Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dervios.pl

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient będzie dostępny rano o 12:00.

Rejestracja o 13:00.

Zapraszamy na forum serwerowe oraz na jutrzejszą betę.

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na każdy serwer ma pety do pvp dostępne tylko w IS. Pewnie serwer pod IS. Daj im pograć chociaż z tydzień a nie po 3 dniach olejecie wszystki admini sprawe :)

Ile czasu będzie trwała beta?

Opublikowano

na każdy serwer ma pety do pvp dostępne tylko w IS. Pewnie serwer pod IS. Daj im pograć chociaż z tydzień a nie po 3 dniach olejecie wszystki admini sprawe :)

Ile czasu będzie trwała beta?

Jeżeli tak uważasz nikt ci nie każe korzystać z tego ItemShopa.

Beta będzie do 11 sierpnia do wieczora.

Opublikowano

- Tak spokojnie jesteśmy ogarnięci oraz bardzo aktywni.

- Tak maszyna będzie dobra, nie będzie problemów z lagami.

- Tak mamy reklamy u:

- Małysz.

- Sh4ke.

- Rykox.

- MrAr3lek.

- PTOROS.

- Rabbitx96.

- ZabQ.

- Bulioners.

- Kirek.

+ różne FanPage.

Serio KireK i Sh4ke bd reklamować ten serwer ? przecież oni mają cradosa więc sami robią sobie konkurencję?

Może serwer nie wygląda źle, ale nic nie przekonuje mnie do zagrania. Nowości średniawe a reszta ściągnięte z innych popularnych serwerów ( crados ). Jeżeli robicie harda to musi mieć on to coś a tutaj tego nie ma wg mnie. Powodzenia

Opublikowano

Serio KireK i Sh4ke bd reklamować ten serwer ? przecież oni mają cradosa więc sami robią sobie konkurencję?

Może serwer nie wygląda źle, ale nic nie przekonuje mnie do zagrania. Nowości średniawe a reszta ściągnięte z innych popularnych serwerów ( crados ). Jeżeli robicie harda to musi mieć on to coś a tutaj tego nie ma wg mnie. Powodzenia

W prezentacji nie ma większości rzeczy, np 2 nowych dungeonów gdzie na żadnym serwerze nie spotkasz.

Oraz parę systemów wierzchowców czy systemu run w całkiem innym wydaniu.

Opublikowano

W prezentacji nie ma większości rzeczy, np 2 nowych dungeonów gdzie na żadnym serwerze nie spotkasz.

Oraz parę systemów wierzchowców czy systemu run w całkiem innym wydaniu.

Nie ma większości rzeczy ? To może część z nich dodacie do prezki? Jeżeli są nowe dungeony i inne duperele o których warto wiedzieć to wspomnijcie o nich. Ten set z "marysia" - głupi pomysł, nie pasuje do metina, powiedz mi po co ściągaliście rzeczy od cradosa? wierzch na 5 h, bony za logowanie, panel boczny, buty wiatru które dają stały bon i inne... "Kolejną nowością to system petów" hah kur*a każdy serwer to ma ;-). Cały sklep alchemik do wywalenia skoro to hard.Zbroje z painta, powinny być ss na postaciach. Piszecie o kamolach, że można dropić, ale po co skoro są u npc? Według mnie serwer nie dopracowany i nie podoba mi się pod żadnym względem.

PS. słyszałem o asfenie w teamie ? next serwer po calmerii który zaraz padnie ?

Opublikowano

Nie ma większości rzeczy ? To może część z nich dodacie do prezki? Jeżeli są nowe dungeony i inne duperele o których warto wiedzieć to wspomnijcie o nich. Ten set z "marysia" - głupi pomysł, nie pasuje do metina, powiedz mi po co ściągaliście rzeczy od cradosa? wierzch na 5 h, bony za logowanie, panel boczny, buty wiatru które dają stały bon i inne... "Kolejną nowością to system petów" hah kur*a każdy serwer to ma ;-). Cały sklep alchemik do wywalenia skoro to hard.Zbroje z painta, powinny być ss na postaciach. Piszecie o kamolach, że można dropić, ale po co skoro są u npc? Według mnie serwer nie dopracowany i nie podoba mi się pod żadnym względem.

PS. słyszałem o asfenie w teamie ? next serwer po calmerii który zaraz padnie ?

Pisałem że zapowiedź będzie do jutra zaktualizowana.

