Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solace, potocznie kłótnia.

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość ta jest w imieniu wszystkich członków grupy serwera, no poza tymi, którzy wylecieli (wszyscy moderatorzy).

Na MPC, YouTube dostaję już pogróżki, cytuję:

Co z serwerem? Zmarnowałem swój czas na oczekiwanie a tu znowu gówno. Zwykły z ciebie złodziej, Kubamanie
MIAŁBYĆ K***A SERWER, A JEST GÓWNO. PIERDOL SIĘ.

Mogę też wstawić parę ciekawych rozmówek na skype, ale chcę zachować anonimowość tychże osóbek, żeby się już bardziej nie kompromitowały.

Są wakacje, nie wiem jak wy, ale ja kompa w lato w ogóle prawie nie używam, ewentualnie telefon aby sprawdzić, czy ktoś mi coś napisał; etc. W wakacje zazwyczaj wyjeżdżam gdzieś za granicę, z rodziną czy przyjaciółmi; obóz; kolonię... A NIE SIEDZĘ PRZED KOMPEM.

Kieruję to do tej wulgarniejszej części - CZY WY SIEDZICIE TYLKO PRZED KOMPEM I WPIERDALACIE CHEMIKALIA?

Dział zszedł na psy, z resztą dawno; nie udzielam się w nim od.... haha długo. Ludzie też podupadali. Zamiast sami zacząć coś robić, to czekacie na gotowe, a potem płacz. Wy nie miejcie pretensji do nikogo z nas, tylko do siebie, bo osoby, które wypisywały te głupoty to normalnie.. margines społeczeństwa. Kto wam dał ten sprzęt; komputer? Babcia na komunie? Jak już jest się w sieci to raczej powinno być się takim, jakim się jest, a nie udawać jakieś wielkie dzieci ulicy i "k*****" co drugie słowo. Jeżeli chodzi o forum serwera, nie opłaciłem go, aby ludzie ochłonęli. Ci, którzy byli na forum dwa dni; dzień przed wyłączeniem wiedzą, o co chodzi. No ale ci którzy nie mają pojęcia o tym wiedzą lepiej. Ktoś puścił plotkę, że serwer padł. No tak, jakiś random także wie lepiej.

Z dniem dzisiejszym odchodzę z MPCForum, a na dniach wykupuję VPS'a do testów. Dziękuję i pozdrawiam, ale tylko tą fajniejszą część zjebanego polskiego community.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...