Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tayen.pl [Dedyk] [Hard]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pamiętam Zielaka za czasów banów na forum ravi całkowicie za nic.

Za czasów kozaczenia na ts'ie i udawania jakiegoś wodza który na wszystko sobie pozwala i czuje się bezkarny bo lubi lizać dupcie IsamuXSrompa.

Cały pompa team nie jest wiarygodny pamietam jak BenQ dawał lusterka MiszczuxSrompa do ulepszania ale co tam już nikt o tym nie pamięta bo jak zaczynaliśmy temat na ts'ie ravi o tym z Isamu to wieśniak darł ryja i obrażał po rodzicach.

Więcej przekrętów na Ravi...

Pamiętacie jak jakiś typas zaczynał grę i nagrywał let's playe w 2 dni wbił 75 z tego co pamiętam okazało się że miał całe eq zajebane dopałami których na ravi nie można było stockować beka a on miał po 100 tego gówna.

Warto zagrać na serwerze?, ze względu na administracje i stare wspomnienia nie polecam nie wiem czy on coś miał z tym wspólnego nie interesuje mnie to...

Co ma wspólnego ravia ze mną?  

@ZeuSio obok f4 masz kamerke weź tam pokombinuj :)

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha, wiedzialem. Serwer zielaka, nastepne totalne dno i wodorsty. Nie polecam, serwer pod IS - padnie po miesiacu jak reszta tych jego smiesznych serwerow. Do tego brakuje jeszcze reklamy Nitra, totalnego gbura, prostaka i chama, i tej jego zalosnej JP ARMI, ktorej srednia wieku nie przekracza 12 ;]

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Hahaha, wiedzialem. Serwer zielaka, nastepne totalne dno i wodorsty. Nie polecam, serwer pod IS - padnie po miesiacu jak reszta tych jego smiesznych serwerow. Do tego brakuje jeszcze reklamy Nitra, totalnego gbura, prostaka i chama, i tej jego zalosnej JP ARMI, ktorej srednia wieku nie przekracza 12 ;]

Co wiedziałeś? ^^ Byłeś na serwerze? Nie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja się nie dziwię, że tutaj tyle osób gra jak takie itemy w IS dajecie, bez isu nie ma co nawet zaczynać, a wystarczy kupić ten pierścień na 50h i jest się ustawiony do końca gry bo bonusy w nim są jak na jakimś easy, a ponoć to hard :D

No ale w końcu to serwer zielaka, czego innego można było się spodziewać.

Opublikowano

Ja się nie dziwię, że tutaj tyle osób gra jak takie itemy w IS dajecie, bez isu nie ma co nawet zaczynać, a wystarczy kupić ten pierścień na 50h i jest się ustawiony do końca gry bo bonusy w nim są jak na jakimś easy, a ponoć to hard :D

No ale w końcu to serwer zielaka, czego innego można było się spodziewać.

1k hp 20 na potwory i 30% expa to bony jak na easy?

Opublikowano

1k hp 20 na potwory i 30% expa to bony jak na easy?

Daje +10% do hp/pe, 30 na potwory, 30% expa, 20% absu na szamana i sure. Wszystko w 1 itemie i to dla Ciebie jest normalny itemek na hardzie? Ciekawi mnie na jakich serwerach wcześniej grałeś jeżeli uważasz, że te bonusy są normalne i dostosowane jak na harda ^^. Już nie licząc tego, że pvp przy 100% ABS'a będzie trwać godzinę :D (przykładowo sura - 60% miecze, 20% tarcza, 20% pierścień + może jeszcze jakieś pety/kostiumy dają jakieś absy? Nie licząc biologa oczywiście).

Opublikowano

Daje +10% do hp/pe, 30 na potwory, 30% expa, 20% absu na szamana i sure. Wszystko w 1 itemie i to dla Ciebie jest normalny itemek na hardzie? Ciekawi mnie na jakich serwerach wcześniej grałeś jeżeli uważasz, że te bonusy są normalne i dostosowane jak na harda ^^. Już nie licząc tego, że pvp przy 100% ABS'a będzie trwać godzinę :D (przykładowo sura - 60% miecze, 20% tarcza, 20% pierścień + może jeszcze jakieś pety/kostiumy dają jakieś absy? Nie licząc biologa oczywiście).

