Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozdro Cebulaki diamont V w 23 dni!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mordol napisz do supportu tam u góry masz podany nick gościa. Jak pare osób napisze to ban 100%.

Jak dla mnie osoby korzystające z BoL'a to gówna. Sam wbiłem diam 2 bez żadnych "wspomagaczy".

Gówna grać nie umieją to korzystają - thats all about it! :)

Opublikowano

tylko vipy.

GjeZet ale śmieszne jest to, że Nerva bez BoLa wbił D1 i około 50pkt w 9 dni (nie wliczam dziesiątego bo spał więc nie grał) a Ty 23 dni z BoLem

Jak widać skill>BoL  ale nie zawsze :D

ale ja gralem zaledwie 2-3h dziennie i zaczynalem z silver 5 on z golda 3 i mam wieksze mmr od niego :) pozdrawiam

Mordol napisz do supportu tam u góry masz podany nick gościa. Jak pare osób napisze to ban 100%.

Jak dla mnie osoby korzystające z BoL'a to gówna. Sam wbiłem diam 2 bez żadnych "wspomagaczy".

Juz brales dzisiaj tabletke na BOL dupy ??

Opublikowano

RYZE VI AD ROZNEJ MASCI CASS YASUO i wystarczy obecnie juz mam 95 punktow w D5 wiec zaraz witamy D3 - mam nadzieje ze rzuci od razu :)

Opublikowano

Ja się cieszę że mam silver bo bez bola >.< 

@topic : Gz

jezeli ktos mysli ze z BOLEM wygra kazdy mecz to pozdro :) na bolu trzeba umiec grac a nawet jezeli mamy 25 killi a nasz team to cebule i wleca w 3 w 5 co czesto u mnie mialo miejsce przegrasz:) 

Opublikowano

Typie, nawet jeśli 100 osób wyśle ticketa, to riot nic nie zrobi, bo słowa randomów + screen to żaden dowód. Użyj czasem mózgu. Twój argument, że bola używają tylko unskille z brązu też jest inwalidą, sam zacząłem używać bola dopiero w d3~, po tym jak zwykła gra zaczęła mi się nudzić.
Opublikowano

Ale chyba na tego dajmoda nie zasłgujesz skoro wylądowałeś teraz w platynie i na dodatek cały czas spadasz

@topic GJ, chciałbym na Ciebie trafić w soloq bo mam dość trafiania na retardowych adc którzy tłumaczą sie "sorry i have bg"

Opublikowano

Zawsze mozemy pograc duo :) jak cos pw :) mnie to denerwuje takie gadanie jestes cziterem itd jak by BOL dawal gwarancje wygranej wystarczy ze moi koledzy z druzyny zrobia 0.10 i po gierce a tym bardziej takie pierdolenie pana z bronzu ktory na bolu nie potrafi grac :O   

Opublikowano

Przecież granie na bolu to jest czitowanie, wymówki typu, że koledzy robią 0/10 i nie masz 100% szansy wina, raczej nie umniejsza tego, że używasz wspomagaczy.

Opublikowano

Wyjasni mi ktos, jak monstrualnie życiową spierdoliną trzeba być, by wchodzić na forum o cheatach, potem do specjalnego poddziału o cheatach, i do tematów o nich, napierdalać 300 postów i cisnąc ludzi grających na cheatach? Nie ogarne nigdy w życiu takich ludzi.

Opublikowano

Wyjasni mi ktos, jak monstrualnie życiową spierdoliną trzeba być, by wchodzić na forum o cheatach, potem do specjalnego poddziału o cheatach, i do tematów o nich, napierdalać 300 postów i cisnąc ludzi grających na cheatach? Nie ogarne nigdy w życiu takich ludzi.

Dokladnie :D dam sobie glowe upierdzielic ze ten koles gra lub gral na bolu ale nie potrafil wyjsc z bronzu ;D

Opublikowano

Serio? Czytałeś inne moje posty? Przecież ja nic nie mam do typa i sam używam bola. Zdziwił mnie tylko, tym postem, że bol to nie czitowanie, skoro dalej jest się zależnym od teamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...