Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AyumiMT2.pl

Ayumi.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie ładna prezentacja. Polecam w chu** i zapraszam na serwer..

( Wyśrodkujcie prezkę, ładniej będzie wyglądała. )

Opublikowano

Ogólnie ładna prezentacja. Polecam w chu** i zapraszam na serwer..

( Wyśrodkujcie prezkę, ładniej będzie wyglądała. )

Do rana zostanie wyśrodkowana.

Jest długa dlatego od razu nie można było ją wyśrodkować ponieważ by się nie dodała.

( mpc nie wyrabia )

Pozdrawiam.

1761427.jpeg

Opublikowano

Polecam serwer!

Zapowiada się na prawdę fajny!

Może zawitam.

Dziekujemy

Widzę pierwszych hejterów. xD<3

Oni są zawsze. Ciekawe tylko że popsuje inny serwer. Przypadek? Tak Sądze.

Jedno słowo..... Z*******e w uj ! :D  Polecam i Powodzenia oby all wypaliło to Będzie Serwer Roku !!!

Jeżeli Nie damy rady zaprosimy Parę osób z TeamSpeak / Forum do końcowych beta testów.

1761427.jpeg

Opublikowano

No no, serwer po prezentacji widać że jest na prawdę świetny, na pewno zawitam ;)

Oby wszystko wyglądało na serwerze tak samo jak jest w prezentacji.

Pozdrawiam i oczywiście polecam !;)

Opublikowano

Za tą prezkę DarwoR powinien dostać kopa w d*** :P Dobrze zapewne wie za co :P

Ale whatever. Serwer zapowiada się bardzo, bardzo fajnie. Odrzucają mnie tylko fryzurki żywca wyrwane z gry JadeDynasty, w która gram od około 3 lat. No jakoś mi tak do metka nie pasują, zwłaszcza, że męskie postacie mają damskie fryzki :P Człowiek po prostu się do nich przyzwyczaił w innej grze i teraz jakoś to dziwnie wygląda. Mimo to, może się przemogę i zagram. Konto na forum założyłam i tam w razie czego będę oczekiwać dalszych informacji o starcie :)
Pozdrawiam i powodzenia.

Opublikowano

Za tą prezkę DarwoR powinien dostać kopa w d*** :P Dobrze zapewne wie za co :P

Ale whatever. Serwer zapowiada się bardzo, bardzo fajnie. Odrzucają mnie tylko fryzurki żywca wyrwane z gry JadeDynasty, w która gram od około 3 lat. No jakoś mi tak do metka nie pasują, zwłaszcza, że męskie postacie mają damskie fryzki :P Człowiek po prostu się do nich przyzwyczaił w innej grze i teraz jakoś to dziwnie wygląda. Mimo to, może się przemogę i zagram. Konto na forum założyłam i tam w razie czego będę oczekiwać dalszych informacji o starcie :)

Pozdrawiam i powodzenia.

Chcieliśmy prowadzić jakąś nowość na starcie.

Dziękujemy za opinie.

1761427.jpeg

Opublikowano

Bez biologa nie ujedziesz, niezłe ograniczenie. Powodzenia ;)

Jest to nasz Celowy ruch

Biolog od początku był niezbędny w metin2.

Dodaliśmy bonusy z Polowan/Metinologi alby te misje nie były niepotrzebne.

1761427.jpeg

Opublikowano

xxx

Większość serwerów posiada autorskie questy, prawie żaden gracz na to nie zwraca uwagi.

Ale wielki + za importy. Ciekawie to wygląda. Serdecznie polecam, podejście profesjonalne.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Prezentacja zachęcająca do gry.

Pyt: Planujecie jakaś akcję reklamową na Yt ? Bo wiecie, że bez tego teraz ciężko o graczy

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Czy to nie jest kolejny projekt ekipy pangea? Jeśli tak to już widze tą wyjebke na serwer.

Mam nadzieje, że nie popelnicie błędu i nie będzie pełno botów z mh/wh/dh/ etc. etc. etc.

Życze powodzenia, może zawitam na serwerze. 

# W prezentacji jest pełno białego tła wokół postaci, nieestetycznie to wygląda.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Czy to nie jest kolejny projekt ekipy pangea? Jeśli tak to już widze tą wyjebke na serwer.

Mam nadzieje, że nie popelnicie błędu i nie będzie pełno botów z mh/wh/dh/ etc. etc. etc.

Życze powodzenia, może zawitam na serwerze. 

# W prezentacji jest pełno białego tła wokół postaci, nieestetycznie to wygląda.

Czemu sądzisz że to jest projekt serwera Pangea?
Opublikowano

Zlepiony s**t z innych gier + te marne importy zero oryginalności wszystko albo gdzieś było albo epvp heh.

No to prawie jak u ciebie :> na snoe bylo  a gdy byly wirusy w kliencie to nie potrafiles sobie z nimi poradzic tak sledze twoje posty to ty taki hejterek jestes wszedzie wszystkich hejtujesz a sam byles nie lepszy bo wszystko na gotowcach i te twoje proelo skrypty ktore przegladam do dzis i sie smiac mi chce :) dlaczego caly czas serer caly resetowales a nie tylko mt :O :o

TY TO MECA JESTES WARIAT TAKI MALY HEJTEREK Z CIEBIE ROSNIE OJ TY WARIACIE WARIACIE 8S

Opublikowano

Bardzo dobry serwer wspaniała grafika, wspaniały serwer ! ;]

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...