Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CorelisMt2.pl

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę to zwykłe gotowe pliki Aline2 prosto z MPCForum, zero zmian nawet wam się nie chciało Questów czy też Handlarzy po zmieniać, wątpię że ktoś wejdzie na serwer na tych plikach gdyż każdy sobie może znaleźć sponsora i startować na tych plikach tylko zmienić IP + nazwę serwera, zero kreatywności, na dodatek SurMistrz w Teamie który z tego co widziałem na filmach robił przekręty na serwerze Isaric też daję dużo do myślenia no nic.

Mimo to życzę powodzenia i udanego startu.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co widzę to zwykłe gotowe pliki Aline2 prosto z MPCForum, zero zmian nawet wam się nie chciało Questów czy też Handlarzy po zmieniać, wątpię że ktoś wejdzie na serwer na tych plikach gdyż każdy sobie może znaleźć sponsora i startować na tych plikach tylko zmienić IP + nazwę serwera, zero kreatywności, na dodatek SurMistrz w Teamie który z tego co widziałem na filmach robił przekręty na serwerze Isaric też daję dużo do myślenia no nic.

Hoho mówisz o tym człowieku co ma 13 lat ? Grubas  nagrał odc pod  tytułem ,,cała prawda'' bo dostał  bana i musiał na dwór wyjść z nudów to go chyba najbardziej bolało bo przez miesiąc słońca na oczy nie widział internetowy bandyta ;). A tobie życzę szybkiego upadku nie pozdrawiam cię

widziałeś panią asfenową na mpc? W domu dobrze się bawicie :D  

panie asfenie :)

Opublikowano

Przekręty, a masz jakieś dowody?

Gotowiec, mhm wejdź na serwer i porównaj Aline aka bug a Corelis :), tutaj jest zupełnie inna gospodarka serwera ;_;

isaricbaner.png

Opublikowano

zjebaliście te pliki totalnie.

w dodatku nie wyobrażam sobie iZumi jak głównego administratora, a no tak jeszcze surmistrz, znowu będzie spamił na czacie (1h przed wyłączeniem) żeby wysyłać kody sms bo przecena, a od lola już odszedł? a co z negorią?... jebniecie jak każdy wasz niedojebany serwer, życzę uciążliwego startu. ;]]

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To znaczy jak słucham :) ?

a co z isariciem? ojj, tez padl? czy 50 graczy online?

pytasz sie jak? skoro to jest reaktywacja to chyba oczywiste jak skoczył ćwierćinteligencie 

@down

lizanie dupy? nawet zadnego modka na mpc nie znam xD 

Opublikowano

zjebaliście te pliki totalnie.

w dodatku nie wyobrażam sobie iZumi jak głównego administratora, a no tak jeszcze surmistrz, znowu będzie spamił na czacie (1h przed wyłączeniem) żeby wysyłać kody sms bo przecena, a od lola już odszedł? a co z negorią?... jebniecie jak każdy wasz niedojebany serwer, życzę uciążliwego startu. ;]]

To takie straszne ;( przecież ty tyle o mnie wiesz :( jestem i będę głównym administratorem  czy Ci się to podoba czy nie zdanie starego plemnika mnie nie interesuje ;)  

Ja nic nie miałem wspólnego z negorią więc nie spam w moim temacie jakimś syfem. Życzę ci żebyś nie zdał w gimbazie :) 

a co z isariciem? ojj, tez padl? czy 50 graczy online?

pytasz sie jak? skoro to jest reaktywacja to chyba oczywiste jak skoczył ćwierćinteligencie 

Tobie dali tego golda za lizanie dupy wszystkim administratorom tego forum ? 

Isaric nie padł może być 20 graczy ale tobie nic do tego bo przecież ty za maszynę nie płacisz :) 

Nic nie wniosłeś do tematu swoją wypowiedzią co prawda wzruszyłem się niezmiernie czytając te twoje wypociny ;) 

Opublikowano

asfen wypad na swoj marny serwer ktory padnie po starcie albo jak hasjy sie po tygodniu beda zgadzaly

Opublikowano

Polecam, polecam ze względu na iZumiego.

Na serwerze zawitam na 100%.

P.S J**** HEJTERÓW!

Opublikowano

a co z Isaric ? Klasy zbalansowane ? Jakaś reklama ?

Isaric jest Leriso / A Corelis jest iZumiego :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

fz2f6o.jpg

Złóż podanie !
Zostań członkiem Team CorelisMT2.pl !
To może właśnie ciebie szukamy !

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...