Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM serwer Hamachi/Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:

Mateusz

19

O sobie:

____________________________________________________________________________________________________

Witam nazywam się Mateusz mam 19 lat i pochodzę z małej miejscowości zwanej Dzierżoniów znajdującej

się na Dolnym Śląsku. Interesuję się serwerami metin2, sportem, dziewczynami, rapem. Jestem osobą

opanowaną, spokojną, odpowiedzialną, pomocną. Potrafię dogadać się z każdą osobą, mam wysokie poczucie humoru,

jeśli się za coś zabiorę nie odejdę od tego jeśli tego nie zrobię. Nie jestem stronniczy nie ulegam

emocją, unikam niepotrzebnych problemów. Lubię pracę w zespole.

Doświadczenie:

____________________________________________________________________________________________________

W Metin2 gram od czasu powstania serwera s2 Feniks, jednak jak każdy wie że Polski Globalny Metin to już nie jest to samo

moja przygoda z globalnym Metinem się zakończyła. Od tamtego momentu postanowiłem grac na prywatnych serwerach, 

sam nie jestem w stanie zliczyć na ilu serwerach grałem lecz na każdym którym grałem osiągałem bardzo wiele.

Funkcje GM pełniłem na wielu serwerach Hamachi na jednym prywatnym który nosił nazwę Taveria.eu w starej odsłonie,

lecz zespól a razem z nim serwer się rozpadł. Stawiałem też swoje serwery Hamachi lecz niestety mój komputer nie jest 

na tyle wystarczający aby pociągnąć większa liczbę graczy.

Dlaczego Akurat Ja?

Uważam że jestem odpowiednia osobą na to stanowisko gdyż:

- posiadam sporą ilość wolnego czasu, 

- mam wystarczającą wiedzę o komendach, pracy na serwerze,

- zawsze mam czas aby pomóc graczom gdy mają problemy,

- posługuję się poprawną polszczyzną, 

- nie chce żadnego % z is, chcę po prostu wykorzystać pozytywnie swój czas,

- Posadę Administratora mogę pełnić na serwerze Dedykowanym jak i Hamachi,

- Posiadam wszystkie potrzebne sprzęty do porozumiewania się.

Kontakt:

- Prywatna wiadomość na forum

- GG: 1522507

Za duża sygnatura.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie nie posiadasz Tsa ? bez tsa na żadnym dedyku nie znajdziesz posady .

"posiadam wszystkie potrzebne sprzęty do porozumiewania się" ts3 też w to wliczam 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Stawiałem też swoje serwery Hamachi lecz niestety mój komputer nie jest 

na tyle wystarczający aby pociągnąć większa liczbę graczy.

można przez to rozumieć, że potrafisz coś zrobić przy serwerze od strony technicznej? to bardzo istotna informacja.

Opublikowano

Napisz mi co dokładnie potrafisz, bo wiedza o komendach i pracy na serwerze dużo mi nie mówi.

Opublikowano

ref

tak potrafię standardowe rzeczy jak dodawanie itemów zmiany npc 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Dlaczego temat jest kopiowany ?

Jeżeli chcesz starać się o stanowisko Mistrza Gry zachowaj chociaż estetykę. Na urządzeniach mobilnych jest nałożone tło Ciemnego stylu, razem ze skopiowanym Tekstem.

Możesz również napisać co potrafisz jeżeli chodzi o tworzenie serwerów prywatnych i wszystko z nimi związane. Zawsze lepiej to będzie wyglądało i zwiększy twoją szansę na zdobycie posady.

Opublikowano

Kopiowane z mojego wcześniejszego tematu który był zamknięty gdyż miałem stanowisko lecz serwer padł i szukam kilejnego

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...