Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód ekonomiczny ;)

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Renault Twingo I ? kilka lat temu miałem i polecam, miejsca w c**j, wygodnie się jeździło (napewno wygodniej niż tico,cc).

Spalanie miałem 6,2l/100km latem a nie jeździłem jak "dziad". No i spokojnie kupisz do 1500zł.

Opublikowano

Gumowy Kaczor - z tego co jestem obeznany to części do Cytrynek są dość drogie i lubią się psuć.

Glinka. - Właśnie za jakiś czas, to będzie moje pierwsze auto więc nie chce cudów po prostu ma mnie dowozić do szkoły i służyć na wypady poza miasto. Ja będę współwłaścicielem, czyli będę miał taniej (zniżka 60% ojca u ubezpieczyciela). Da to, że będę dopisany do samochodu bo jak samochód (będąc tylko własnością ojca) będzie miał wypadek ze mną za kółkiem to nie dostane ubezpieczenia ;)

Czy ja wiem. Saksofon ma trwałe blachy, co przy samochodzie w tych pieniądzach się ceni (lepienie czasem drozsze niz samochod). Co do reszty musisz kupić samochód w jako-takim stanie. To, że francuskie samochody się psują może i jest prawdą, jednak akurat ten model wcale nie odstaje od vieśwagena :P. Natomiast części rzeczywiś ie ciut droższe.

Alternatywa :Astra I 1.4. Zgniluch, ale części kupisz za pół darmo.

Opublikowano

Eksperci aż śmiech mnie łapie jak to czytam, do 26 roku życia masz zwyżkę i jeżeli masz prawko krócej jak 3 lata tez masz zwyżkę, ekonomiczne auto? To lekke auto, a4 pali ekonomicznie 8.5 l gazu, a przy dynamicznej jeździe spokojnie mi do 20 dochodzi, jazda do 2.5 tyś obrotów i każdy samochód jest ekonomiczny i ktoś wspomniał ze nie warto tego kupować bo części drogie, a po co to robić jeździć aż się skończy i tyle w temacie nic oprócz paliwa nie dokładać, potem umowa na zula siekera w dłoń i ciąć, tak siekera jest najlepiej blachy ciąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...