Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Galaxy LC

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba się tu jednak na produkować, żeby wbić maxa ale jest spoko :D Wszystko da się zrobić jak się ogarnia to czym się gra xD

Naprodukować to mało powiedziane. x.x Z deka hard, jak na priv, ale no... 

Opublikowano

Naprodukować to mało powiedziane. x.x Z deka hard, jak na priv, ale no... 

I dobrze, chociaż jeden serwer gdzie nie ma się wszystkiego tak łatwo. I tak według mnie powinni zniżyć exp rate w Altar i obniżyć hp mobom.

Czemu każdy sądzi, że lepiej jest dać moba z masą hp i dużo expa za niego zamiast normalnego moba z małym expem? Fk logic.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

I dobrze, chociaż jeden serwer gdzie nie ma się wszystkiego tak łatwo. I tak według mnie powinni zniżyć exp rate w Altar i obniżyć hp mobom.

Czemu każdy sądzi, że lepiej jest dać moba z masą hp i dużo expa za niego zamiast normalnego moba z małym expem? Fk logic.

Bo to bez znaczenia czy da moba z dużą ilością hp + dużym expem, czy z małą ilością hp + małym expem? ^^

Opublikowano

Bo to bez znaczenia czy da moba z dużą ilością hp + dużym expem, czy z małą ilością hp + małym expem? ^^

Dla mnie jest znaczenie. Przyjemniej mi się expi bijąc normalne moby i dostając mniej expa niż odwrotnie. Może jestem jakaś inna, ale cóż...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Po 2ch dniach grania, stwierdzam ze serwer jednak nie jest za fajny.
Nie ma ani 1% proby zbalansowania pvp.
Monstwo bugow..
Archer bije 150k hp jednym deadline i ma 300k hp a Templarem mozna wycisnac max do 230k hp bez buffka na rozszerzenie hp
Po prostu jak nie ogarna tego to szkoda czasu na pobieranie nawet jezeli trwa to 5min

Opublikowano

wiadomo co się dzieje z serwer że znowu off?

Heya,

Early hours of today we have started transferring our server on a better host so, no one will have bad ping any more tongue.png, this could take up to 2 hours and ill let you know once its ready,

Once this is done there will be a patch out which contains the following:

Fix Ramlso limit

Lower alter mobs

Fixed some mobs giving low exp

edited boss rewards to give better prizes!

fixed quests (required a fellowship before)

fixed level 6 jewels

Fixed some chaos and platinum jewel

Updates coming later -

Anti-hack system

PvP token System

Online Cash 

better PvP

and lots more

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Domi jak tam warto stracić moje 3h pobierania na ten serwer czy szkoda czasu?

Okazało się, że za dużo oczekiwałam od tego serwera :3 Miało być super, miał być lepszy od starego Galaxy... A tak na serio jest 10 razy gorszy :c Chociaż niby admin zaczął naprawiać błędy, takie jak hp mobków w altar czy bugi, więc nie wiem jak to będzie. Może coś się poprawi :)

Na razie nie ma sensu pobierać, ja osobiście go usunęłam ale cały czas patrze na forum, może za kilka updatów wrócę :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Myślę, że wystarczy adminowi zasugerować, żeby obniżył moc DL uzdro. Z resztą najlepiej poprzeć to jakimiś screenami z widocznym DMG z DL uzdro i innej postaci. :p

Opublikowano

Tyle bugów a w szczególności konsolka admina. 

hahahah :D , konsolka to podstawa , aby była odbugowana ;)

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Tyle bugów a w szczególności konsolka admina. 

Na którym serwerze to nie działa... tylko, że tutaj admin o tym przynajmniej wie i to naprawi. Z resztą widać, że to działa, bo nagle Frytek z dupy wbił 185. ^^

Opublikowano

Dokładnie, na większości serwerów działa to więc to akurat nie powinno ludzi zniechęcać jeżeli admin stara się to naprawić.

A jak tam Altar po aktualizacji?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dokładnie, na większości serwerów działa to więc to akurat nie powinno ludzi zniechęcać jeżeli admin stara się to naprawić.

A jak tam Altar po aktualizacji?

No mobki mają dużo, dużo mniej HP, więc teraz da się tam bić normalnie. 

Opublikowano

Ta, z powodów osobistych właściciela został zamknięty, na czas nieokreślony. Nie wiadomo czy zostanie wznowiony.

Więc temat chyba można zamknąć, jak ruszy to dam znać.

k1hvCVp.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze o zamkniecie tematu , serwer zostal zamkniety :P

Hmm widzę nabijanie postów? Już 2 posty są o tym, że został zamknięty. Nie Ty jesteś tu od decydowania o.O

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...