Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CorelisMt2.pl

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaś gówno a nie serwer masakra..... teraz każdy tylko chciwy na hasj,padnie zapewne w ciagu miesiąca. Nie zagram i nie mam zamiaru serwer dno tak jak i administracja szkoda czasu na ten serwer  . Pozdrawiam

Gówno to ty wiesz bo mieliśmy już taki serwer i stał pół roku więc zastanów się a potem napisz. Dnem możesz nazywać swoich kolegów z gimnazjum. Pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No widzę gotowca nawet nietkniętego.

Zbugowane pliki aline. 

To jest reaktywacja tego serwera, to nie jest gotowe co sam twórca aline może potwierdzić bo sprawdzał serwer... ;_;

Boli mnie głupota ludzka która ocenia serwer po okładce ;/

isaricbaner.png

Opublikowano

Zawitam.

btw. Jest może jakiś ts?

Tak będzie aktualnie ja tworze stronę i forum. A ts będzie podany jak stronę ukończymy 

isaricbaner.png

Opublikowano

Gotowiec(aline) + iZumi w teamie :D

Serwera nie polecam gotowiec lekko edytowany i robi reaktywacje zrob wlasne pliki .

Pamiętam jak płakałeś bo perma Ci dałem :D.Aa pod twoim ostatnim tematem tak Cie zjechałem ,że kazałeś go zamknąć ty bohaterze. Więc twój komentarz bardzo ale to bardzo wezmę do siebie zaraz go wydrukuje i powieszę na lodówkę. Dziękuje za opinie ;)

Opublikowano

Serwer polecam ale osobiście nie zagram z braku graczy tak jak na pierwszej odsłonie.

Brak graczy, na 1 odsłonie sięgało do 800os ;_; ale to jest brak według Ciebie ?

isaricbaner.png

Opublikowano

Administracja może jest miała, ale serwer wygląda na taki jak każdy inny. Te same zbroje, metiny itp. Super by było jak by któryś serwer wykazał się wyobraźnią. Ale wejdę i popatrzę ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Pamiętam jak płakałeś bo perma Ci dałem :D.Aa pod twoim ostatnim tematem tak Cie zjechałem ,że kazałeś go zamknąć ty bohaterze. Więc twój komentarz bardzo ale to bardzo wezmę do siebie zaraz go wydrukuje i powieszę na lodówkę. Dziękuje za opinie ;)

Plakalem? zenada :D , zjechales? gdzie? :) , co za problem postawic na gotowcu i startowac , mialem smy'  o wartsci

150zl za 1 odc :D

skad truta + 1

Opublikowano

Plakalem? zenada :D , zjechales? gdzie? :) , co za problem postawic na gotowcu i startowac , mialem smy'  o wartsci

150zl za 1 odc :D

skad truta + 1

Z moba o nazwie kashido idiota  nowy boss na naszym serwerze. Płakałeś :P filmik jeszcze jest na yt więc każdy może to sprawdzić 

Opublikowano

Będzie gorąco :P czekać tylko na start . Polecam.

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Będzie gorąco :P czekać tylko na start . Polecam.

Także bardzo polecam, bo znam Administratorów i wiem co potrafią :)

Czekamy na START ! :D

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Polecam z względu na założyciela, w poprzedniej wersji także pomagałem przy serwerze, znam ich możliwości więc śmiało mogę polecić serwer.

Mam nadzieję że tym razem nie padnie po tak krótkim czasie bo w chwilach wolnych mam zamiar zawitać na stare rejony...

Pozdrawiam kumatych :)

~ Kelevra

Opublikowano

Polecam z względu na założyciela, w poprzedniej wersji także pomagałem przy serwerze, znam ich możliwości więc śmiało mogę polecić serwer.

Mam nadzieję że tym razem nie padnie po tak krótkim czasie bo w chwilach wolnych mam zamiar zawitać na stare rejony...

Pozdrawiam kumatych :)

~ Kelevra

Na poprzedniej odsłonie serwer stał ponad 4 mc to chyba nie tak krótko :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Gotowiec(aline) + iZumi w teamie :D

Serwera nie polecam gotowiec lekko edytowany i robi reaktywacje zrob wlasne pliki .

http://www.mpcforum.pl/topic/1256031-ceny-w-navicacie/#entry10729305 @Kashido. i ty komuś piszesz ,że ma zrobić własne pliki jak ty cen u handlarzy nie potrafisz zmienić (konwertować) na game 40k jesteś śmieszny i żałosny. 

Opublikowano

Troszkę nudzący ten system ulepszeń a aline ile jeszcze serverów wystartuje z identycznym systemem ulepszeń ? pozmieniajcie coś , dodajcie , usuńcie ..

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Admini robią/mają po 2-3 serwery albo więcej. Żadnego nie dopracują tak jak trzeba, idą po prostu w ilość, a nie w jakość. Potrzepią hajs przez kilkanaście tygodni i się zmyją. A i wielkie zapowiedzi co do reklamy. To będą ludzie typu 500,1000,2000 subów na yt. Także powodzenia. Pierwsze 2 tygodnie będzie z 300-400 luda, a potem im dalej w las, tym ludzi będzie mniej.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Admini robią/mają po 2-3 serwery albo więcej. Żadnego nie dopracują tak jak trzeba, idą po prostu w ilość, a nie w jakość. Potrzepią hajs przez kilkanaście tygodni i się zmyją. A i wielkie zapowiedzi co do reklamy. To będą ludzie typu 500,1000,2000 subów na yt. Także powodzenia. Pierwsze 2 tygodnie będzie z 300-400 luda, a potem im dalej w las, tym ludzi będzie mniej.

@x070x Jak mają po kilka serwerów? isaric nie jest moim serwerem. Jestem tam tylko adminem nie odpowiadam za sprawy techniczne czy też reklamę. Więc powiedź mi jak możesz co tam źle robiłem  jako człowiek od eventów i pilnowania GM? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...