Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dodanie Fireflal]

Liszowski321

FireFall  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać grę "FireFall" Do forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy też się podobnie zachowujecie, bo nie chcecie dodać działu który ja chcę.

Darkblood jest chyba w becie, co nie? Pewnie dlatego

Co do firefalla to grafike ma śliczną. Gra jest fajna. Niby mmo, ale można latać na jetpackach i strzelać z broni palnych. Nie ma powodu dla którego dział tje gry miałby nie powstać, ponieważ spróbować można, najwyżej się usunie jak nikt w nim nie bedzie pisał.

XrgAYyk.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do firefalla to grafike ma śliczną. Gra jest fajna. Niby mmo, ale można latać na jetpackach i strzelać z broni palnych. Nie ma powodu dla którego dział tje gry miałby nie powstać, ponieważ spróbować można, najwyżej się usunie jak nikt w nim nie bedzie pisał.

Nie jest.

Opublikowano

Tak, grafika przecudna <3 tylko trzeba mieć odpowiedni komputer do tego. I się nie lata na jetpackach, tylko ma się wbudowane do zbroi buty specjalne, cos w stylu IronMan.

Wy też się podobnie zachowujecie, bo nie chcecie dodać działu który ja chcę.

Ale czy to jest powód żeby hejtować inne sugestie? gracze nie przepadają za dark bloodem. grafike ma średnią, widziałem już takie były popularne w 2000-2006 roku.. nie ma potrzeby by jej dodać a ty nie masz takiej potrzeby żebyś odrazu hejtował inne sugestie -_-

Opublikowano

@Wrrr Ciebie raczej nie interesują gry typu rpg, itd dla cb wszystko jest nudne, dla mnie też nie przepadałem za grami typu 4story czy world of warcraft ale jak w nią zagrałem nie moge od niej odejść , każdy ma swoje zdanie.

Co ty o mnie wiesz, śledzisz mnie ? :P

Grałem w to na becie, nudne jak flaki itd. itp.

76561198090890807.png

Opublikowano

Co ty o mnie wiesz, śledzisz mnie ? :P

Grałem w to na becie, nudne jak flaki itd. itp.

Ale przepraszam cię bardzo, po pierwsze beta a oficjalna premiera to zupełnie inny świat. W becie jeszcze przed oficjalnym otwarciem był wprowadzony "mega ubdate" który zmienił całą grę. 

Więc nie rozumiem cię jak ty porównujesz grę bety do oficjalnej gry.

Opublikowano

Szczerze to twoja prezentacja trochę odrzuca, można dać najwyżej jako test. Pierwsze słyszę o grze, a nie zapominajmy że jest wiele innych F2P bez własnego działu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Po pierwsze, to nie jest prezentacja tylko krótka informacja dla niewiadomych :) Więc może odrzucać nic nie poradzę :)

Po drugie, to jest wiadome że nic o niej nie słyszeliście ponieważ 1 sierpnia została zdjęta już wieloletnia beta :)

Po trzecie, reklamy tej gry dopiero ruszyły minie troche czasu zanim ludzi przybędzie chociaż na serwerze angielsko/amerykańskim firefall'a jest baardzo dużo graczy ostatnimi czasy :).

Opublikowano

Jak można odrzucać tą piękną grę?

System ulepszeń postaci, co-op, co chwile są eventy na mapie np. melding tornado. Epickie bossy do których możemy się dostać jeśli wystarczająco odepchniemy melding, tak zwani "chooseni" mogą nawet atakować miasta, a podczas tych ataków musimy bronić poszczególnych punktów, jeśli go nie obronimy przejmują go chooseni na czas póki my go nie odbijemy. A bossy są poprostu bajeczne! Dajmy na przykład "Kanaloe". Bez odpowiedniego składu nie pokonamy go. A jako iż potwór ten zamieszkuje wulkan poziom lawy się podnosi przez co musimy zmieniać co chwilę pozycję. Dodatkowo trzeba strzelać w jego słabe punkty żeby mu coś zrobić.

Krótko mówiąc : TAK

Opublikowano

Jestem za. Gra jest bardzo dobra tylko wymaga lekkiej reklamy by większa część społeczności zauważyło tą grę.

Co do wymagań (ktoś wcześniej pisał, że mu nie idzie), mi ta gra na jakimś słabym lapku sprzed 3 lat chodzi, więc?

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

cztery podstawowe klasy

Sniper ( Recon ) 

Assault ( Tank ) 

Enginer ( Inżynier )

Dreadnaught ( Wojownik )

Medical ( Medyk ) 

e.e

Nie znam gry, nigdy o niej nie słyszałem, jestem na nie.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...