Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tayen.pl [Dedyk] [Hard]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer off 4ever dziękujemy dowidzenia@@@@@@@ zielak zgarnął hajs, wydymał deva na hajsy i serwer wyłączył. 

Zamknij morde i nie pisz głupot.

Serwer już działa odpaliliśmy raty 50% exp 50% drop 50% yang

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zamknij morde i nie pisz głupot.

Serwer już działa odpaliliśmy raty 50% exp 50% drop 50% yang

Co ty taki agresywny? Zaraz Wam znowu prąd wyłączą i serwer będzie off, radze nie ryzykować Zielak.

Ile osób tam gra? Może wpadne w wolnej chwili bo wypadałoby eq opierdolić, hmm?

Opublikowano

Co ty taki agresywny? Zaraz Wam znowu prąd wyłączą i serwer będzie off, radze nie ryzykować Zielak.

Ile osób tam gra? Może wpadne w wolnej chwili bo wypadałoby eq opierdolić, hmm?

Bo po co pisać takie głupoty?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zamiast udawać pro admina to może pomógł byś ludziom na kanałach z problemami a nie siedzisz sobie na kanałku dla gm i nic nie robisz. Na razie serwer pod względem administracji 2/10 bo są leniwi jak luj. Kolega już czeka z 2 dni żeby jakiś admin na kanał wbił...

Opublikowano

Pod względem administracji tak, 2/10

4ty dzień gram main konto 79 lvl sura i 9 botków w m1 na bocie i żadnego bana , pozdrawiam haha 

Opublikowano

ja mam po 7 botów w obu królestwach i też widzę nie mam o co się obawiać bo nie dostałem żadnego bana a chodzą jak mrówki praktycznie ich nie wyłączam tylko lokalizacje zmieniam :P

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Na prośbę graczy dodaliśmy do teamu nową osobę odpowiedzialną za boty :) Będzie mało to będzie takich osób jeszcze więcej. Gość jest zaufany kolega także spokojnie :)

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ile osób śr online ?

Czy ciężko robi się skille bo widzę, że zwoje tylko z boosów.

tak z 800 900 co jakis czas jest wiecej takze jest okej

GaimdKk.jpg

Opublikowano

tak z 800 900 co jakis czas jest wiecej takze jest okej

Serio? Bo jakos male zainteresowanie gra... Mozna prosic ssy z gry? Rynku jinno czy cos? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wpisuje haslo ponizej 16 znakow dokladnie 14 znaki a pisze mi ze mam za dlugie haslo....

A jak wpisze hasko 5 literowe to wejdzie... Ale nie dam tak slabego hasla

Ogarnijcie to

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Serwer padnie, banujecie osoby które stoją pod kowalem i kupują poty, a bociki na rycerskim zapierdalają po m1. Nieźle ogarnięte, zero wiadomości dotyczących bana np. do kiedy i za co. 'Konto nie może być użyte'

Opublikowano

Serwer padnie, banujecie osoby które stoją pod kowalem i kupują poty, a bociki na rycerskim zapierdalają po m1. Nieźle ogarnięte, zero wiadomości dotyczących bana np. do kiedy i za co. 'Konto nie może być użyte'

To był przypadkowy błąd wszystkie te konta odbanowałem więc...

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...