Jeżeli chodzi o rzeczy od Cradosa co masz myśli? Powiem ci że te rzeczy były już przemyślane przed robieniem serwera, a że podobne serwery mają podobne rzeczy to wiadomo tak już jest.

Zauważ że mamy całkiem różne inne systemy to wszystko nie polega na tym samym, buty wiatru które dają stały bonus ma parę innych serwerów nie długo większość z nich to doda gdyż to dobry pomysł, Alchemik te rzeczy są za punkty osiągnięć, kamole są za punkty osiągnięć jak pisałem już.

"Asfena" nie ma takiej osoby w Teamie, nasz Team składa się z 5 osób którzy znają się już dłuższy czas, także nie ma co zmyślać osób których nie ma i nie będzie, również nie wiem czemu napisałeś o jakiejś "Calmeri" skoro pojęci o takim serwerze nie mam, ogółem nie miałem jeszcze własnego serwera.

Myślę że po przeczytaniu połowę chociaż rzeczy zrozumiałeś i ci je wyjaśniłem.

Opublikowano

A tak w ogóle kiedy Beta?

Beta odbędzie się dzisiaj o godzinie 17:30.

Klient oraz rejestracja będą do 13:00.

Opublikowano

Klient na beta testy: 1#

https://mega.co.nz/#!RYwlCTyJ!VM6VC88z2nw4uNWHE5DKc4UWe48abEVXn1kl6b-5ckw

Rejestracja na betę została otwarta, zapraszamy do rejestrowania się:

http://dervios.pl/?page=account&subpage=register

Zapraszamy dziś o 17:30 na betę.

Błędy oraz bugi możemy zgłaszać na naszym forum w grze oraz na TeamSpeaku.

Opublikowano

O 17:00 będzie jeszcze dostępna mini łatka, będzie ona wymagana do wejścia na betę serwera.

Opublikowano

Dziś beta ? Zrobię wyjątek bo osobiście nie gram lecz stawiam serwery ale zawitam na serwerze dziś bo na prawdę warto !

Oczywiście polecam serwerek na prawdę wyje w kosmos ! :)

Opublikowano

Z mojej strony chciałbym zaprosić wszystkich chętnych i zainteresowanych oraz tym co chcą nam pomóc w poszukiwaniu błędów i testowaniu na bete serwera :)

Zapraszam !

Opublikowano

Dziś beta ? Zrobię wyjątek bo osobiście nie gram lecz stawiam serwery ale zawitam na serwerze dziś bo na prawdę warto !

Oczywiście polecam serwerek na prawdę wyje w kosmos ! :)

Tak beta będzie o 17:30 dziś, o 17:00 będzie mini łatka i serdecznie zapraszamy.

Zapraszamy was również na forum oraz TeamSpeaka który podany jest na Strone głównej oraz na forum.

Do klienta będzie wymagana łatka którą udostępnię o 17:00.

Opublikowano

Serwer mi się bardzo podoba :D

Już pobieram Clienta na Bete :)

Widać, że Admini dbają o swoich graczy, gdy wbiłem na Ts3 kanał Dervios.pl od razu napisał do mnie Admin, że jeżeli mam jakieś pytania to, żeby pisał śmiało :)  Teraz na różnych serwach mało sie tego spotyka :)

Więc jeszcze raz polecam :)

Opublikowano

76286091836853493713.png

liść marihuany jako tarcza? ten nowy set to jakaś porażka, bransoleta to przecież srebrna z plamą zielonego czegoś na środku.

serwer moze byc mimo wszystko fajny, ocenie jak zagram

powodzenia

Opublikowano

Osobiście zapraszam na serwer. Jeśli mielibyście jakieś problemy możecie również się zwracać do mnie na TeamSpeak 3 kanał [Admin Forum] Hajsenberg. Zapraszam na betę :) 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

76286091836853493713.png

liść marihuany jako tarcza? ten nowy set to jakaś porażka, bransoleta to przecież srebrna z plamą zielonego czegoś na środku.

serwer moze byc mimo wszystko fajny, ocenie jak zagram

powodzenia

Tak jeżeli będzie trzeba, to zmienimy ten set nie będzie problemem zmianą go.

Opublikowano

Tak jeżeli będzie trzeba, to zmienimy ten set nie będzie problemem zmianą go.

to jak mozecie to zmiencie, bo trochę odstrasza. Nie musi byc jakis super, ale zeby nie wygladal jak narysowany w paincie farbą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...