Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod, postać stoi w ziemi ze rozłożonymi rękami

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem. Otóż zainstalowałem pare waithacków na PandoręMT2 i kiedy włączał klienta wh działa natomiast jak włącze moda to postać stoi w ziemii z rozłożonymi rękami. Dużo o tym czytałem, ale dalej nwm jak to naprawić. Za naprawienie naj i like. Jeśli w ogóle nie ma opcji naprawienia tego żadnym sposobem to powiedzcie mi, który waithack działa na pandorze? (i współpracuje z modem) Dodam że ten z multihacka od kamera ma trojana- avg mi go wykrywa.

Opublikowano

Sprawdzę

edit. Spróbowałem ten sposób dalej nie działa, lordtrax wstawił hosting który nie pozwala ściągnąc pliku gdyż jego rozmiar jest zbyr duży.

Opublikowano

Sprawdzę. Za wszystkie normalne odpowiedzi leci like.

edit. Ale co za różnica jakie mam itemy? Na zwykłym modzie bez wh wszystko ładnie chodzi...

edit2. To jest niemożliwe, wszystkie postacie tak stoją w ziemii nie tylko jedna na innych kontach też, a na zwykłym modzie bez wh normalnie wszystko hula. Ja sądzę że metek z wh po prostu nie wykrywa zamienionych plików PC, PC, PC2, PC2, ale z drugiej strony na zwykłym kliencie działa wh.... Coś jest z modem tylko co i dlaczego?

Opublikowano

Moda musisz wypakować do spatchowanego clienta PL'a.

Jednym działa normalnie na cliencie pandory a innym nie, ale jak wypakujesz

do PL'a to masz 99% pewności, że zadziała.

Dziwne, to się raczej działo na Elite zawsze a nie na Pandorze.

Opublikowano

Właśnie na EliteMT2 również kiedyś tak miałem tyle że z samym modem ;] bez wh. A tutaj mod działa a z wh już nie. Spróbuje ;) Właśnie ściągam pl'a. A tak na marginesie to jesteś Zagrajmarek jednym z lepszych moderatorów jeśli nie najlepszym na tym forum. Na cb zawsze można liczyć: odpowiesz doradzisz ;] Podoba mi sie. :)

edti. To samo :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...