Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiplays

Corso6060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gymg7OE.png 

Nowa edycja Serwera 6.08.2014 godzina 18:00

Info+2.png
IP SERWERA:  212.91.26.179:25852
banner_560x95.png?random=444448

image.png

SLOTY:  100
TYP:  Freebuild
PVP:  TAK
PREMIUM:  NIE
NETHER:  TAK
POTWORY:  TAK
ZWIERZETA:  TAK
WHITE LIST:   Jak są prace techniczne
ss2.png
31687s5.png
2ic8mbk.png
r89zk8.png
Admin1.png
Nie podajemy listy Administracji Serwera
pluginy2.png
Posiadamy Dobrze dopracowane pluginy nie podajemy listy pluginów
www2.png
opis2.png
Posiadamy auktorski drop:

Drop normalny /stone drop

Drop z fortuna:

/stone f1
/stone f2
/stone f3

Opis VIP:     - Jak zakupic VIP na serwerze i co dostaje VIP   - Dostaje okolo 100 lvl expa   - Dostaje ulepszona zbroje zelazna na ochrona 4   - Naprawiane itemow komenda /repair   - Mozliwosc wracania na miejsce smierci komenda /back   - Zakladanie przedmiotow na glowe komenda /hat   - Mozliwosc /tpa nick   - Plus dodatkowe itemy ukryte w kitach w scrennach podane  

Opis SuperVIP:     - Jak zakupic SVIP na serwerze i co dostaje SVIP   - Dostaje okolo 150 lvl expa   - Dostaje ulepszona zbroje diamentowa na ochrona IV   - Mozliwosc wracania na miejsce smierci komenda /back   - Naprawiane itemow komenda /repair   - Zakladanie przedmiotow na glowe komenda /hat   - Mozliwosc /tpa nick

Zapraszamy Serdecznie na Serwera, tutaj zawsze administracja pomogą i odpowiada na wszystkie podania, Także można składać podania na Moderatora i Budowniczego Serwera na naszym forum można składać podania.   Szukamy także Youtuberów szczegóły o administracji na TeamSpeak 3

Opublikowano

Corso ... Była już ta reklama serwera, albo:

1. Zrób coś cholera z moim nickiem Ryuuji

albo

2. Nie rób drugiej reklamy :> Refresh od tego :D

A i jeszcze coś, wszedłem na ReactoN na serwa, cudem!!!! Ale po kilku minutach dostałem bana od kogoś z ekipy za podanie mojego e-maila, nwm czy to plugin czy osoba mnie zbanowała ale wpisałem [email protected] i NIE MOŻNA REKLAMOWAĆ DOWIDZENIA! ;-;

#Edit

E-mail na forum źle podałem zamiast gmail to gmai i chciałem aby ktoś mi zmienił ;-;

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Corso ... Była już ta reklama serwera, albo:

1. Zrób coś cholera z moim nickiem Ryuuji

albo

2. Nie rób drugiej reklamy :> Refresh od tego :D

A i jeszcze coś, wszedłem na ReactoN na serwa, cudem!!!! Ale po kilku minutach dostałem bana od kogoś z ekipy za podanie mojego e-maila, nwm czy to plugin czy osoba mnie zbanowała ale wpisałem [email protected] i NIE MOŻNA REKLAMOWAĆ DOWIDZENIA! ;-;

#Edit

E-mail na forum źle podałem zamiast gmail to gmai i chciałem aby ktoś mi zmienił ;-;

Odrazu po tym dostales unbana bo zbanowal Cie plugin za "reklame"

x

Opublikowano

@MMaker plugin wygrywa każda reklama ale nie które przypadki dostaje unbana po sprawdzieniu na serwerze, MMker sprawy z emialem na forum sprawdziamy na ts serwera.

Opublikowano

Zmienił reklamę bo hejt dostał x.x

Serwera nie polecam ze względu na @.

A wiesz o tym ze jak bd spamił temacie dalej można zgłosić to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...