Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gówntyna mam dość

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Tak to temat do wyzalenia się. Jak komus moglo udac sie wyjsc z platyny?????!?!?!??!! Wygram 1 mecz 3 mecze przegrywam przez jakies gowna

przyklad ostatniej gry

WJR.png

Gralem lee lux zajela mi mida, ale koles napisal ze dobrze nia gra wiec staralem sie go wysnowballowac. Na poczatku wszystko dobrze szlo, nawet invade w 2 minucie poszly 2 kille. Jedyne co w jungli robilem to buffy, reszta czasu na ganki lub counterjungla karthusa. I na nic to sie zdalo, dlaczego? Bo lux stala w srodku w kazdy team figcie, nawet ulti nie zdarzala puscic. Jak tu grac ja sie pytam ?!?!?!?!?! Bylem juz prawie plat II, teraz znow plat IV juz chyba 6 raz

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Co zrobisz, nic nie zrobisz. Na promocjach najczęściej dobiera Ci debili, którzy są gównami i siedzą w jakiejś dywizji. 

Przykład - grałam promo z Miszczem, wrzuciło nam jakiś D5 i platynki 2/1. Grali jak totalne gówna. po 80 csów w 20 - staty 0/4. Jungler 0 ganków i płacz na koniec.

Za słabe osoby wrzuca. Co zrobisz, no nic nie zrobisz.

Graj na trucji, tam czelendżera wbijesz. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

No jak masz 90 farmy w grze 50 minutowej to się nie dziw że przegrywasz >.< Ja nawet jako jungler w 20 minucie mam więcej 

#JebacSygnatury

Opublikowano

No jak masz 90 farmy w grze 50 minutowej to się nie dziw że przegrywasz >.< Ja nawet jako jungler w 20 minucie mam więcej 

Mialem full builda z gankow, zamiast farmic wole pomagac jako jungler :) I jeszcze counter jungla karthusa byla dla mnie priorytetem, a z linii farmy zabierac nie chcialem

Opublikowano

jestes unskilledem,, na h2w ja gold V zjechalem cie jak warzywo

znam twoje umiejetnosci i jak cie jedzie gV to jest cos nie tak xD

pozdrawiam

xD lol pozdrawiam, pierwszy mecz wygralismy a drugi przegralismy na bolowcow z mpc pewnie to byles ty :D A i tak zrobilismy lane swapa gralem 1v2 wiec nie mogles mnie zjechac lol

Mysle zeby grac zileanem na midzie z kolega duo adc, moze w koncu cos wbije :P

Opublikowano

Ja wczoraj znowu nie zaliczyłem tej jebanej serii do s1 , spadłem już z s1 z 10 razy przez ten j****y team  ..  Co chwile jakiś polaczek feeder albo afk . Mam dość zaraz go usuwam i w dupie mam tego lola .., 

Opublikowano

Nida przegrała. Ona poza linią jest komletnie useless + to ze lee w late tez nie jest za dobry

Ja wczoraj znowu nie zaliczyłem tej jebanej serii do s1 , spadłem już z s1 z 10 razy przez ten j****y team  ..  Co chwile jakiś polaczek feeder albo afk . Mam dość zaraz go usuwam i w dupie mam tego lola .., 

Pozdro ja z s2 do g5 w 9 dni (grają po 4 gry dziennie tylko) wszystko za pierwszym razem, były mecze ze gralismy 2v5 z trolami, przegrałem tylko z 4 mecze. Trzeba umieć carrować i wykorzystać broken picka na obecną chwile xD

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Po prostu przegraliście, bo Twój team nie radził sobie w teamfightach. Żadna nowość. Tylko nie mów, że Twój team grał słabo, bo patrząc na staty, to wcale nie było źle. Mając tyle killi przewagi powinniście dawno skończyć mecz.

Opublikowano

Promo polega na tym, że przez te 2 lub 3 gry, zależy z jakiej dywizji wychodzisz, dostajesz totally unsilled gamerów, żebyś mógł się wybić na high mmr, ale po prostu nie da się i tyle. Nic nie zrobisz, musisz nie wiem, czekać na wygranie gry albo dużo, dużo grać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nida przegrała. Ona poza linią jest komletnie useless + to ze lee w late tez nie jest za dobry

Pozdro ja z s2 do g5 w 9 dni (grają po 4 gry dziennie tylko) wszystko za pierwszym razem, były mecze ze gralismy 2v5 z trolami, przegrałem tylko z 4 mecze. Trzeba umieć carrować i wykorzystać broken picka na obecną chwile xD

A myslisz ze co ja za kazdym razem robie ? Przegrałem ze statami 14/2 ...

Opublikowano

Mialem full builda z gankow, zamiast farmic wole pomagac jako jungler :) I jeszcze counter jungla karthusa byla dla mnie priorytetem, a z linii farmy zabierac nie chcialem

ja gankuje i w ciagu 20 minut mam wiecej farmy niz ty w tej jungli , mobility w late gamie totalnie do dupy.

Promo polega na tym, że przez te 2 lub 3 gry, zależy z jakiej dywizji wychodzisz, dostajesz totally unsilled gamerów, żebyś mógł się wybić na high mmr, ale po prostu nie da się i tyle. Nic nie zrobisz, musisz nie wiem, czekać na wygranie gry albo dużo, dużo grać.

skoro się nei da to czemu ja jednak wyszedłem z platyny 3 do platyny 2 potem do platyny 1 potem do diamentu itd..

