Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić Pustą mapę ?

Rever_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Siemanko :D

W tym poradniku pokaże wam jak zrobić Pustą mape .

-Nazywamy świat .

-Zmieniamy Typ świata na Super płaski .

-Generowanie Struktur wyłączamy .

-Dostosuj Świat .

-Szablony .

- W górnym pasku usuwamy wszystko i zmieniamy na 0;0

Generujemy swój świat . Wciskamy F3 i wpisujemy komendę /setblock [Kordy X] [Kordy Z] [iD BLOCK'u]

Jeżeli poradnik się spodobał daj LIKE :D !

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

japierdole idiotyczniejszego poradnika jeszcze nigdy nie widzialem jprdl...

by mod nie warnował:

dzięki za pomoc :) naprawdę nie wiedziałem jak to zrobić, wielkie dzięki :) wytłumaczyles naprawde rzeczy chyba z kategorii czarnej magii :) przyda się wielu osobom, a raczej

idiotom.

Opublikowano

Czemu wy tak hejtujecie a może się komuś przyda na przykładzie SkyBlock. Ludzie nie nabijajcie postów w stylu "komu sie to przyda chyba idiocie". Najpierw pomyślcie co napisać pózniej piszcie, przyda się komuś napewno np. do SkyBlocka na serwer lub zrobić sobie samemu na singlu ??! Mi się podoba może i to każdy zna ale chociaż uczestniczy w życiu forum. Ja akurat tego nie wiedziałem dzięki, że napisałeś to dowiedziałem się znowu troszkę więcej o Minecraft ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Czemu wy tak hejtujecie a może się komuś przyda na przykładzie SkyBlock. Ludzie nie nabijajcie postów w stylu "komu sie to przyda chyba idiocie". Najpierw pomyślcie co napisać pózniej piszcie, przyda się komuś napewno np. do SkyBlocka na serwer lub zrobić sobie samemu na singlu ??! Mi się podoba może i to każdy zna ale chociaż uczestniczy w życiu forum. Ja akurat tego nie wiedziałem dzięki, że napisałeś to dowiedziałem się znowu troszkę więcej o Minecraft ;)

Pozdrawiam

k***a to przecież zwykła opcja gry. trzeba być idiotą, by tego nie zauważyć. po drugie wystarczy wpisać w google i wyskakuje tryliony stron o tym samym

Uczeń
Opublikowano

Poradnik zbyt wiele nie wnosi, ale kiedyś może się przydać... ;P

Jeżeli wymyślę sensowne zastosowanie zostawię plusika i dodam edita.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Nie rozumiem tych hejtów...  Chłopak zrobił dobry szybki poradnik jak zrobić pusty świat np żeby zrobić skyblock'a albo np parkour czy escape'a..
Rozumiem jak by zrobił poradnik jak zrobić płaską mapę bo to normalna opcja w mc ale on pokazał co zrobić można z komendą /setblock a nie każdy zna tą komende.

zpot.png

Opublikowano

japierdole idiotyczniejszego poradnika jeszcze nigdy nie widzialem jprdl...

by mod nie warnował:

dzięki za pomoc :) naprawdę nie wiedziałem jak to zrobić, wielkie dzięki :) wytłumaczyles naprawde rzeczy chyba z kategorii czarnej magii :) przyda się wielu osobom, a raczej

idiotom.

Nie wiem czy wiesz, ale młodszy kolega nabiera doświadczenia, ma dopiero 27 postów. Co do poradnika krótki i rzetelny leci plusik :) 

Opublikowano

k***a to przecież zwykła opcja gry. trzeba być idiotą, by tego nie zauważyć. po drugie wystarczy wpisać w google i wyskakuje tryliony stron o tym samym

Nie to nie jest zwykła opcja gry.

To jest komenda a niektórzy w minecraft nie znają komend..

zpot.png

Opublikowano

Fajny poradnik, może estetyka słaba, ale pomogła mi za co dziękuje ;) 

Do hejeterów poradnika:

Polecam "maść na ból dupy"

Opublikowano

zrobienie czegoś takiego jest możliwe na czystej vanilla ...

fakt faktem poradnik dla i^  zrobiony na odpier* , i tak jak ktoś mądrze zauważył wujek google wywala pierdyliard stron o tym jak to zrobić ...

Fajny poradnik, może estetyka słaba, ale pomogła mi za co dziękuje ;)

Do hejeterów poradnika:

Polecam "maść na ból dupy"

nie chciał bym byc niemiły ale jak coś jest głupie i bez sensu no to wypada to hejtowac** (miedzy innymi dlatego aby wiecej takiego g^ nikt nie robił )

Opublikowano

zrobienie czegoś takiego jest możliwe na czystej vanilla ...

fakt faktem poradnik dla i^  zrobiony na odpier* , i tak jak ktoś mądrze zauważył wujek google wywala pierdyliard stron o tym jak to zrobić ...

nie chciał bym byc niemiły ale jak coś jest głupie i bez sensu no to wypada to hejtowac** (miedzy innymi dlatego aby wiecej takiego g^ nikt nie robił )

Ok może i w google jest ale to jest mpc a nie google ;)

zpot.png

Opublikowano

THX NIE UMIAŁEM NAPRAWDE POLECAM a na serio to chyba każdy to chyba portafi 

Ja nie umiałem :D Ale może jestem jakiś dziwny. Dzięki za poradnik :)

snjB5H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...