Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BETA] MuSpell || Season 6 Ep3 || Exp: 100 || Drop: 20 ||

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze raz napiszę, bo może część naszego społeczeństwa mogła nie zrozumieć. Ten serwer nazywa się Muspell. I nie ma NIC wspólnego z ApoMu. Proszę to zapamiętać, zresztą można zobaczyć to po pracach jakie zostały i zostaną wykonane na serwerze.

Opublikowano

Tak wiem, zostanie dodany w wolnym czasie. Narazie pracujemy nad zakończeniem listy poważnych problemów/ustawien etc. 

GSCS - już działa.

PS: Nadal szukamy osoby która chciałaby pomóc nam w utrzymaniu serwera. O współpracy możemy porozmawiać na TS lub priv.

Opublikowano

Mysle ze poźniej utrzymać serwer nie będzie trudno, wiekszy problem to przekonać ludzi do czegoś czego tak naprawde jeszcze nie ma. 

PS: To nie serwer sam się "wywala" tylko to my go resetujemy bardzo często. Poźniej podczepimy się pod opcje Reload i wszystko zostanie dodane tak jak trzeba.

Opublikowano

Skols, jeśli zrobicie dobre promo serwera to i ludzie się znajdą. Teraz większość ludzi jest na serwerze PVP od Webzena ponieważ nie ma tak naprawdę dobrego prywatnego serwera PVP. Mam nadzieję że tym razem serwer Pyknie ^^

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Spokojnie panowie, napewno serwer nie długo wystartuje, jak znajda sponsora i zrobią wszystko. Warto poczekać. 

Opublikowano

Co do startu to przeczytajcie moje wczorajsze/przedwczorajsze i jeszcze wcześniejsze posty. Nic w tej sprawie się nie zmieniło. Skończymy to ruszymy. Nie mam zamiaru zrobić serwera na pół skończonego. Wiadome, że część pewnie wyjdzie w praniu ale to o czym wiemy chcemy zrobić przed startem.

Opublikowano
W tym temacie został opisany bug a ja zrobiłem combo jak należy. W opisanym przez MPCwaRRior sposobie nie masz double dmg bonusu za te "combo" (2x double dmg w combo jak u bk) i jest on spowodowany speed bugiem. Można na naszym serwerze próbować łączyć te dwie techniki a nuż będzie to sposób na koszenie na pvp :P (o ile w tej wersji, tj. wersji maina, nie został ten bug załatany).

edit: sposób nie został załatany, nie wiem czy uda mi się wygrzebać przyczynę ale może dzięki temu MG stanie się interesującą postacią... ^.^

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Mam takie pytanko w sklepach itemki beda max+3 i eq bedzie sie zdobywalo z czasem czy glowny drop z wypadajek?

Party exp bedzie dzialal ?

W jaki sposob bedzie mozna uzyskac dostep do vip tylko za prawdziwe pieniadze czy w jakis inny sposob po przez event/punkty w grze? 

i czy bedzie mozna dokonac platnosci poprzez telefon/sms

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sklepy już są ustawione, także można sprawdzić. Eq będzie można zdobyć z eventów w grze.

Tak PartyExp działa.

Vip to jedyna forma utrzymania serwera. Ale tak będzie go można zrobić w grze.

Co do płatności sms -  Skrypty mam już napisane ale trzeba by usługę zrobić. - Zobaczymy.

Opublikowano

Prace nadal trwają. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to wystartujemy w przeciągu 2 - 3tyg. Wszystko się okaże. 

Pracujemy teraz nad AH oraz nad opracowywaniem "strategii" programowania. (Kodu jest coraz więcej a nie jednak tam MUSI być porządek)

Opublikowano

Od dziś możesz pomóc nam przyśpieszyć pracę na serwerze.

Tak jak ogłaszaliśmy na początku, dążyliśmy do opracowania własnego systemu CHARAKTERYSTYK. Teraz czas aby sprawdzić ten okres pracy. Graczu - Prosimy o pomoc! Od dnia dzisiejszego możesz wejść i testować ustawienie postaci. Jest to dla nas priorytet. Bez tego nie będziemy mogli uruchomić serwera. Prosimy Was wszystkich abyście wchodzili na serwer i testowali to co udało już nam się zrobić. Wszystko co uda Wam się zauważyć prosimy o napisanie na naszym forum serwerowym. Nie ważne czy będzie to błąd czy tylko Wasze odczucie. Wszystko jest dla nas drogocenne.  Prosimy także abyśmy wszyscy wspólnie mogli się spotkać w środę (3.09.2014) o godz. 21.00 na naszym serwerze TeamSpeak 3 do którego Adres pojawi się na naszej stronie głównej. Tegoż dnia podsumujemy WSZYSTKIE informacje oraz jeszcze raz przetestujemy SYSTEM BALANSU. Jest to dla nas BARDZO WAŻNE!

PAMIĘTAJ  (3.09.2014) GODZINA  21.00!

LICZYMY NA WAS!

Oto patch wymagany do wejścia na serwer oraz link do skanu:

Patch: https://docs.google.com/uc?id=0B7NQfvS_H_l_cUpvQzNzeC1KLWM&export=download
Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/4bdd77eefcd56b48f86b622a23da4191e36847397c18faf3da8a0f08c93f2b3a/analysis/1409511762

Czekamy na Wasze Opinie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...