Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

65355152122418797240.png

57374419295539953791.png

45529516079683982890.png

95911959381569770567.png

Jeżeli jesteś fanem serwerów, na których wyznaczony jest jakiś cel,

to CorePvP jest stworzone dla Ciebie!  Tajemnicze skrzynie, olbrzymia

mapa, wiele enchantów i ranking czekają! U Nas nigdy nie będziesz się

nudził! Weź udział w licznych eventach, w których do wygrania są

bardzo ciekawe nagrody!

26621307992696920056.png

+ Wspaniałą maszynę, dzięki której nie znajdziesz u nas popularnych "lagów",

+ Niesamowitą administrację, która z chęcią pomoże Ci z każdym problemem,

+ Wspaniały system gildii, sojuszy, aren 1vs1, czy leveli, które zdobywasz za zabójstwa graczy,

+ Unikalną stronę internetową,

+ Stabilnego TeamSpeak`a, na którym możesz znaleźć wielu przyjaciół,

+ Ładnie wykonany sklep SMS, który pomoże Ci w zostaniu lepszym wojownikiem!

05749846989318237582.png

Jeżeli masz jakieś sugestie, uwagi, czy pytania, możesz

skontaktować się z Nami przez:

- stronę serwera: http://www.corepvp.pl

- TeamSpeak`a: Z racji zakazu umieszczania tutaj TS`a, poznasz go na naszym serwerze

29285585564559802234.jpg

IP serwera: CorePvP.PL

Slotów: 1337

Status: serwer obecnie wystartował!

ZAPRASZAMY I POZDRAWIAMY!

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś po prostu zarejestrował się na Twoim koncie 133 dni temu ;). Odrejestrowałem osobnika i założyłem Ci konto na nicku DJMan. Hasło do tego konta wysłałem na PW na MPC. Możesz je zmienić komendą /changepassword <STARE_HASŁO> <NOWE_HASŁO>

Opublikowano

Ktoś po prostu zarejestrował się na Twoim koncie 133 dni temu ;). Odrejestrowałem osobnika i założyłem Ci konto na nicku DJMan. Hasło do tego konta wysłałem na PW na MPC. Możesz je zmienić komendą /changepassword <STARE_HASŁO> <NOWE_HASŁO>

Czy w ciągu ostatnich 2 godzin jakiś admin się zalogował?

Co 6 osoba ma cheaty nawet sam zainstalowałem huzuni i przez ok. godziny nie dostałem bana.

Spoko serwer ale ogarnijcie cheaterów. 

Opublikowano

Powiem Ci, że w okolicach 22 - 23 raczej wielu administratorów nie będzie :/. Wiadomo - cheater zawsze się zdarza, ale wbrew pozorom trudno jest to ogarnąć ;d ze strony praktycznej. Mamy Helperów, Moderatorów, którzy, jeśli są, sprawdzają potencjalnych cheaterów, ale niestety, zawsze jakiś zostanie :/. Ale postaramy się coś z tym zrobić! - Pozdrawiam.

Opublikowano

Grałem dość długo bo to chyba z 4 edycja tego serwa

I raz zostałem poproszony na ts w sprawie cheatów (dawno) i powiedziałem kolesiowi że nie da się robić ss na f2 ( czy coś takieg) bo nie mogłem xD kazał mi jakieś programy do nagrywania ściągnąć ale powiedziałem że mam limit internetowy i co ? Dostałem BANA za nie współprace z administracją .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Skoro nie mogłeś robić Screenów klawiszem F2, to zachował się odpowiednio prosząc Cię o ściągnięcie programu do nagrywania, a jeśli powiedziałeś, że masz limit, to również ban był słuszny, ponieważ nie mogłeś udowodnić, że jesteś "czysty". Ewentualnie mógł prosić o Skype, albo program do robienia Screenów, ale to prawie nigdy się nie zdarza ^^.

Opublikowano

Serwer ogólnie fajny, ale taki jak inne serwery pvp

No wieeesz. Cały czas staramy się zrobić coś, aby wyróżniać się od innych serwerów, ale to niestety nie jest takie proste :/. Właśnie dlatego parę postów wyżej prosiłem: jeżeli macie jakieś pomysły, to napiszcie je po prostu w odpowiedzi. Jeżeli oczywiście nam się spodobają, to jak najbardziej je wprowadzimy ^^. Ale mimo wszystko dziękuję za opinię :).

Opublikowano

Polecam serwer, grałem kiedyś i było super, rywalizacja, klepa. Musiałem szukać ukrytych, tajemniczych skrzynek, po których musiałem dostać się parkourem i były w niej super itemy. Spawn jest ładny, mapa także. Administracja Ogar. Polecam bardzo serdecznie serwer :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...