Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gówntyna mam dość

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z silvera i golda jakos wyszedles, sam sobie zadaj pytanie jak i na tej samej podstawie wyjdz z platyny, ja wyboostowalem wczoraj smurfa z G1-D5 bez jakichkolwiek problemow.

Gratulacje, a teraz idź zdychaj, przez ciebie ta gra jest bardziej niszczona niż przez bola. Więcej boostowanch raków, pls
Opublikowano

Tylko ze juz mielismy ta gre xD wygralismy tfa sama lux zostala tamci otwarty nexus juz konczyla i nagle inhib sie zespawnil i padla od minionow bo 5-10s po zrespawnieniu nexusa nadal probowala go bic i wszystkie miniony sie na niej skupily :D najbardziej lubie grac teamowki ale po przegranym turnieju nasz support sie na nas obrazil

No coz , prawda jest zupełnie inna jak sie kazdy spodziewa , nie bede mowil kto ale moj znajomy byl w tej grze. 

Zawsze wszyscy placzecie ze noob teamy a na forum nawet prawdy nie potraficie napisac.

Opublikowano

Nie bede mowil kto yhym masz znajomych szpiegow ktorzy byli w tej grze a no tak ty znasz korwina nalezysz do jego partii to sie znacie (jakby ktos nie wiedzial o co cho patrzcie na nick lux))

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Po przeanalizowaniu screenu stwierdzam że jesteś gównem. Rozumiem że jungla nie opiera się na farmieniu, ale 91 cs po 50 minutach gry to patologia. 8/8 lee to nie są jakieś zajebiste staty. Przegraliście na karthusa z 22 deadami i jakoś nie chcę mi się wierzyć że to lux zjebała grę. I zaraz pewnie wyskoczysz że gram na bolu więc cię uspokajam - 2 lata grałem bez tego narzędzia, opierdoliłbym cię na lajcie, pozdrawiam

Tl;dr kamilek zniszczył gierkę

Ps: życzę spadku do low golda, tam jest twoje miejsce.

Opublikowano

Nie zdazylismy skonczyc, late game mielismy przesrane z nidale i mna w skladzie. Nie chcialem tu narzekac na teamy tylko pokazac ze czego bym nie zrobil i tak przegram. Biore early junglera latam po liniach early wygrane to late przegram. Wezme late champa to przegrywamy early caly team placze ff20 i ktos idzie afk czy gra solo i czeka az sie gra skonczy. Dzieki za mile slowa od hejterow. Zauwazylem ze jak wrzuce screena z przegranej gry ludzie po mnie jada na forun zycza mi najgorszego (chociaz nie widzieli calej gry) to potem wszystko wygrywam, juz mam prawie promo :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

k***a graj dalej lee sinem to może do golda wbijesz a nie ponad plat.

I ta farma ja p******e -.- sam jestem na dwóch kontach w platynach i czasem zagram rankeda jak wygram to ok spoko super jak przegram to trudno a nie się spinam, k***a mać nagrode i tak dostaniesz.

Dajesz typowy przykład gracza lola który się spina, wyzywa i lol to jego życie -.-

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Co zrobisz, nic nie zrobisz. Na promocjach najczęściej dobiera Ci debili, którzy są gównami i siedzą w jakiejś dywizji. 

Przykład - grałam promo z Miszczem, wrzuciło nam jakiś D5 i platynki 2/1. Grali jak totalne gówna. po 80 csów w 20 - staty 0/4. Jungler 0 ganków i płacz na koniec.

Za słabe osoby wrzuca. Co zrobisz, no nic nie zrobisz.

Graj na trucji, tam czelendżera wbijesz. 

tobie nawet turcja nie pomoze silverku/goldzie 

http://screenshooter.net/100101045/iauwxho

http://screenshooter.net/100101045/lxesbsf

Pozdrawiam z diaxa.

@top

Tak to już jest, są wakacje grają teraz same spierdolone dzieci bez rąk.

nie obrazaj kotwicza z yt zią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...