Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem,Technikiem TeamSpeak3/Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie okłamuj ludzi że jesteś technikiem, bo już pokazałeś że nim nie jesteś. (sam nim nie jestem lecz po wielu tutaj komentarzach tak stwierdziłem).

Po drugie spiny też niezbyt dobrze wpływają na Twoją ofertę.

Nie polecam współpracy z tą osobą.

call of duty zombies GIF by Omaze

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popieram w 100% - Jest to osoba która jest bardzo pomocna, dosc spokojna i przede wszystkim miła i kulturalna . Potrafi się zachowac nawet w najtrudniejszej sytuacji. Jest odpowiedzialny i wie co robi. Według mnie jest godzien bycia administratorem Ts3.

~Wolfowy

var programista = world.getPersonByPassion("programista"); 

var pytanie = document.getElementById("pytanie");

function odpowiedź() { programista.odpowiadaNa(pytanie); }

odpowiedź();

Opublikowano

Jeśli Matzar :D pheh Trochę to śmieszne 2 negatywne komentarze od osób nie znających kompletnie mnie ani mojej pracy. Karelion nie ma to jak oceniać, by nabić posta - nigdy cię nie spotkałem. Spiny? Niby jakie - podaj.
Exile ja nie oceniam Matzara, a on próbował ode mnie wydobyć informacje te na które sam nie chciał odpowiedzieć. Karelion pewnie od tej Chichayi :D To dziwne, że od osób, które mi zaufały, u których pracowałem mam bardzo dobre opinie, jestem taki zły :\

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...