Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AyumiMT2.pl

Ayumi.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bede bo fajnie wygląda xD i jakoś tak japońsko mi sie kojarzy nazwa xD 

1. Jak wygalda sprawa z kuniem? od razu militar?

2. Na dungi bedzie można wejsc samemu? 

3. Czy z broni na 75 robi sie inne?

4. drop yang w m1z powiedzmy 3 spotów psów, a cena 200 zmianek?

5. Potrzebne bedo ulepszacze na eq z łez?

6. Zwiekszone/dodane respy metinów i bossów?

7. Łucznicy podchodza czy biją z zasiegu?

ae1d1005fe.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na tym serwerze jest coś co administracja zrobiła sama?
Ja osobiście widzę same kradzione rzeczy z innych serwerów oraz rzeczy z poradników.

Dla mnie ten serwer jest kompletnie bez sensu, zwykła kpina z graczy bo nic admini nie włożyli od siebie do projektu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja osobiście widzę same kradzione rzeczy z innych serwerów oraz rzeczy z poradników.

Dla mnie ten serwer jest kompletnie bez sensu, zwykła kpina z graczy bo nic admini nie włożyli od siebie do projektu.

moderatorze wskaż mi serwer który administracja zrobila ,, sama ,, w tych czasach ....

polecam bo wygląda bardzo ciekawie :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ha ha ha..

Odezwał się ten co na serwerze 1/2 rzeczy ma wyciągniętych z innych gier.

Wiemy że hejtujesz bo za miesiąc razem z Mizure będziecie startować z tym swoim syfem (Atr*ya) i boisz sie rywalizacji z tym serwerem o liczbe graczy.

@topic

wbudujecie switch bota ?

bardzo by to ułatwiło rozgrywke

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

moderatorze wskaż mi serwer który administracja zrobila ,, sama ,, w tych czasach ....

polecam bo wygląda bardzo ciekawie :)

Czy ja gdzieś napisałem, że cały serwer musi być stworzony od 1 linijki w kodzie od game?

Używaj mozgu jeżeli chcesz mi odpisać bo nie toleruję kretyństwa.

Ha ha ha..

Odezwał się ten co na serwerze 1/2 rzeczy ma wyciągniętych z innych gier.

Wiemy że hejtujesz bo za miesiąc razem z Mizure będziecie startować z tym swoim syfem (Atr*ya) i boisz sie rywalizacji z tym serwerem o liczbe graczy.

@"topic"

wbudujecie switch bota ?

bardzo by to ułatwiło rozgrywke

Przynajmniej sam siedzę przy tym zamiast kraść z innych serwerów prywatnych lub szukając poradników.

Twoje myślenie jest tak plytkie, że aż mi brak słów, żeby je opisać.

Gdybyś nie zauważył większość serwera to kradzione rzeczy z Eternity jak i z Nexanity.

Oby żaden error na starcie nie wyskoczył bo gracze będą mięli pograne bo przecież złodzieje i nieudacznicy nie potrafią byle błędu naprawić.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy ja gdzieś napisałem, że cały serwer musi być stworzony od 1 linijki w kodzie od game?

Używaj mozgu jeżeli chcesz mi odpisać bo nie toleruję kretyństwa.

Przynajmniej sam siedzę przy tym zamiast kraść z innych serwerów prywatnych lub szukając poradników.

Twoje myślenie jest tak plytkie, że aż mi brak słów, żeby je opisać.

Gdybyś nie zauważył większość serwera to kradzione rzeczy z Eternity jak i z Nexanity.

Oby żaden error na starcie nie wyskoczył bo gracze będą mięli pograne bo przecież złodzieje i nieudacznicy nie potrafią byle błędu naprawić.

1.Nexanity - zbiórka rzeczy z epvp

2.Eternity-Wszystko udostępnione przez was.

3.Jeżeli coś nie było udostępnione wina jest po części wasza ponieważ nie zabezpieczyliście Clienta

3.Zdanie Administracji innych serwerów nas nie obchodzi ponieważ każdy chwali swoje.

4.Proszę Cie Naid o opuszczenie tej prezentacji ponieważ nic sensownego nie wnosisz. Uważam Cię za rozumną osobę i mam nadzieję że więcej spamu z twojej strony nie  będzie.

Pozdrawiam Itachi

1761427.jpeg

Opublikowano

Najpierw piszecie, że skile na P się dostaje a potem, że na p trzeba wbijać... f**k logic..

Ps. dajcie skile na P od razu... to jest easy a nie hard gdzie kamole trzeba dropić... trochę bez sens.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Nawiązaliśmy współpracę z

ZabQ - złodziej oszust

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

R3spect na serwerze = naVi na serwerze + przekręty. 

Proszę Cie. przeczytaj dokładnie.. Rozmowy prowadzone bądz będą prowadzone....

+Navi bo youtuber nagrywa pomyśl

Najpierw piszecie, że skile na P się dostaje a potem, że na p trzeba wbijać... f**k logic..

Ps. dajcie skile na P od razu... to jest easy a nie hard gdzie kamole trzeba dropić... trochę bez sens.

Witaj Hejterze.

W prezentacji jest wyraznie napisane. Serwer MEDIUM.

Skille dostajemy na G1.

Jest możliwość wydropienia z dungeonów kamienia tęczowego....

1761427.jpeg

Opublikowano

Itachi oraz Nagato napisali do mnie. Ich podejście jest Profesjonalne.

Serwer Polecam.

+Jak ktoś będzie się czepiał o ss mają moją zgodę!

Dostali twoją zgode na używanie ssów robionych przeze mnie? Ty pierdolniety jestes? xD

Serwer zapowiada się ciekawie w miare mimo plików averi, chociaz jestescie jedynym serwerem który coś w nich edytował i dodał cos swojego.

Powodzenia, i nie pracować z askiem bo to dysmózg. =D

Opublikowano

Dostali twoją zgode na używanie ssów robionych przeze mnie? Ty pierdolniety jestes? xD

Serwer zapowiada się ciekawie w miare mimo plików averi, chociaz jestescie jedynym serwerem który coś w nich edytował i dodał cos swojego.

Powodzenia, i nie pracować z askiem bo to dysmózg. =D

Ty robiłeś? a kim ty jesteś?

To nie pliki Averi....

Pliki robione od 0 wykorzystane ogólne rzeczy które były na averii.

1761427.jpeg

Opublikowano

Ty robiłeś? a kim ty jesteś?

To nie pliki Averi....

Pliki robione od 0 wykorzystane ogólne rzeczy które były na averii.

Pierdol pierdol, tak ja robiłem niektóre screeny które widnieją w prezentacji bo poznaje. huehue

Opublikowano

Pierdol pierdol, tak ja robiłem niektóre screeny które widnieją w prezentacji bo poznaje. huehue

Każdy może tak napisać...

Domyślam się że Harnas z tej strony.

z tego co wiem ty je tylko obrabiałeś...

1761427.jpeg

Opublikowano

Każdy morze tak napisać...

Domyślam się że Harnas z tej strony.

z tego co wiem ty je tylko obrabiałeś...

może*

i robiłem.

Opublikowano

Dlaczego startujecie w niedziele o 18/20 ? Startujcie w sobotę o tej 18/20 ale nie w niedzielę. W niedzielę jak już to koło 12. Dlaczego? A dlatego, że cześć osób chcących zagrać na serwerze w poniedziałek idzie do pracy (jak ja). Już mówię, że zagram na serwerze ale nie będę na starcie. Przemyślcie to.

Pozdrawiam !!

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...