Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dervios.pl

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na forum serwera:

forum.dervios.pl

Widzę że na każdym serwerze piszesz że jakiś "Asfen" jest w Teamie, tylko powiedz mi dlaczego akurat u nas to zamieściłeś oraz dlaczego oskarżasz bez dowodów?
Myślisz że sam komentarz bez dowodów coś wniesie? Myślę że nie i zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz.

Chcesz to sie spytam globala czy IP twoje jest takie same IP jak Nefreta (czyt: Asfen) chcesz? wiec zamknij pysk.

@av: Skad bronie 75?

Opublikowano

Zapraszamy na forum serwera:

forum.dervios.pl

Widzę że na każdym serwerze piszesz że jakiś "Asfen" jest w Teamie, tylko powiedz mi dlaczego akurat u nas to zamieściłeś oraz dlaczego oskarżasz bez dowodów?
Myślisz że sam komentarz bez dowodów coś wniesie? Myślę że nie i zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz.

Ehh Asfen czemu stawiasz coś co i tak padnie na starcie po co Ci to ? Nie potrafisz prowadzić serwera to go nie stawiaj zajmij się czymś w czym dasz sobie radę lato jest weź idź babki  z piasku na plaży stawiać a nie mpc zanieczyszczasz. Skąd truta???  

Opublikowano

Chcesz to sie spytam globala czy IP twoje jest takie same IP jak Nefreta (czyt: Asfen) chcesz? wiec zamknij pysk.

@av: Skad bronie 75?

Tak proszę bardzo niech sprawdzi IP, i się hejterku przekonamy kto miał rację.

Ehh Asfen czemu stawiasz coś co i tak padnie na starcie po co Ci to ? Nie potrafisz prowadzić serwera to go nie stawiaj zajmij się czymś w czym dasz sobie radę lato jest weź idź babki  z piasku na plaży stawiać a nie mpc zanieczyszczasz. Skąd truta???  

Nie wiem co chciałeś wnieść do prezentacji tym komentarzem, jeżeli jesteś od tego całego Nukeya to po prostu wyjdź z tej prezentacji, po co się powtarzasz jak twój kolega?

Dasz dowody, to będziemy mogli porozmawiać zwykły komentarz to dla mnie jak żaden komentarz, oceniaj serwer a nie ludzi jeżeli chcesz odpisać na ten post to napisz go z już z dowodami.

Opublikowano

Ale z tego co widzę to GM'owie/GA to sami YouTuberzy, więc jeżeli chcecie szukać Asfenika w tym Team to jedynie Nasz Developer.

Proszę dać dowód że jestem tym całym "Asfenem", bo nadal nie widzę żadnych dowodów a same zbędne komentarze które nic nie wnoszą.

Jeżeli ktoś chcę napisać że owa osoba jest w tym Teamie, proszę dajcie dowody to pogadamy, z tego co widzę te same osoby piszą w innych prezentacjach że w Teamie jest ten Asfen.

Ale dajcie te dowody to będzie można o czymś podyskutować, bo sensu nie widzę pisania takiego czegoś.

Edit: TeamSpeak3 będzie jutro dostępny.

Opublikowano

Proszę dać dowód że jestem tym całym "Asfenem", bo nadal nie widzę żadnych dowodów a same zbędne komentarze które nic nie wnoszą.

Jeżeli ktoś chcę napisać że owa osoba jest w tym Teamie, proszę dajcie dowody to pogadamy.

Edit: TeamSpeak3 będzie jutro dostępny.

Ty nie rozumiesz ... Ja Ci mam dawać dowody ,że asfena nie ma w teamie ? To raczej ty mi daj taki dowód. Nagrody od biologa w pełni edytowane ? :D

Opublikowano

Ty nie rozumiesz ... Ja Ci mam dawać dowody ,że asfena nie ma w teamie ? To raczej ty mi daj taki dowód. Nagrody od biologa w pełni edytowane ? :D

Powiedz mi jak mam ci dać dowód? Skoro wy oskarżacie nasz serwer o tego typola w Teamie, to ty powinieneś udowodnić że jednak on tutaj Jest.

Ja ci nie udowodnię gdyż tym typolem nie jestem, to jest mój szczerze 1 serwer lecz pomagałem już przy paru serwerach, nigdy nie chciałem mieć serwera lecz to się zmieniło.

Edit: Tak biolog jest cały zmieniony, rzeczy do biologa oraz nagrody są całkiem inne.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na administracje, wie co robi.

Na serwerze zagram. 

Dziękujemy, i zapraszamy do zadawania pytań dotyczące serwera oraz propozycji.

