Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crackowanie steama

ValanderosXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś coś tam było ale na multi się nie dało grać chyba ; p

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

Nie da się chyba, kiedyś się dało - ale mogę się mylić - za to chciałbym przeprosić już za wczasów. 

bez gif

Opublikowano

Prawie każdą grę możesz crackować nawet jeżeli jest na steamie, bodajże plik steamaps.dll

Nie znam się za bardzo, ale wiem, że dzięki temu na single player możesz normalnie grać. Nie wiem jak z dodaniem tej gry do biblioteki steam, ale myślę, że jak dodasz to Ci się zaktualizuje i będziesz musiał instalować na nowo i wklejać cracka.

Kiedyś się w to bawiłem, ale większych efektów jak single player nie było. Na multi nie pograsz, bo od razu woła o klucz do gry, albo nie wyszukuje serwerów.

Opublikowano

Multi też da radę banalnie crackować :)

Wystarczy w configu steamowskim w folderze z grą zmienić appid na id team fortressa albo innej darmowej gry z multi. Wtedy normalnie odpalasz steama, odpalasz gierkę i masz serwery na multi, a na steamie pokazuje, że grasz w Team Fortress. Kiedyś miałem nad tym rozkmine i wyczaiłem sposób na jakimś ruskim forum. Nie zawsze działa, ale w takim wypadku ruskie polecali jeszcze jakiś pliczek podmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...