To tylko opis spokojnie, niedługo będzie łatka która pozmienia te opisy. Prawdą jest to co pisze przy kupnie w IS

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Sprawdz w grze jakie Ci daje bonusy, a pozniej komentuj, jakos mi daje 1k hp 20 na potwory i 30% expa

Opublikowano

Od kiedy to abs na np miecze + tarcza i abs z czego innego się sumują?

Widać znawca metina ale czego się spodziewać po fanach FuBu (wnioskuje po hobby)

Na plu łatwo można skompletować eq klasowe 60% + tarcza +

http://wiki.metin2.pl/index.php/Pier%C5%9Bcie%C5%84_%C5%9Amierciono%C5%9Bnej_Mocy lub

http://wiki.metin2.pl/index.php/Pier%C5%9Bcie%C5%84_Si%C5%82y_Woli

i wg Cb to daje 100% abs i nic nie można zrobić? To dość dziwne że te w/w pierścionki są dalej dostępne w IS na PL

Poza tym przykładowo na pl'u pet daje +15% do ataku i 1,5k hp

Jest również lizak i inne pierścienie które dają np:

+50% punktów doświadczenia

+20% szybkości ataku

+20% szybkości zaklęć

+30% obrażeń

+10% maks. PŻ

Czyli dają więcej niż ten pierścień na Tayen w takim razie wg Ciebie PL to taki Easy z tym lizakiem i petem?

Opublikowano

Od kiedy to abs na np miecze + tarcza i abs z czego innego się sumują?

Widać znawca metina ale czego się spodziewać po fanach FuBu (wnioskuje po hobby)

Na plu łatwo można skompletować eq klasowe 60% + tarcza +

http://wiki.metin2.pl/index.php/Pier%C5%9Bcie%C5%84_%C5%9Amierciono%C5%9Bnej_Mocy lub

http://wiki.metin2.pl/index.php/Pier%C5%9Bcie%C5%84_Si%C5%82y_Woli

i wg Cb to daje 100% abs i nic nie można zrobić? To dość dziwne że te w/w pierścionki są dalej dostępne w IS na PL

Poza tym przykładowo na pl'u pet daje +15% do ataku i 1,5k hp

Jest również lizak i inne pierścienie które dają np:

+50% punktów doświadczenia

+20% szybkości ataku

+20% szybkości zaklęć

+30% obrażeń

+10% maks. PŻ

Czyli dają więcej niż ten pierścień na Tayen w takim razie wg Ciebie PL to taki Easy z tym lizakiem i petem?

Wszystkim ludziom nei dogodzisz :p

Opublikowano

Pograłem chwile i rzeczywiscie serwer tak jak wyżej piszą ustawiony pod is. Inwestując w is masz kostium, pierscien, zwierzaka i wierzchowiec. Wszystkie te itemy mają dość spore bonusy. Zakładając, że taki gracz zakupi jeszcze pd, rekawice. Medale wchodzą słabo, czas oczekiwania jeszcze jest spory co daje ogroooomną przewagę dla tych korzystających z is. A chyba nie o to chodzi, is ma pomagać, ale nie aż tak....

Opublikowano

Pograłem chwile i rzeczywiscie serwer tak jak wyżej piszą ustawiony pod is. Inwestując w is masz kostium, pierscien, zwierzaka i wierzchowiec. Wszystkie te itemy mają dość spore bonusy. Zakładając, że taki gracz zakupi jeszcze pd, rekawice. Medale wchodzą słabo, czas oczekiwania jeszcze jest spory co daje ogroooomną przewagę dla tych korzystających z is. A chyba nie o to chodzi, is ma pomagać, ale nie aż tak....

Trochę przesadzasz ale zwrócę na to uwagę przy najbliższym konkursie OX.

Co do licencji niedługo załatwię

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ile jest graczy online ? 250  ?  troche bez sensu grac na takim servie bo nawet ulepek sie nie dostanie :>

jak na serwie jest lekko 500-600 osob i z dnia na dzien coraz wiecej jak sie kazdy przekonuje co do stabilnosci i dobrze wykonanego serwera pod wzgledem technicznym.
Opublikowano

Jakie 250 o.O 2x tyle i ta liczba z dnia na dzień rośnie powoli

Do czasu.

Serwer padnie do miesiaca . Az dedyk sie skonczy . Chociaz miesiac to i tak dlugo,wiec daje mu moze 2-3 tygodznie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...