Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota 10.41

xNiqqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi , Potrzebuje bota pod 10.41 na shadowcores bo mnie wzięło żeby pograć , a w każdym temacie jest pod 10.50 , Poda mi ktos jakiegoś bota najlepiej scrackowanego , a i jeden gość polecił mi pobrać "Mage Bot" , z officjalnej strony ale w installerze wykrywa 4 virusy ! oto one : https://www.virustotal.com/pl/file/a379875a72bde8c7f8f874b9ad91e93c653b7f3b955ff026cdb16276edef6fc3/analysis/ , warto zaryzykować i instalować ? 

Opublikowano

Z tego co wiem, na Shadowcores można grać na paru ostatnich wersjach (10.20-10.41) a na 10.41 nie widzę w spisie (:O) więc spróbuj 2.41.1 czyli pod 10.40.

Opublikowano

WS.Reputation.1 - Ktoś po prostu sobię zgłosił (jakiś random).

VIRUS_UNKNOWN - Nic nie może wykryć, ale nadal próbuję szukać.

Tibia Auto nie ma wirusów.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jestem Polakiem , mam pytanko odpalam tą tibie Auto , gdy jużjestem zalogowany na serwerze , i wyskakują 2 errory jakieś tam że scripts error load 1 i potem 2 . naciskam ok ok i bot mimo to się włącza , pytanie takie czy bot będzie działał normalnie czy musze coś doinstalować itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...