Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika o dodawaniu nowych broni etc.

Xarcis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego poradnika jak dodać nowe broni zbr mapy moby itp na własny serwer Hamachi, jeżeli znalazła by sie osoba która pokazała by mi to przez np TeamViwer bardzo bym sie ucieszył i na pewno wynagrodził mu to tak że proszę o pomoc któregoś z was.

Opublikowano

A znajdzie sie osoba która by mi to pokazała lub nagrała filmik ? ale film z 2014 r a nie 2010

A czym się róźni dodawanie przedmiotów z 2014/2010? O czymś nie wiem ^^

Opublikowano

Chodzi mi o to że w miarę idzie mi to dodawanie ale pakowanie tych plików to już gorzej, jeżeli mógł bym cie prosić to napisz na pw 

Opublikowano

Chodzi mi o to że w miarę idzie mi to dodawanie ale pakowanie tych plików to już gorzej, jeżeli mógł bym cie prosić to napisz na pw 

Powiedz dokładniej z czym masz problem.

Poradnik jest świetny i jest wszystko dokładnie opisane.

Jeśli nie możesz spakować plików to użyj innego pakera:

http://www.mpcforum.pl/topic/983693-dl-eternexus-packer-do-clienta/

lub pokaż jaki błąd Ci wyskakuje.

Opublikowano

W pakowaniu plików nie ma nic trudnego, trzeba zachować tylko odpowiednie ścieżki i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...