Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P-Server Solace - co się z nim stało?

TrollMe8000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co on wogule się za to bierze za te serwery ? Mówił że ma "Forsę" na postawienie serwera na maszynie, "Ekipę" zebrał, i zaprzeproszeniem gó... wyszło. Więc jeśli to zobaczy Kuba to niech się wypowie bo on wie gdzie ja go mam. :)

@topic

Wiadomo że z tego by nic nie wyszło bo jak była strona przepraszam "Forum" to POPROSTU nic się nie działo. Z kolejnym dniem było coraz mniej ludzi.

Poczekamy, poczekamy a może Kuba znów zacznie się brać za jakiś SERWER dla jaj :)

było ogłaszane, że serwer wystartuje 31 lipca.

Ogłaszane było że 31 lipca wystartuje takie można powiedzieć TESTY. A co do daty to nie była to jeszcze do końca PRAWDZIWA zapowiedziana data "Bety".

Opublikowano

A jak to miało wypalić ? Tutaj są 16-17 latkowie, a co to znaczy ? ze nic nie widzą o programowaniu takich serwerów, tu trzeba wieloletniego doświadczenia, z tego co widziałem to oni tylko czekali na pliki gotowe i stawiali serwer, dodając jakieś skille :)

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

I tak nie wierzyłem , że ten serwer wypali.Miałem swoje powody.Takie coś to tylko nabijanie postów , lub nie wiadomo co jeszcze.Robią ludzią nadzieje , a potem mają ich w 4 literach.

~~~Thor.owncraft.pl:3554 - Ksenon The Forest~~~

~~~

Opublikowano

I tak nie wierzyłem , że ten serwer wypali.Miałem swoje powody.Takie coś to tylko nabijanie postów , lub nie wiadomo co jeszcze.Robią ludzią nadzieje , a potem mają ich w 4 literach.

Jak wypisujecie jakieś brednie to trudno się potem dziwić..

Kubaman nie porzucił projeku, wakacje są on też chce odpocząć.

Dziś nawet napisał parę zdań co dalej itp.

http://www.mpcforum.pl/topic/1261327-solace-potocznie-klotnia/

giphy.gif

Opublikowano

I widać kolejny raz ze robi sobie jaja :) i jeszcze sam z siebie się naśmiewał :) o tym mówie 

Zamiast sami zacząć coś robić, to czekacie na gotowe

Po pierwsze sam robi na gotowcu, i pamiętam jak to zawsze było, on zawsze czekał na nowe gotowe pliki >:) a sam dodał tylko itemki do sklepu czy coś takiego, a przy serwie pewnie nic nie zrobił. Niech sobie idzie, jego sprawa :)

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...