Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia auto, pare pytan

blobs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jak sie ma sprawa z cashmakingiem na TA? planuje paru noob knightow porozstawiac po serwerze, latwo bany wylapuje? + mozecie podac jakies fajne miejscowki facc

Opublikowano

Tibia auto jest strasznie wykrywalna, co do miejscówek to:

http://www.mpcforum.pl/topic/505298-gdzie-expic-bocic-lub-skillowac/

TA, to jeden z lepszych botów, jest wykrywalna 'trochę' bardziej niż inne, ale trzeba przyznać, że da się na niej daleko zajść :)

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

TA, to jeden z lepszych botów, jest wykrywalna 'trochę' bardziej niż inne, ale trzeba przyznać, że da się na niej daleko zajść :)

Według mnie i 3/4 forum tibia auto stoi najniżej, a po niej redbot.

Można daleko zajść, ale 300 nie wbijesz na TA.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Według mnie i 3/4 forum tibia auto stoi najniżej, a po niej redbot.

Można daleko zajść, ale 300 nie wbijesz na TA.

ale przyznać musisz, że TA to jeden z lepiej "funkcjonalnych" botów

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

mi udalo sie na TA zajechac tylko do 60 lvl dobrze że to tylko bylo noob konto 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

mi udalo sie na TA zajechac tylko do 60 lvl dobrze że to tylko bylo noob konto 

zależy jak się gra

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi! Potestuje przez pare dni noobchara na TA :p. A jak sie ma sprawa z wysylaniem $$ z cashmakera na np. glowna postac? Mozna tak na niej bana wylapac, trzeba sie stosowac do jakichs regul? xD Paranoja troche, ale szkoda konta jednak

Opublikowano

Dawaj pieniądze rzucając na depo, wtedy cipsoft nie ma szans na wykrycie tego.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Czyli jednak moga takie cos sprawdzac? :/ A granie na tym samym kompie botem i main postacia na zmiane czyms grozi?

Opublikowano

Czyli jednak moga takie cos sprawdzac? :/ A granie na tym samym kompie botem i main postacia na zmiane czyms grozi?

Nie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...