Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM serwer Hamachi/Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na GG jestem na niewidocznym wystarczy napisać a na pewno odpisze

Za duża sygnatura.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam oferte taka, Elothen.eu << moj nowy serwer metin2 hamachi, jeszcze nie otwarty. Poszukuje GM/GA/H@/J@/Technika/Moderatora/Grafika do wgrywania nowych broni itp, nowy system ulepszania, i edytowanie metka :)

Opublikowano

Mam oferte taka, Elothen.eu << moj nowy serwer metin2 hamachi, jeszcze nie otwarty. Poszukuje GM/GA/H@/J@/Technika/Moderatora/Grafika do wgrywania nowych broni itp, nowy system ulepszania, i edytowanie metka :)

pisz GG

Za duża sygnatura.

Opublikowano

z Twojego podania wnioskuje że chcesz się tylko pobawić komendami.

Gdybym miał Ci dac GM'a to raczej takiego z zablokowanymi komendami nawet na komende /b :D

NEUTRALNY

Opublikowano

Jak widzę typa, który w doświadczenie wpisuje ile gra w metina to dosłownie tracę grunt pod nogami.. Bycie administratorem, a bycie graczem to dwa różne światy.. Na wielkie NIE.

Opublikowano

Jak widzę typa, który w doświadczenie wpisuje ile gra w metina to dosłownie tracę grunt pod nogami.. Bycie administratorem, a bycie graczem to dwa różne światy.. Na wielkie NIE.

hmm a jak wyobrażał byś sobie osobę na danej posadzie nie wiedząc nic o tej grze? każdy administrator musiał być kiedyś graczem 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

hmm a jak wyobrażał byś sobie osobę na danej posadzie nie wiedząc nic o tej grze? każdy administrator musiał być kiedyś graczem

I twoim zdaniem ta informacja nadaje się do opcji "DOŚWIADCZENIE W BYCIU ADMINISTRATOREM" ? Brawa dla tego pana..

Opublikowano

I twoim zdaniem ta informacja nadaje się do opcji "DOŚWIADCZENIE W BYCIU ADMINISTRATOREM" ? Brawa dla tego pana..

To jest doświadczenie o grze nie byciu administratorem wystarczy trochę pomyśleć co do czego to nie boli możesz mi uwierzyć, zresztą nie będę się hejtowal na jakimś forum bo szkoda mojego cennego czasu na internetowe przepychanki wiec żegnam :)

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...