Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot <Xenobot>

Miejsce <od dp yalahar do dark magicianow 3 wieze i z powrotem>

Profesja <Elite Knight 60 lvl 73 skill>

opis skrypta <Wiec kupywanie potow ,resetowanie bp ,odkladanie golda do banku >

Generalnie potrzebuje skrypta i waypoitow do 100% afk na dark magicianach w yalahar , nie wiem jednak co dokladnie jest potrzebne zeby postawic takiego bota :)

wiec jak bys mogl stworzyc gotowego . do postawienia bym byl wdzieczny , bo uwazam ze jestes bardziej ogarniety w tych sprawach

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bot: <RedBot Pro>

Miejsce: <kazordoon>

Profesja: <knight facc>

Dodatkowe informacje: <soldiery bez guardów>

chodzi mi o skrypty 100% afk żeby sprzedawał itemy i wpłacał kase.

wpt. zaraz po przejsciu przez wagon.

Opublikowano

Tibiaauto

Cyclopy w thais (mounth sternum)

Chcę aby ten skrypt wiadomo odnosił do bankera kase, sprzedawał halabardy, i żeby omijał cyclpos shmity;) 

Opublikowano

Bot: Xenobot

Miejsce: Ab'dendriel troll cave

Profesja: knight

Dodatkowe informacje: Mam knigtem 9lvl i skille sworda 25 def 20 . Niech zbiera gp, je fooda i wpłaca gp dp banku jak pełny będzie

Opublikowano

Witam wieć w skrypcie posiadam label "Depositer" w któym wkłada itemki stackable do jednego bp a non-stackable do drugiego i właśnie niby wszystko dobrze ale jak ten non-stackable sie zapełni to nie otwiera następnego, ktoś może mi pomoc ? dodam że przy expie jak zbierga gp to normalnie otwiera nastepne a w depo gdy cały bp non-stackable jest zapełniony to nie otwierta następnego i nie wkłada tam itemków.

Ktoś może mi pomóc ? dam plusa 

Opublikowano

Bot : Xenobot

Skrypt dla 45ek nie musi być ani duzo expa ani dużo gp, ważne by był full afk bez pacca i 100% safe i najlepiej coś obok Ab :) 

Opublikowano

Bot: Windbot

Miejsce: -

Profesja: Palladyn

Dodatkowe informacje:  Potrzebuje skrypt na skillowanie żeby small stone z backpacka brał do ręki jeśli się skonczą zamienia na speara zabija potwory w obrębie swoim i wylogowuje się

Opublikowano

BoT : Xenobot

Miejsce: Fibula roty i thais roty bez cyclopów

Profa: Knight

Dodatkowe Informacje: chcę aby bot zbierał kasę, lump of dirt, carrion worm fang odnosił kasę do banku a itemy do dp

Opublikowano (edytowane)

Bot :XenoBot

Skrypt : Potrzebuje skrypt,który polega na tym , że od np 40 % HP zakłada e-ring , a jak już postać posiada 80 %  do z powrotem wrzuca go do plecaka.

Potrzebuje jeszcze skrypt który będzie zakładać bohy jeżeli będziemy mieć 90 % many a jak będzie poniżej 90 % to będzie zakładać softy.

Z góry dziękuje :)

Edytowane przez olejbujaka
Opublikowano

Bot: Elfbot NG(Tibia 8.54)

Skrypt: potrzebuję skrypt, gdy spadnie mi hp na np 90% to bot odczeka 1s i dopiero zacznie leczyć, próbowałem coś kombinować, ale kończyło się na tym, że leczyl w odstępach 1s (exh na czar od leczenia 0.5s chyba)

Opublikowano

BOT: Xenobot

2 różne skrypty dla knighta 45lvl, nie interesuje mnie exp, tylko pewny profit w postaci GP, 100% afk, bezpieczny, kiepskie skille na poziomie 55/55. Jednego bym postawił np. na dwarfach, a drugiego na cyclopach. Jak uważacie, gdzie najbardziej się opłaci. ;-)

Opublikowano

Bot: Xenobot

Miejsce: Najlepiej okolice Verony, Thais

Profesja: knight

Dodatkowe informacje: Knight 18lvl, skille średnie, prosze o kompletnego wpt z depositerem i bankiem

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Bot: <ELFBOT>

Opis skryptu: <Chce aby postac sie logowala jak dostane kicka/crasha czy cokolwiek innego, chce dodac ze to ots naruto+dwie postacie mam na koncie>