jak narazie to na testy beta wejsc nie mozna nawet :)

Opublikowano

Nikt z Administracji nie podał dokładnej daty startu. Narazie były to tylko przypuszczenia. Niestety ale trochę się posypało i z tego powodu mamy opóźnienia. Kolejny fakt to pieniądze. Ustaliliśmy ze na czas testów nie będziemy opłacac serwer dla WWW. Będzie tylko forum. Niestety stary hosting nie mógł zostać opłacony ponownie - dlatego został wykupiony drugi. Trwają prace przenoszenia bazy oraz plików. 

Serwer jest cały czas online. Jednak jeżeli coś robimy to w tym czasie bardzo często są restarty. Normalna sprawa jeżeli dodajemy nowości. 

Dla osób które myślą ze postawienie serwera jest proste mała rada - Każda rzecz wymaga czasu. Jeżeli dodajesz coś czego jeszcze w GS nie ma. To nie zrobisz tego w chwilę. 

Opublikowano

Jeżeli nie macie funduszy na to przedsięwzięcie poszukajcie sponsora, nie sądzę abyście długo się utrzymali na cięciu kosztów serwera wwwz proserwer za SMS.

Powodzenia Wam życzę :)

DMT 😉

Opublikowano

Sponsor to nie jest łatwa sprawa. Cały czas poszukujemy go.  Prace cały czas trwają i wszystko posuwa się do przodu, ale w dzisiejszym czasach do wszystkiego potrzeba pieniedzy.

PS: Cytat nad Twoją sygnaturką mnie rozbawił. Kompletnie^^

Opublikowano

Problem jest taki, ze wasz server nie zbudza zaufania. Kazda edycja konczy sie tak samo, czyli dostajecie pieniadze(sponsor) server postoi pare tygodni, gora kilka miesiecy. Zawsze jest vip, bez ktorego nie ma szans wbicia top30 jednak notorycznie macie ten sam problem, zwijacie biznes nagle z tymi samymi bledami(brak zabezpieczen i gracze musza lapac haxow albo nie dzialajacy przez kilka edycji party exp) bez wyciagniecia wnioskow. Zmieniliscie nazwe w nadzei, ze zamarzecie renome, ktora wyrobiliscie sobie przez kilka lat. Jestem ciekawe ile ta edycja postoi i ile bedzie online  ;)  Poliglota ze mnie marny, ale mam nadzieje ze zrozumieliscie moj przekaz xD

P.S przerzuccie sie lepiej na minecrafta, tam narobicie sobie hajsu na idiotach,a wklad jest maly :)

Opublikowano

Nie rozumiem z kad ten hejt...

Gosciu chce zrobic dobry serwer usunac wszystkie bugi widac ze sie na tym zna

Nie napisal kiedy serwer wyruszy wiec jedyne co mozna zrrobic to czekac na jakies info o postepach 

To ile serwer postoi nikt nie wie wiec takie pisanie jest bezsensu 

Jak macie zamiar tylko hejtowac to idzcie grac na inne serwery gdzie zabezpieczenia przeszedlby nawet osmiolatek hack na hacku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gral;em na apo na kazdej edycji i choc ni staly dlugo to i tak na lepszym serwie chyba nie gralem ta atmosfera i ludzie i jezeli skolsik i ekipa robia ten serw to wbijam w ciemno bo wiem ze bedzie warto czekam z niecierpliwoscia  na on pozdrowionka.......

Opublikowano

Powiem że na Apo bawiłem się świetnie, edycja co 2 miesiące ale było ok.

Tu wbijam w ciemno, i wiem że serwer nie padnie.. Tylko żeby coś z tego było. hmm 

to będzie taka nowa odsłona, myśle że lepsza

Opublikowano

Poraz kolejny napiszę to samo. Nie zmieniła się tylko nazwa.

To już nie jest ApoMu! To całkiem nowy serwer. Pracujemy nad nim głownie z Mirasem (Chyba nie trzeba przedstawiać tego Pana).

Jeżeli ktoś uważa, że nie będziemy w stanie zabezpieczyć dobrze serwer'a - To jeżeli uda nam się wykończyć ten bardzo trudny projekt, będzie miał szanse przetestować nas. Nie będę tutaj pisał o sposobach zabezpieczenia "Hacków" bo to nasza sprawa jak będziemy z nimi sobie radzili. Jedyne co mogę powiedzieć to cały kod jest/będzie po stronie GS(serwerowej). 

Pracujemy już dość długo ale prace już można zobaczyć gołym okiem. To nie będzie serwer gdzie "Zepsuty Party Exp" nie będzie do naprawy. (To tylko przykład. Party Exp oczywiście działa), Po to piszemy wiekszość od podstaw aby naprawić wszystko co tylko będzie zepsute. Porwaliśmy się na głęboką wodę - Ale przy pomocy graczy naprawdę damy radę. 

Teraz najważniejszym problem, są pieniądze. Niestety nie możemy znaleźć sponsora - Jednak cały czas szukamy i jeżeli jest ktoś w stanie pomóc w tej sprawie. Zapraszam na forum serwera. Niestety linku tutaj podać nie mogę gdyż regulamin mpcforum nie pozwala na to.

Można również napisać do mnie na gg - 4717358 lub poprostu PM na MPCFORUM.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z przyczyn osobistych jestem zmuszony zawiesić projekt. Jak tylko moja sytuacja się trochę unormuję, wrócimy do niego. Pozdrawiam i dozobaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...