Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do pościgów

ezio2322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, NFS World gram już może z rok ale z licznymi przerwami (więc załóżmy że gram około 3 miesiące).Mam już Porsche GT3 RS(to chyba te za igc).Mam jeszcze 2 auta z klasy B.Często widziałem opinie że Gallardo LP640 jest słabe.Proszę o wytłumaczenie dlaczego tak jest i proszę o pomoc w wyborze samochodu do ucieczek (klasa A-B) za IGC.Nie chcę Nissana GTR.Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Jest słabe Gallardo, co ja ci tu będę tłumaczył. Słabe przyspieszenie ma. Masz już dobre auto do pościgów. Możesz dokupić drugą GT3 i zrobić ją na pościgi. Wolniejsze dobre do pościgów jest również Audi S5. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Siema, NFS World gram już może z rok ale z licznymi przerwami (więc załóżmy że gram około 3 miesiące).Mam już Porsche GT3 RS(to chyba te za igc).Mam jeszcze 2 auta z klasy B.Często widziałem opinie że Gallardo LP640 jest słabe.Proszę o wytłumaczenie dlaczego tak jest i proszę o pomoc w wyborze samochodu do ucieczek (klasa A- B) za IGC.Nie chcę Nissana GTR.Dziękuję za pomoc.

Gallardo LP640? Pierwsze słyszę :D

Murcielago LP640 to przyzwoite auto, dobrze radzi sobie na wyścigach i dragach w klasie A.

Na ucieczki i pościgi do klasy B wybierz Chevrolet Camaro ZL1, a do A (i S) Ford Mustang BOSS 302'12.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wybaczcie, mała pomyłka.Gallardo LP 560, nie LP640.Jest poprostu słabe czy osiągi w sklepie są nieprawdzie?

Statystyki aut w sklepie są zazwyczaj źle zrobione. Jest to auto jedne z tego co wiem z pierwszych w NFS World i tak zrobili. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Coś innego oprócz Camaro i Audi?Jestem trochę wybredny jeśli chodzi o wybór samochodu bo chcę też go fajnie pomalować.

Co możecie powiedzieć o jakiejkolwiek Corvecie z klasy A?

Jeśli chodzi o Mustanga Boss'a to jest on dla mnie piękny i dobry ale brakuje mi z 400 000 IGC ale myślę o kupieniu podwojeniu gotówki za pozostałe boosty z kodu z FB.

Najgorzej będzie z częściami.Narazie wszystko z Porsche pakuję ale to już mój problem.

Dzięki wszystkim za pomoc.

Opublikowano

Coś innego oprócz Camaro i Audi?Jestem trochę wybredny jeśli chodzi o wybór samochodu bo chcę też go fajnie pomalować.

Co możecie powiedzieć o jakiejkolwiek Corvecie z klasy A?

Jeśli chodzi o Mustanga Boss'a to jest on dla mnie piękny i dobry ale brakuje mi z 400 000 IGC ale myślę o kupieniu podwojeniu gotówki za pozostałe boosty z kodu z FB.

Najgorzej będzie z częściami.Narazie wszystko z Porsche pakuję ale to już mój problem.

Dzięki wszystkim za pomoc.

Wszystkie auta, które przy aktualnej rotacji warto kupić:

VW Scirroco - na wyścigi w klasie E

Pontiac Solstice GXP - na wyścigi w klasie D i C (a nawet B, jeśli masz dość części)

Chevrolet Cobalt SS - na wyścigi w klasie D i C (odpowiednik Pontiaca na trasy z dłuższymi prostymi)

BMW M3 Sport Evo - na wyścigi w klasie B

BMW M1 Procar - na wyścigi w klasie A

Porsche 911 GT3 RS - na wyścigi w klasie S

Audi S5 - na dragi w klasie C

Lamborghini Murcielago LP640 - na dragi w klasie A

Dodge Charger SRT8 Super Bee - na ucieczki i pościgi w klasie D i C

Chevrolet Camaro ZL1 - na ucieczki i pościgi w klasie B

Ford Mustang BOSS 302'12 - na ucieczki i pościgi w klasie A i S

HB5fLf7.png

Opublikowano

M3 Sport Evo mam do klasy B i jedynie mam problemy z MR2 ale to raczej każdy ma bo ona mażdży w klasie B jeśli chodzi o wyścigi.Zdecydowałem że będę zbierał na Mustanga.Dzięki za pomoc.

Opublikowano

M3 Sport Evo mam do klasy B i jedynie mam problemy z MR2 ale to raczej każdy ma bo ona mażdży w klasie B jeśli chodzi o wyścigi.Zdecydowałem że będę zbierał na Mustanga.Dzięki za pomoc.

Proszę ;)

Dodam tylko, że MR2 króluje w klasach D, C i B :)

W B z MR2 powalczyć może Pontiac Solstice GXP na w miarę równym poziomie, z tym, że trzeba poświęcić trochę części ;)

Na poziom gotówkę i części polecam użycie tego bota:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

A tutaj darmowe miejsca w garażu (wymagany 60lv):

http://www.mpcforum.pl/topic/1054113-darmowe-miejsca-na-auta-w-garazu/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...