Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozdro Cebulaki diamont V w 23 dni!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brawo stary :) nie ważne jak, ważne że w ogóle !

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

D5 to ja bez bola wycisnąłem w podobnym czasie, nie wiem czym się jarać, wbij czelendżera i wtedy zakładaj takie tematy.

Opublikowano

D5 to ja bez bola wycisnąłem w podobnym czasie, nie wiem czym się jarać, wbij czelendżera i wtedy zakładaj takie tematy.

uwazam osobiscie to za duzym sukcesem chyba nie wiesz jacy gracze sa w silver goldzie nie mowiac o platynie tym bardziej ze wygralem 72% gier co uwazam za spory sukces i mysle ze 23 dni z silver do diamentu jest bardzo mila opcja :) granie na lajcie i majac czas na zycie prywatne

Brawo! Ja utknęłam w platynie 1 ;/ Na jakich skryptach udało ci się przebić? 

silver gold tylko CASS i SYNDRA  od platyny AD.CASS,SYNDRA,RENGAR,TRESH,LE SINN

Opublikowano

uwazam osobiscie to za duzym sukcesem chyba nie wiesz jacy gracze sa w silver goldzie nie mowiac o platynie tym bardziej ze wygralem 72% gier co uwazam za spory sukces i mysle ze 23 dni z silver do diamentu jest bardzo mila opcja :) granie na lajcie i majac czas na zycie prywatne

silver gold tylko CASS i SYNDRA  od platyny AD.CASS,SYNDRA,RENGAR,TRESH,LE SINN

A jaki skrypt do Rengara polecasz? Gratulacje diamentu! :)

Opublikowano

Gz. masz moze jakis dobry skrypt najlepiej free ale moze byc i płatny do cassio i syndry :) ?

Opublikowano

Diamont V osiagniety w 23 dni po ok 5-8 gierek dziennie czasami wgl zaczynalem z silver :) Co do bola wystarczy rozum i wygrywasz kazda gre pozdro! cel chyba nie musze mowic w mniej niz 14 dni pozdro! i czekam na hejty!

Ty kur.wa "diamont" to wbiłeś, ale już słownika to nie otworzysz...

Life  <  League of Legends

Opublikowano

@poterrr

Polecam AesJinx + Sac:Reborn lub MMA, ryje banie.

O Boże, Bożenko! Coś pięknego <3 Testowałem z AesJinx + SAC:R + EzEvade. To jest po prostu free elo shower. Dzięki ziomuś, piona!

Opublikowano

Tylko vipy? czy free tez?;>

tylko vipy.

GjeZet ale śmieszne jest to, że Nerva bez BoLa wbił D1 i około 50pkt w 9 dni (nie wliczam dziesiątego bo spał więc nie grał) a Ty 23 dni z BoLem

Jak widać skill>BoL  ale nie zawsze :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

tylko vipy.

GjeZet ale śmieszne jest to, że Nerva bez BoLa wbił D1 i około 50pkt w 9 dni (nie wliczam dziesiątego bo spał więc nie grał) a Ty 23 dni z BoLem

Jak widać skill>BoL  ale nie zawsze :D

on nie ma życia prywatnego grając przez 9 dni bez przerwy, lol

skill > BoL tak bardzo, mma + vma + evadeee gg wp

Opublikowano

on nie ma życia prywatnego grając przez 9 dni bez przerwy, lol

skill > BoL tak bardzo, mma + vma + evadeee gg wp

A EzEvade nie jest przypadkiem teraz lepszy od Evadeee? Szkoda, że MMA jest paid, a cracków nie ma :/

Opublikowano

A EzEvade nie jest przypadkiem teraz lepszy od Evadeee? Szkoda, że MMA jest paid, a cracków nie ma :/

Jest lepsze, ale jeśli chodzi o smooth mode. Evadeee jest efektywniejsze lecz strasznie widoczne, film to prosty przykład.

Opublikowano

Jest lepsze, ale jeśli chodzi o smooth mode. Evadeee jest efektywniejsze lecz strasznie widoczne, film to prosty przykład.

Jestem ciekaw dlaczego nie skomentowałeś mojego zdania o MMA :D Czyżby jest jakiś crack? Odpowiedz tylko "Tak" lub "Nie" i będę usatysfakcjonowany.

Opublikowano

Jestem ciekaw dlaczego nie skomentowałeś mojego zdania o MMA :D Czyżby jest jakiś crack? Odpowiedz tylko "Tak" lub "Nie" i będę usatysfakcjonowany.

Byl kiedys ale teraz wyrzuca na strone do kupienia, Marcoly pewnie jakos sam ominal ich Auth System wiec coz ... Prywatne zawsze znajda sie cracki.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

NICK GOŚCIA TO "Mach22"

Wysłałem już ticket do supportu.

Miłego bana bolowcu :)

Bana? Mają go zbanować na podstawie twoich słów + screna? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...