Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: AutoFollow+Schody

Dodatkowe informacje: Potrzebuje skrypta w którym bot będzie trzymał się przy MC nawet, jeśli zchodzi/wchodzi po schodkach.

Opublikowano

Poszukuje skryptów do redbota albo strony z nimi za darmo ;) ale pewnie kazdy tutaj ma wyjebane jak chodzi o redbota ;d

Nie określiłeś dokładnie o jakie skrypty Ci chodzi. Ja mam masę skryptów do tego bota, których sam jestem autorem, ale żeby wysłać je komuś za darmo muszę pousuwać kilka "ficzerów" jak np. dynamic refill, speller, raycast etc. Tak więc określ się o co dokładnie tobie chodzi.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Potrzebuję skyptu do powrotu do depo, gdy bot zbierze np. 10 honeycombów.

Dodatkowe informacje: -

Opublikowano (edytowane)

Nie określiłeś dokładnie o jakie skrypty Ci chodzi. Ja mam masę skryptów do tego bota, których sam jestem autorem, ale żeby wysłać je komuś za darmo muszę pousuwać kilka "ficzerów" jak np. dynamic refill, speller, raycast etc. Tak więc określ się o co dokładnie tobie chodzi.

Napisalem Ci prywatke, ale tu tez napisze. Chodzi mi glownie o swamp trolle venore, corymy carlin/venore, dragon lair venore czy carlin, i wychodzenie z rooka (wszystko na facc, pod knajta).

Edytowane przez DarosaFenn
Opublikowano

Witam, potrzebuję skrypt do xenobota który sprawi że mój EK będzie bił exori gdy zobaczy więcej niż 3 mobki na ekranie ;)

Z góry dziekuje

Opublikowano

Widziałem niedawno na jakimś streamie że jakiś polak robił 300kont i to po kilkanascie charów na jednym koncie i miał jakiś skrypt który robił mu dziennie jakieś taski, wiecie może jaki to skrypt i jak sie z nim obchodzić ?

Dam plusy !

Opublikowano

Bot: <Xenonbot>

Miejsce: <Fibula roty>

Profesja: <Knight>

Dodatkowe informacje: <Postać znajduje się w depo thais i chce żeby wp sie od tamta zaczynały,30 lvl,50 axe skill,shield 45,bot zęby zbierał kasę aż będzie miał np.4 cap i zamieniał kase w banku i wkładał do dp i z powrotem szedł na fibule bocic miał takie wp ale ktoś lipnie sie za to zabrał był bym bardzo zadowolony jak by mi ktoś podesłał coś co zadziała >

Opublikowano

Bot: Windbot

Miejsce <>

Profesja: <>

Dodatkowe Informacje: Chce żeby zakładał stealth ringa kiedy się skonczy 

U mad m8?

Opublikowano (edytowane)

Bot: <xenobot>

Opis skryptu: <skrypt co pewien czas ( np 1  min) ma robic strzaly LUB jezeli spadni ilosc strzal ponizej np 200 to zacznie robic>

Dodatkowe informacje: <brak>

Edytowane przez TaTuSDwX
Opublikowano

Bot: <Xenobot>

Miejsce: <Jakies miejsce gdzie moglbym bocic powoli ale sukcesywnie do przodu/ lub earth elementale w Edron>

Profesja: <60 Master Sorc>

Dodatkowe informacje: < >

u1lc.png
Opublikowano

Zrobiłby albo wstawił ktoś kto ma skrypt na łowienie ryb w przeręblach na svargrond?  że podchodzi do przerębli używa picka a potem łowi aż coś bedzie i idzie dalej   i tak w kółko :) 

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem waypointa w miejscu gdzie postać ma dojść i skilować mlvl, chcę zrobić tak aby dopiero w momencie gdy dojdzie w to miejsce uruchomił skilowanie. Zrobiłem też ikonkę po kliknięciu której idzie w to miejsce lecz jak na razie podczas drogi już skiluje...

Elfbot 4.5.9

Tibia 8.6

Edytowane przez MEXXIO
Opublikowano

BOT: Xenobot

Miejsce: Ghost Island , Carlin , DemonSkeletony 1 spot

Profesja: Paladyn 38 lv 62/36

Dodatkowe Informacje: Jak by dało rade zeby speary z depo brał , life ringi i chował lota ^^ I dobrze by było Bank ogarniety ;] 

Z góry dziekuje :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^