Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać forumowym prosem? Edycja 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składam morelo bo jest tak napisane w temacie że kolejność ma znaczenie :)

typie, w temacie tak jest bo ziomek który założył temat lubi składać morello, a tak naprawde morello sklada sie tylko jeżeli grasz na ad mida, jeżeli grasz na ap powinieneś składać grala + grall ma lepsza pasywke do many niż morello, 

ps. Kolejność nie ma znaczenia.. Jak mam hajs to składam odrazu polowe rabadona za 1600. Jak nie mam to czesc na mane od grala.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

typie, w temacie tak jest bo ziomek który założył temat lubi składać morello, a tak naprawde morello sklada sie tylko jeżeli grasz na ad mida, jeżeli grasz na ap powinieneś składać grala + grall ma lepsza pasywke do many niż morello, 

ps. Kolejność nie ma znaczenia.. Jak mam hajs to składam odrazu polowe rabadona za 1600. Jak nie mam to czesc na mane od grala.

A jak grać na Zeda bo też często go mam na midzie.

graphic.png

Opublikowano

normalnie, ja zawsze stoje tak daleko żeby nie mógł mnie pokowac + evadeee i pokuje z Q. A jak mam szanse i wiem że nie ma W to fast ult i easy kill + zhnoya jako 1st item

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...