<>

Opublikowano

xD lol pozdrawiam, pierwszy mecz wygralismy a drugi przegralismy na bolowcow z mpc pewnie to byles ty :D A i tak zrobilismy lane swapa gralem 1v2 wiec nie mogles mnie zjechac lol

Mysle zeby grac zileanem na midzie z kolega duo adc, moze w koncu cos wbije :P

gratuluje na tym swapie zrobilem wiecej, nie dosc ze na topie mialem 1szy wieze to wasz bot przejebal i to motzno xD

­

Opublikowano

Siema. Tak to temat do wyzalenia się. Jak komus moglo udac sie wyjsc z platyny?????!?!?!??!! Wygram 1 mecz 3 mecze przegrywam przez jakies gowna

przyklad ostatniej gry

920701407237106775907.png

Gralem lee lux zajela mi mida, ale koles napisal ze dobrze nia gra wiec staralem sie go wysnowballowac. Na poczatku wszystko dobrze szlo, nawet invade w 2 minucie poszly 2 kille. Jedyne co w jungli robilem to buffy, reszta czasu na ganki lub counterjungla karthusa. I na nic to sie zdalo, dlaczego? Bo lux stala w srodku w kazdy team figcie, nawet ulti nie zdarzala puscic. Jak tu grac ja sie pytam ?!?!?!?!?! Bylem juz prawie plat II, teraz znow plat IV juz chyba 6 raz

Idioci mogą zakładać takie tematy. Nie żebym chciał wyzywać, ale to jest soloq.

Trafiasz na 9 randomów, więc nie powinieneś mieć do nich żadnych oczekiwań.

Powiem tyle, nie gra lee sinem.

Ssie pałe w late a jak wiadomo w platynie to ty musisz wygrać sam.

Sam sobie przeczysz.

No to właśnie Lee Sinem się wygrywa early i kończy gre jak najszybciej.

Czyli postać do wygrania gry samemu.

Opublikowano

Wkurza mnie gadanie cwaniaczków co piszą "nie gadaj że miałeś słaby team po prostu zle zagrałeś". Trochę w tym prawdy ale głownie chodzi o to że trzeba miec wysokie MMR oraz szczęście żeby trafił ci się ogarnięty team. Oczywiście jak się jest propsem to może wyccarować swój team ale nie oszukujmy się takich osób jest mało. Sam wiele razy byłem w takiej sytuacji gdy udawało mi się carrować gre ale w pewnym momencie przestało mi iść bo mój team nie ogarniał team fightu a na mnie szły stuny i pierwszy padałem a zaraz za mną reszta. I potem takie noobki mnie wyzywają że to moja wina że przegraliśmy bo nie wyccarowałem gry. A sami mają staty  i farme mizerną. Ja jestem obecnie w  Silver III ale  moim zdaniem gram jak Gold V bo często mam kille na plusie, farme średnią. I prawda jest taka że za 2/3 przegranych moich gier mogę śmiało obwinić mój team a 1/3 to faktycznie moja wina bo albo miałem słabszy dzień ale wtedy po prostu odpuszczałem sobie grę, albo po prostu daną grę zwaliłem. 

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

@randomnoob1337 ale nie mow ze ty mnie jechales, bo najmniej zrobiles w tamtej grze, to xerath wam to wygral. Najlepsze bylo jak napisalismy ze gracie na bolu i jestescie z mpc to niby nie wiecie co to bol a nazwa teamu mpc to skrot od mam pc xD a pozatym nastepny mecz tez przejebaliscie

Mowicie zebym nie gral lee, ja w ogole nie gram w jungli i tylko nim potrafie grac ;/

Opublikowano

@frectus przegraliśmy tamten mecz, bo disa na jungli nam zabrakło [*].  i rito jakieś problemy miało nie wiem o co kaman, ale pauze mieli 20 minut.

Wracając do tematu:

Każdy gracz miał full builda i tutaj zależało tylko od skilla oraz szczęścia, no niestety zdarza sie. Może coś Ty albo twoi sojuszniczy źle zrobili? Barona mieliście a jak widać szansy nie wykorzystaliście. Jeśli byś zrobił ( jako porządny jungler  dobrego inseca ) to mówię Ci, żebyście to wygrali. Klatka od stun lux no i byłby win. Ja keriuje sam nie liczę na innych. No fakt raz zrąbałem grę ale RIOT mi to wynagrodziło i dało dobry team gdzie pomimu 4 minut afk początkowych wygrałem później grę. Licz na siebie nie na team, rób dobre akcje, stawiaj wardy dla teamu, graj tym czym najlepiej potrafisz. Bierz jakieś op picki teamfightowe typu Orianna, Ryze, albo jakiś inne carry i próbuj to robić samemu. Graj najlepiej duo z tym Twoim teamem :D. Nic nie zrobisz jeśli grasz dobre, ew. zainwestuj w elo boost taka dobra rada.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Tylko ze juz mielismy ta gre xD wygralismy tfa sama lux zostala tamci otwarty nexus juz konczyla i nagle inhib sie zespawnil i padla od minionow bo 5-10s po zrespawnieniu nexusa nadal probowala go bic i wszystkie miniony sie na niej skupily :D najbardziej lubie grac teamowki ale po przegranym turnieju nasz support sie na nas obrazil

Opublikowano

Tak wszyscy płaczcie na te noob teamy. I tak liczy się dmg done w grze a nie staty. Często mając po 3x gorsze staty od typa który "carryuje" bo ma kille mam więcej dmg done od niego ;). Także polecam po grze patrzeć dmg done a nie staty.
@antyszymico

Platyna już taka jest.

Opublikowano

Z silvera i golda jakos wyszedles, sam sobie zadaj pytanie jak i na tej samej podstawie wyjdz z platyny, ja wyboostowalem wczoraj smurfa z G1-D5 bez jakichkolwiek problemow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...