Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać forumowym prosem? Edycja 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Tym skrypcie MehAio moge tak ustawić ' Castowanie skilli  przez pakiety' ? 

Tak, w zakładce R-Snipe poszukaj, bo dalej nie pamiętam jak to wyglądało.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę na tym forum są tacy debile który potrzebują poradnika jak grać z bolem?

A poradnik spoko, lepszy niż nie jeden normalny, przydało by się jeszcze większy opis jak sie pozycjonować względem walk

Opublikowano

Castowanie skilli przez pakiety czyli robi to tak szybko jak koreanski challenger, wykorzystywane jest castowanie przez pakiety do bledu Ryze i Cassio ( NFD ) Czyli skille zza plecow.

wykorzystujesz castowanie przez pakiety do błędu ? xD NFD to exploit, chuja ma do "castowania pakietami"

Omijają API gry, dzięki czemu castowanie poprzez pakiety jest po prostu szybsze.

QUhIR7.png

Pasjonat
Opublikowano

Narazie nie mam BoL'a grałem tylko używając tych masterek i runek i było spoko ;)
BTW: jest jakiś skrypt dla free usera na xeratha?

@Edit: Mógłbyś lub może ktokolwiek inny kto gra na tym skrypcie nagrać filmik na którym widać jak szybko używa 3x ulti?( w sensie może być na tym filmiku widać tylko enemy champa i twoje ulti)

.

Opublikowano

LoL, nope kilka patchy temu zmienili Q z magic na physical damgage :>

To E było zmieniane mistrzu.
Opublikowano

nidzgorku kochany dzienki tobje wyrzedlem z bronsu jestes mojm bogjem teras <333 xoxoxo
Tak serio dobry guide.

Opublikowano

Do tych którzy grają na tym skrypcie (maja vipa). Podczas wakacji mam wooden pc  i tak sie zastanawiam czy ten skrypt nie będzie lagował na 6 letnim kompie ?

Opublikowano

Dodaj w pierwszym poście, na samej górze tematu info, że tylko vipy mogą normalnie korzystać ze skryptu, bo przez ten poradnik dziennie powstaje po kilka tematów "gdzie znajdę skrypt xeratha dla free usera".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do tych którzy grają na tym skrypcie (maja vipa). Podczas wakacji mam wooden pc  i tak sie zastanawiam czy ten skrypt nie będzie lagował na 6 letnim kompie ?

ujdzie, mój też ma 6 lat temu, kiedyś byl sieka a teraz na bolu wyciagam max 50 fps na srednich.

Opublikowano

ten skrypt... miażdży ... masakra ... odnalazłem swojego nowego bol maina ... <3

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No jak spotykam syndre albo ahri to nie da się grać.

@Edit Paczcie ... 9DZmMCJ.png Jakieś porady co mam robić żeby wygrywać częściej ?

graphic.png

Opublikowano

ahri ? przecież ona jest easy w c**j, pokujesz ciagle Q, jak masz okazje to używasz pasywki na mane, kiedy ona cofa ty nadal zostajesz, wreszcie masz 6 lvl ona 4/5, pokujesz z Q kiedy jest na low wywalasz Q i na koniec ulta i masz fraga. Jak już zabijesz raz to potem możesz ją zabijac cały czas bez wiekszych problemów. Jedynie z czym mam problem to syndra.

ps. Musisz mieć evadee bo jak ahri trafi charma to Cie nie ma.

edit. I jeszcze 1 pytanie, na c**j Ci to morello ? to sie sklada jak grasz przeciwko ad mid, jak grasz na ap to skladasz grala, pozatym lepiej skladac grala,rabadon,void,zhnoya i na koniec rylai, chyba że słabo się pozycjonujesz to możesz odrazu zhnoye składać.

Opublikowano

ahri ? przecież ona jest easy w c**j, pokujesz ciagle Q, jak masz okazje to używasz pasywki na mane, kiedy ona cofa ty nadal zostajesz, wreszcie masz 6 lvl ona 4/5, pokujesz z Q kiedy jest na low wywalasz Q i na koniec ulta i masz fraga. Jak już zabijesz raz to potem możesz ją zabijac cały czas bez wiekszych problemów. Jedynie z czym mam problem to syndra.

ps. Musisz mieć evadee bo jak ahri trafi charma to Cie nie ma.

edit. I jeszcze 1 pytanie, na c**j Ci to morello ? to sie sklada jak grasz przeciwko ad mid, jak grasz na ap to skladasz grala, pozatym lepiej skladac grala,rabadon,void,zhnoya i na koniec rylai, chyba że słabo się pozycjonujesz to możesz odrazu zhnoye składać.

Składam morelo bo jest tak napisane w temacie że kolejność ma znaczenie :)

graphic.png

Opublikowano

Ja zawsze rozpierdalam ahri i syndre wystarczy grac safe i poke poke poke syndra ulta nie uniknie a ahri ciezko ale przetrwac linie sie da a czasami zabic nigdy nie przegralem lini kamykiem :)

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...