Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bot: Redbot

Miejsce: Byle jakie, chodzi mi o jakieś działające waypointy, mam 10 knighta i nie wiem gdzie Go postawić zdam sie na Was. 

Profesja: Knight

Dodatkowe informacje: skille 30/30, podstawowe eq, 4k w depo.

miło widziany auto bankier itp

Opublikowano

Bot: XenoBot

Opis skryptu: Chodzi o to że naprzykład jak palek skilluje to jak będzie miał mniej niż np.

20 kamyków to zmieni na broń i zabije slima matke lub jak będzie miał mniej niż 5 potków to też założy

broń i ją zabije

Dodatkowe informacje: --Nie ma--

Opublikowano (edytowane)

Bot : Xenobot

Opis skryptu: Gdy ma 20 many zabija potwory i zatrzymuje Walker'a( lub idzie w miejsce zaznaczone ) i regeneruje mane do 300

Edytowane przez Exodus Ii
Opublikowano

Bot: <WindBot/Xenobot>

Opis skryptu: <Automatyczne robienie avalanche, tzn. Ze ma mi robic runy>

Dodatkowe informacje: <gdy bdz mial odp. ilosc many niech robi avalanche oraz niech je fooda >

Opublikowano (edytowane)

Bot:  XenoBot

Opis skryptu: Poszukuję skryptu na skillowanie palladynem, refill kamieni z depo itp, lokalizacja w sumie bez znaczenia, pełny AFK by się przydał, ale nie koniecznie. Co jakiś czas mogę coś samemu zrobić.

Dodatkowe informacje: 40 lvl, 67/47 skille

Edytowane przez Rodrick
Opublikowano

Opis skryptu: Poszukuje skryptu na rookgaard 100% afk

Dodatkowe informacje: <>

IB - [N] RookAFK 1.7.2.xbst

IB - [N] RookAFK 1.7.2.lua

Bot: <Xeno>

Opis skryptu: <Jakieś expowisko na 100 MS, 90+ mlvl (shadowcores), głównie pod exp, może być waste>

Dodatkowe informacje: <Fajnie by było jakby nie był to sam cave, tylko pełen setting ;) Z góry dzięki. >

https://www.dropbox.com/sh/80szzm9pmmhwwmx/oSYMaTDk6d

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Opis skryptu: Poszukuje skryptu, który będzie chodził do sprzedawcy spearów w thais i kupował określoną liczbę spearów.

Opublikowano

Opis skryptu: Poszukuje skryptu, mutated humans yalahar ,najlepiej od jxscripts ja nie mogę pobrać bo na cracku

nic

Opublikowano

Opis skryptu: Poszukuje skryptu, mutated humans yalahar . TYLKO CAVEBOT ,TAGERTING,LOOT BEZ CHODZENIA DO DEPO KUPOWANIA POTÓW ITP

nic

Opublikowano

Opis skryptu: Chodzi o to że naprzykład jak palek skilluje to jak będzie miał mniej niż np.

20 kamyków to zmieni na broń i zabije slima matke lub jak będzie miał mniej niż 5 potków to też założy

broń i ją zabije

Opublikowano (edytowane)

Bot : XenoBot

Opis skryptu : Poszukuję wpt na zbieranie rzeczy do addonów miejscówki z FACC.

Z góry dziękuje !

Edytowane przez Quinn2013
Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Potrzebuje skryptu, który wyrzucałby z plecaka pod siebie jeden z  5 przedmiotów o różnych ID. Nie na raz, tylko po prostu jesli taki przedmiot pojawi się w ekwipunku.

Dodatkowe informacje:  na pewnym ots z potworów leci prezent. Po otworzeniu tego prezentu w bp pojawia się kasa, lub syf, który zapycha bp. Skrypt ma ten syf wywalac.

Dam 5 gwiazdek, czy plusa, czy lubie to.

Opublikowano (edytowane)

To w xenobocie da sie ustawic wyrzucanie przedmiotów? Ja chce tylko skrypt który wyrzuca mi z plecaka 5 wybranych przedmiotów.

Nie rozumiem. Skoro to takie banalne, to dlaczego od razu nie wytłumaczyłeś komuś, kto jest w tym całkiem zielony?

Edytowane przez ziooom12
Opublikowano

Bot: Redbot Pro

Opis skryptu: Poszukuję skryptu na corymy venore i carlin i jak mozecie to z krótkim opisem gdzie zaczac i jak ustawić bp

Dodatkowe informacje: 72 lvl skile 76/70

Opublikowano

To w xenobocie da sie ustawic wyrzucanie przedmiotów? Ja chce tylko skrypt który wyrzuca mi z plecaka 5 wybranych przedmiotów.

Nie rozumiem. Skoro to takie banalne, to dlaczego od razu nie wytłumaczyłeś komuś, kto jest w tym całkiem zielony?

Podaj ID przedmiotów.

Bot: Redbot Pro

Opis skryptu: Poszukuję skryptu na corymy venore i carlin i jak mozecie to z krótkim opisem gdzie zaczac i jak ustawić bp

Dodatkowe informacje: 72 lvl skile 76/70

Juz w tym temacie były linki do Corymów. Przeszukaj. W lua wszystko jest wytłumaczone, wystarczy znać angielski trochę :)
Opublikowano

Podaj ID przedmiotów.

ID przedmiotów mogłeś dać byle jakie, przecież bym zmienił.

Tak czy siak, prosze:

8779, 8780, 8781, 8782, 8783, 8784

Opublikowano (edytowane)

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Wbicie od 8 lvl do okolo 20 obojętnie gdzie (FACC)

Dodatkowe informacje: 8 lvl sorcerer

Trolle z mieczem botuj

Na forum xenobot w darmowych skryptach są:

To jest ukryta treść, proszę

ID przedmiotów mogłeś dać byle jakie, przecież bym zmienił.

Tak czy siak, prosze:

8779, 8780, 8781, 8782, 8783, 8784

broń i ją zabije

Opis skryptu: Poszukuje skryptu, który będzie chodził do sprzedawcy spearów w thais i kupował określoną liczbę spearów.

waypointy już masz?

Edytowane przez Boystar
Opublikowano

Podaj ID przedmiotów.

Juz w tym temacie były linki do Corymów. Przeszukaj. W lua wszystko jest wytłumaczone, wystarczy znać angielski trochę :)

Tak wiem ale w tym temacie był link do Xeno a nie Redbot. Wiec dalej prosze o linka do tego skryptu