Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Focus2 [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jezu, znowu THE -.-

Ludzie, nie polecam servera z całego serca! Daje jemu max 1 miesiąc. A potem będzie ''hacker z eq navi'' i Zamkną server, jak hajs z isu się będzie zgadzać!

Każdy jego  server to 1 wielka porażka! 

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo pisaliście o surtace kilka miesięcy temu, który oczywiście nadal chodzi i ma się dobrze.

Jednym słowem - pierdolamento :D

Ale, sam fakt, ze daliscie clienta surface gdzie watpie by bylo 10% tego clienta przerobionego na nowy server. To trzeba byc mozgiem by nawet nie zmienic tla logowania. Sam client mowi o tym, ze wy prawie nic nie zrobiliscie bo 90% to pliki surface. Kolejna rzecz strona jak pisalem gdybyscie wy ja zrobili nie miala by tyle niedociagniec :).

I jak wy chcecie wyrobic sobie renome nowym serverem?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dlaczego gdy chcę się zalogować do gry, wyskakuje, że nieprawidłowy login lub hasło? A na stronię loguję się na tych pasach.. ;x

Opublikowano

Dlaczego gdy chcę się zalogować do gry, wyskakuje, że nieprawidłowy login lub hasło? A na stronię loguję się na tych pasach.. ;x

Bo spatchowales clienta a patcher pobiera i podmienia pliki Spotlie a nie Focus ;> Na focus jest tylko 1 ch ( ch2 ) dzialajace.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tak samo pisaliście o surtace kilka miesięcy temu, który oczywiście nadal chodzi i ma się dobrze.

Jednym słowem - pierdolamento :D

Wow, jedyny serwer który Ci się udał. xD

Grałam na Surface, pierwszych dwóch edycjach Spotline i potem dałam sobie spokój. Dlaczego? Bo to serwer na miesiąc. Nawet nie podmienisz plików, prezentacja ciągle ta sama, ewentualnie jak wymyślisz jakąś nazwę to zmienisz i tyle. Surface i Spotline (pierwsza edycja) to były naprawdę super serwery, potem hajs Ci do głowy strzelił i jest jak jest, 10 tych samych serwerów stojące max 2 tygodnie.

Jeszcze warto dodać - nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś dobierałeś członków do teamu, którzy zachowywali się jakby pierwszy raz widzieli lub słyszeli na ts dziewczynę, co za tym idzie - eq z navi.

Pozdrawiam, Selve.

j9Crtu8.png

Opublikowano

Dobra, Damon może się wypowiedzieć! Ok, hmmmm co mogę pierw napisać o tym syfie? Mariuszku, surface trzyma się dobrze? RACJA! Od 5 miesięcy ma wciąż po 20 graczy (Pomińmy fakt, że 10 graczy to prywatne postacie teamu). Już od 2 lat robisz z siebie pośmiewisko i jeszcze Ci mało? ;)

Hardline, Surface, Surface V2, Surface V3, Surtace, Spotline, Spotline V2, Spotline v3, Spotline v4, Spotline v5, Eterial, NewLongju2, NewLongju2 V2...hmmm chyba jeszcze coś było, ale nie pamiętam już....

Pełno bugów, team to i tak śmiech na sali będzie, ts będzie może za miesąc jak dobrze pójdzie lub będzie ten surface.

Pozdro ;)

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

No to coś od byłego GM Spotline/Hardline/Surtace itd... Kolejny syf THE wszystko jest to samo tylko zmieniona nazwa serwera nic więcej.. te same pliki od 2 lat i te same bugi... ;3 Taka prawda Mariusz wziąłbyś się dobrze i zrobił raz a porządnie a nie na odpier*dol. Co do Surtace mam dostęp do jednego konta gdzie są wszystkie prawa i widzę ile masz graczy xD a Ty o tym nawet nie wiesz tak samo jak na Spotline z 5/6 dni teamu się pobawiłem więc może i ten syf pora zgasić. 

Ps. Można zobaczyć że The na każdym serwerze dodaje promocje sm po to abyście doladowali i serwer będzie off... 

Powodzenia Mariuszku i dużych sukcesów z serwerami.

Selansi.

Opublikowano
Serwera nie polecam tak jak każdy projekt tego administratora . 

The jesteś zbyt spalony na tym forum by przyciągnąć graczy a ponadto Twoje serwery na tych plikach były widywane zbyt często w publikacjach ;)

#rein

Opublikowano

hmm o.O
pobrałem clienta ze strony (przeszło 2gb ;o )
włączyłem patchera bo przed tym nie mogłem się połączyć z serwerem.
i po spatchowaniu jak odpalam clienta włącza mi się client surf*cemt2
może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? xD

304191415027212454880.jpeg
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...