Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem,Technikiem TeamSpeak3/Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem o czym gadam ty robisz bezsensowną konwersację z której nic nie wynika... i się trochę ośmieszasz...

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM - wchodzi w czarne układziki i jedyne co umie to kopiować z innych TS ^^ nawet liczyć nie umie i robi spacery 1221212112 ^^ , człowiek bez wyobraźni o edukacji nie wspomnę . 

Opublikowano

Haha widzę koleś/pani  na poziomie :D chodziło o 1 stronkę forum exorii, a Avixon to właśnie Asfen chyba by mi zwrócił uwagę gdybym to ja nie zrobił forum co nie? -.-

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie musiał nic naprawić na exorii może małe sprostowanie bo czegoś nie wiesz. Ja wyjechałem na wakacje i w ten czas ktoś rypał przy ACP a ja tam internetu nie miałem, więc nie miałem jak to na prawić. Co do vergila to mój kolega dlatego go przyjąłem a nie dlatego bo sobie nie poradzę :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Polecam w 100%. Zna się na robocie, profesjonalnie wykonuje swoją prace.

Dobry człowiek na właściwym miejscu :-) POLECAM ! ;Troian :) [ konto tym czasowe ]

Multi konta?

Wątpie żeby ktoś z ~10 postami, wypowiadał się w takim temacie.

To tylko takie przypuszczenia.

Nie polecam.

Dziękuje, do widzenia :D

Opublikowano

Bawią, a raczej śmieszą mnie tacy ludzie, którzy bez podstaw po prostu, żeby nabić sobie posta pisze co mu się żywnie podoba ;) On ma prawo do napisania, więc skończ mógł równie dobrze mnie nie polecić :) co teraz tak samo całe mpcforum napisze, że mnie poleca i co i teraz napiszesz, że to się nie liczy, bo będzie gdzieś miało moderatora na forum? Weź się ogarnij z kolegą i nie rób nie potrzebnego spamu, bo to zgłoszę :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Polecam serdecznie, bardzo dobry technik mam przyjemność z nim przebywać na pewnym tsie i sprawuje się bardzo dobrze. :P

Opublikowano

Polecam tego gościa odwala kawał dobrej roboty i wywiązuje się z obowiązków w 100%. ;)

Opublikowano

Polecam, posiada bardzo wysokie umiejętności. Przyjemnie się z nim współpracuje, jeszcze raz gorąco polecam i zachęcam!

"Posadziłem dziś miętę w doniczce na balkonie. Może jak przyjdziesz, coś poczujesz."

• 1 rok później...
Opublikowano

@reff wracam z nowa dawką energi, stażu, doświadczenia zapraszam na PW

y8HqE13.png                             

Opublikowano

-ExoriaMT2 [Technik Forum]

Na forum byłam ja i Dominik, nie kłam.

Nie polecam, kłamie.

Zajmował się nim, jeszcze zanim wiedziałaś co to forum.

Nie zgadzam się ze słowami koleżanki, jest to świetny i mądry człowiek.

Znam go bardzo długi czas i z pewnością nie należy on do osób, które na siłę dodają sobie "atrakcyjności".

Opublikowano

Możliwa jest też posada Moderatorska Forum/TS3

Co do forum Exorii nie będę się powtarzał Chachaya zazdrośnico zrobiłaś 2 forum Ja zrobiłem 1 ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jeśli @Matzar mówi, że nic nie potrafisz to na pewno tak jest. Nie znam lepszej osoby od forum niż właśnie on, dlatego po prostu spuść głowę i ogon jak pies i przyznaj się do tego. Pewnie znając życie, mati mógłby ci pokazać czego nie umiesz, ale po co? 

Nie polecam, bo mati nie poleca - a jemu ufam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...