Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElberiusCraft

ZadusznyMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego serwer OFF?

Właśnie :-/ ???

Chciałem sobie pograć a tu dupa :-/

Serwer off bo wywaliło.

W czasie kiedy server OFF zapraszam na serverowego teamspeaka

ts.game-ts.pl:7349

To nie jest serwerowy team speak wiec proszę mi tu nie wprowadzać ludzi w błąd.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer off bo wywaliło.

To nie jest serwerowy team speak wiec proszę mi tu nie wprowadzać ludzi w błąd.

Kurdeeee, znowu nie działa;/.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

modów jest mało  i przydało by sie więcej do urozmaicenia rozgrywki oraz przydała by sie jescze 1 osoba do pomocy ogarniająca ludzi i ogółem co sie dzieje na serwie.

dodatkowo dla osób które zajmują sie thaumcraftem ranga thaumaturg który będzie miałwiecęj stehome poneiwarz 1 sethome do domu to mało a nody są porozrzucane po całym świecie i nie uśmiecha sie isć 5k kratek do 1 noda ;c 

lecz ogółem serwer bardzo fajny i przyjemnie sie na nim gra bardzo polecam :)

Jest 46 modów a po 2 nie będę robił osobnej rangi dla osób zajmujących się thaumcraftem bo każdy może się nim zajmować.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

Jest 46 modów a po 2 nie będę robił osobnej rangi dla osób zajmujących się thaumcraftem bo każdy może się nim zajmować.

serwer nie działa, wyłączył się...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Fajnie sie gra lecz brakuje moda extra utilities. Smieszna jest tez lista zablokowanych rzeczy. Na serio, nie lepiej zrobic osobny swiat dla quarry niz blokowac je? wiekszosc serverow na ktorych gralem miala taka opcje.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

I znowu padł serwer...

Opublikowano

thermal expansion, ender IO, AE, itp.. Żeby była to prawdziwa paczka modów techniczynych.. I czemu serwer znowu padł?

Opublikowano

Hahahaha  :D. serwer istnieje 8-9 dni a Ty robisz drugą edycje ? Gracze zaczęli się rozwijać i robisz takie rzeczy? Gratuluję pomysłu dorosły czternastolatku... Nie polecam serwera, żałosne zachowanie własciciela prowadzi do coraz mniejszej liczby graczy, zablokowane quarry? Żenada.. serwer posiada tyle bugów, że w pale tosię nie miesci :D.

NIE POLECAM ;).

Ps - Pewnie po moim komentarzu zostane zbanowany na serwerze z powodem nieprawdziwych oskarżeń kierowanych w moja strone :D..

Opublikowano

Hahahaha   :D. serwer istnieje 8-9 dni a Ty robisz drugą edycje ? Gracze zaczęli się rozwijać i robisz takie rzeczy? Gratuluję pomysłu dorosły czternastolatku... Nie polecam serwera, żałosne zachowanie własciciela prowadzi do coraz mniejszej liczby graczy, zablokowane quarry? Żenada.. serwer posiada tyle bugów, że w pale tosię nie miesci :D.

NIE POLECAM ;).

Ps - Pewnie po moim komentarzu zostane zbanowany na serwerze z powodem nieprawdziwych oskarżeń kierowanych w moja strone :D..

Po 1 robię dlatego nowa edycje bo chce ogarnąć bugi i wszystko dopracować a do tego ty i tak bugowałes zamiast wskazać bugów administracji 2 edycja będzie dopracowana na ostatni guzik. Zdecyduj sie czy polecasz serwer czy nie bo ty człowieku co pare minut zmieniasz zdanie ... 

Serwer Na Modach

Opublikowano

Po 1 robię dlatego nowa edycje bo chce ogarnąć bugi i wszystko dopracować a do tego ty i tak bugowałes zamiast wskazać bugów administracji 2 edycja będzie dopracowana na ostatni guzik. Zdecyduj sie czy polecasz serwer czy nie bo ty człowieku co pare minut zmieniasz zdanie ... 

Jakich bugów używałem? Chciałem Ci zgłosić bug, i to poważny, zaprosiłem Cię do rozmowy na ts3 to zes po chamsku wyszedł :). Dziwisz się, że zmieniam co chwile zdanie? Ty masz burzawke i raz gra się fajnie, a raz Ci odp****li to uprzykszasz grę :). Poza tym, kto teraz będize grać na takim syfie :D? Gracze, stali - Dorobili się a Ty nagle wszystko usuwasz, pozdro 600

Opublikowano

Jakich bugów używałem? Chciałem Ci zgłosić bug, i to poważny, zaprosiłem Cię do rozmowy na ts3 to zes po chamsku wyszedł :). Dziwisz się, że zmieniam co chwile zdanie? Ty masz burzawke i raz gra się fajnie, a raz Ci odp****li to uprzykszasz grę :). Poza tym, kto teraz będize grać na takim syfie :D? Gracze, stali - Dorobili się a Ty nagle wszystko usuwasz, pozdro 600

Po 1 gracze na mnie się nie skarza ani nic tylko ty jesteś jakiś nie ogarnięty i wszystko ci nie pasuje człowieku lepiej wyjdź z tego posta i przestań komentować bo jak to czytam to mi się śmiać i płakać ze śmiechu chce. Ty i ten twój kolega robicie najwięcej hałasu a z team Speakiem wcale tak nie było... Wiec kur** nie kłam.

Serwer Na Modach

Opublikowano

ten serwer to komedia jak narazie, codziennie off na grube godziny, do tego po kilku dniach nowa edycja, szkoda czasu :)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

Wiele osób się wypowiedziało, to i ja musze. Zgadzam się z każdym postem pow.. mojego. oprócz Zadusznego.

Masz racje Komedia, przydałaby się druga osoba do ogarniania servera bo jak narazie to co z każdym crashem, kilka godzin na serverze mamy z głowy i musimy czekać na jakże upragnione wejście naszego ukochanego administratora.

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Zapomniałem także dodać, ze admin za reklame serwera na tym forum dawał generator/solar panel. Kupując vipa miales doslownie wszystko, najlepszy solar i mfsu, to mija sie chyba z celem gry...

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

Crashe były przez sotwinka i fidoska bo oni bugowali bugi naprawiam i dopnę wszystko na ostatni guzik i start będzie epicki mam nadzieje ale większość bugów przez fidoska bo az 95% crashow to jego wina. Teraz chce wszystko naprawić by quarry działało itd.

Serwer Na Modach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...