Opublikowano

Jak w teamie jest Asfen to co tydzień event "piątek bez bugów". Polega on na tym, że co pogracie pare dni i potem reset postaci i musiscie grac od nowa :DD xD

Opublikowano

Jak w teamie jest Asfen to co tydzień event "piątek bez bugów". Polega on na tym, że co pogracie pare dni i potem reset postaci i musiscie grac od nowa :DD xD

Muszę cię zmartwić ale nie ma tego szkodnika aka 1000 nicków w Teamie, sam mu pomagałem przy serwerze bodajże Exoria.pl jakoś tak, niestety tutaj go nie ma.

Zresztą pisałem już o tym chyba.

Beta rozpocznie się w Piątek o godzinie 17:00, zapraszamy chętnych.

Opublikowano

Bardzo dobry i ogarnięty serwer tak samo jak i administracja na prawde polecam !!!

Dziękujemy będziemy się starać z serwerem oraz aktywnością na nim, na pewno nie zawiedziemy was czyli graczy.

Opublikowano

Asfen naprawde mam ci udowadniac ze to ty? Niechce zebys znow graczy oszukiwal wiec prosze cie bardzo :) Niechcialem tego robic ale widze ze probujesz oszukiwac ludzi itp.. 

Napiszesz mi coś xD?
Jeden Quest xD?
01:32
Ja
Jaki xD pokaż ten wybór postaci ja zw idę się napić
01:33
Lastor.
Quest że na 30 dostajesz Peta od Stajennego Misja jest, Zabić 500 czarnych orków i przynieść 50 zębów orka dasz radę   xD?
01:36
Ja
Latwe w chuy xD
01:36
Lastor.
Napisał byś mi xD?
Hm Luzer xD?
01:40
Luzerek hm xD?
01:44
Ty
Luzer sprawę mam jesteś xD?
02:01
Ja
Idę spać xD
02:02
Lastor.
Jutr napiszesz xD?
02:03
Ja
Może: pp
02:03
Lastor.
xD

Polecam pana, pokazał mniej więcej swoje doświadczenie w Questach którego napisał mi na peta, za co bardzo dziękuję.

Życzę powodzenia z projektem.

@ Lastor jak kazdy wie to na GG asfenik ;p a jak bedzie sie jeszcze upieral to pokaze jak mi luzer pisal ze to asfen chce tego questa. ; ] 

@ Mowi ci to cos ? ;>> Moze pora na ss'y :

http://iv.pl/images/13266728211804710131.jpeg

http://iv.pl/images/29435321929288220065.jpeg

Luzer przepraszam za to ale wiesz ze nie trawie asfena :) Mozesz mnie zwyzywac za to ale prawda wyszla na jaw; 3 

@ Asfen ktore to konto ? ;> Znow nick bedzie trzeba zmieniac ? Pamietaj kazdy cie juz zna ; d Zrobisz nowe konto do tygodnia i jestes wykryty ze to ty.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Chcialbym zagrac ale widze ze bedzie switch bot na f5 i czuje ze server nie wytrzyma tygodnia max miesiac

Kto powiedział że będzie Switch Bot bo w prezentacji tego nie ma?

Jakieś szkaty serverowe? Drop zmian i dodan z mobow?

Tak są szkaty serwerowe Dervioskie Kufry, dropiom tam standardowe rzeczy typu:

- Bodzio.

- 3x zmianki.

- 2x dodania.

- PD 30 min.

- Rękawica 30 min itd.

Zmianki/Dodania również są za misję oraz dropiom z wszystkich mobów, także z tym problemów nie będzie.

Opublikowano

Serwer godny polecenia :)

Serdecznie zapraszam i polecam Team :)

A mam pytanko questy będą dodawane własne czy z innych serwerów ?

Ps: Mam plan na jeden, pasujący do eq konopi :)

Opublikowano

Serwer godny polecenia :)

Serdecznie zapraszam i polecam Team :)

A mam pytanko questy będą dodawane własne czy z innych serwerów ?

Ps: Mam plan na jeden, pasujący do eq konopi :)

Questy są własne, od polowań po Questy fabularne nie są to jakieś Questy na wysokim poziomie lecz są schludne nie za długi ale bardzo opłacalne.

Opublikowano

Po prezce mogę stwierdzić że serwer bardzo fajny.

Mam nadzieję że serwer wypali i będziecie mieli dużo graczy.

Skąd truty?

Były beta testy?

Przewidujecie jakiś kalendarz eventów?

Na tę chwilę polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...