Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElberiusCraft

ZadusznyMPC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o usunięcie tego postu.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Servera jak najbardziej, już nie polecam admin 14 latek,  za słowo "Ogarnij to" dostałem warna, za "Rozkazywanie". 2 Warn za nazwanie go Dzieciakiem co jest prawdą. Zapytałem się graczy czy znają inne servery tego typu i żeby podawali go na moim teamspeaku a nie na serverze i w tym momencie dostałem bana za reklamowanie innych serverów :c.

Server wydaje tylko pozory świetnego servera i nie opłaca zastać tam na dłuższą chwile. To tyle z mojej strony pozdrawiam  i niepolecam

Sotwin.

Człowieku ty jesteś nie ogarnięty napisałem ze banuje turtle ponieważ psuja cuboidy to wpadłeś w furie zacząłeś prosić by ci podali inne serwery sam podałeś serwer o nazwie T*****y ja cię za takie coś jak napisałeś nie kickowałem tylko dostałeś kicka wtedy jak mnie obraziłeś a po za tym na innym serwerze za takie coś miałbyś bana innym gracza się podoba a do tego rozwaliłeś turtlem cuboidy i dlatego został on także usunięty.

A więc, zaczynając od początku, własciciel serwera ma +14 lat, zachowuje się jak dzieciak a o prowadzeniu takich modów zna się jak pies na je**niu... A więc, zaczęło się od preventiongreif'a, czy jakos tak, pluginu który umożliwia zakladanie cuboida łopatą a przez to, gdy postawiło się quarry kopało ono działkę innego gracza więc nasz smieszny własciciel postanowił to zablokować, no ale ch*j.. Zaczęło się od tego, że po akcji z moim kolegom, co skończyło się banem, wbiłem na serwer i wyraziłem swoją opinię, czyli, że "zachował się chamsko,jest dzieciakiem i jak tak dalej będzie to serwer za długo nie pociągnie", po czym były ok. 5 minut kłótni a następnie dostałem bana z powoddem "dodatek do bana", serdecznie odradzam gry w takim towarzystwie, zachowania dzieciaka który jest pazerny na kase i robi wszystko, by uprzykszyć Ci grę, poprosilismy o wgranie termal expansion by zrobić inne dopływy energii to były wielkei spiny i obrazy :). Nie polecam tu grać, syf kiła i mogiła.

Tutaj tak samo jesteś kolega sotwinka i także dostałeś bana za podżeganie graczy do odejścia z serwera zaczołeś mnie obrazac i dlatego także twoje ip i konto zostało zablokowane. A do tego zaraz dostaniesz procenty na forum za moją obraze.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

A więc, zaczynając od początku, własciciel serwera ma +14 lat, zachowuje się jak dzieciak a o prowadzeniu takich modów zna się jak pies na je**niu... A więc, zaczęło się od preventiongreif'a, czy jakos tak, pluginu który umożliwia zakladanie cuboida łopatą a przez to, gdy postawiło się quarry kopało ono działkę innego gracza więc nasz smieszny własciciel postanowił to zablokować, no ale ch*j.. Zaczęło się od tego, że po akcji z moim kolegom, co skończyło się banem, wbiłem na serwer i wyraziłem swoją opinię, czyli, że "zachował się chamsko,jest dzieciakiem i jak tak dalej będzie to serwer za długo nie pociągnie", po czym były ok. 5 minut kłótni a następnie dostałem bana z powoddem "dodatek do bana", serdecznie odradzam gry w takim towarzystwie, zachowania dzieciaka który jest pazerny na kase i robi wszystko, by uprzykszyć Ci grę, poprosilismy o wgranie termal expansion by zrobić inne dopływy energii to były wielkei spiny i obrazy :). Nie polecam tu grać, syf kiła i mogiła.

A do tego to nie było quarry lecz turtle. Quarry było zablokowane od samego początku.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

Dziecko 14 lat i pier***li mi takie rzeczy, hahaha, jak jestes taki odważny to wbij na teamspeak'a, panie kozak, powiedziałem, że jestes dzieciak i tyle, obrażałem Cię? Poproszę ss'a z logów

Skończ tutaj spamować bo tylko się ośmieszasz i za to że napisałeś na mnie dzieciak to cię zignorowałem i nie spam tutaj na forum bo to nie jest od tego.

Tekkit to nie reklama tylko paczka modów od tego zacznijmy pozatym nie twórz 2 tematów serverów bo za to dostaniesz %.

Tamten temat nie ja zrobiłem a po 2 napisałeś tekki***.***.pl

Serwer Na Modach

Opublikowano

Skończ tutaj spamować bo tylko się ośmieszasz i za to że napisałeś na mnie dzieciak to cię zignorowałem i nie spam tutaj na forum bo to nie jest od tego.

Tamten temat nie ja zrobiłem a po 2 napisałeś tekki***.***.pl

i

Typowe dziecko, ja spamuje? Ty spamujesz, twierdzisz, ze cie obrażałem? Poproszę ss z logów, to jest to samo pier****nie, że kolega napisał takie cos. Napisał? Poprosze ss'a :).

Prosze moderatora forum o zablokowanie tych osób.

Serwer Na Modach

Opublikowano

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 

Opublikowano

prosze o usuniecie :)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

prosze o usuniecie :)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Opublikowano

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Opublikowano

modów jest mało  i przydało by sie więcej do urozmaicenia rozgrywki oraz przydała by sie jescze 1 osoba do pomocy ogarniająca ludzi i ogółem co sie dzieje na serwie.

dodatkowo dla osób które zajmują sie thaumcraftem ranga thaumaturg który będzie miałwiecęj stehome poneiwarz 1 sethome do domu to mało a nody są porozrzucane po całym świecie i nie uśmiecha sie isć 5k kratek do 1 noda ;c 

lecz ogółem serwer bardzo fajny i przyjemnie sie na nim gra bardzo polecam :)

Opublikowano

Dlaczego serwer OFF?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...