Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Galaxy LC

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raty

• Exp x60
  • SP: free skills
  • Gold: ok 5kk za mobka
  • Drop: x20
  • Affinity: x10
  • Upgrade 100%
  • Level cap: 185
  • Start level: 70

Serwer to "remake" starego Galaxy!

Na razie serwer jest w fazie tworzenia, jakieś 90% rzeczy zostało skończone, więc za parę dni zostanie otwarty!

Co na nim spotkamy?

• Nowy system levelowania!
  • Zbalansowane pvp (zrobione w 80%)
  • Nowe sety i wepy!
  • Nowe tytuły!
  • Nowe acc!
  • Nowe covery! (w planach)
  • Nowe World Bossy!
  • Nowe pieczęcie w setach!
  • Nowe questy!
  • Cash shopy, cover shopy, etc!
  • Nowe skrzydełka!
  • Cash za vote (3x400 cash co 8h)

Na starcie mamy questa w Juno na zabicie 5 wilków, za co dostajemy "[klasa] starter quest", a w nim: secik 70+18, wep 70+18, 25 expb, 1 pbi, po 1 stealerku,  super haste potion i 25kk gold.

FORUM

WEBSITE

DOWNLOAD

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe, nie wiem skąd oni są. Jakoś na to uwagi nie zwracam a nick Nina jest akurat często spotykany ;_;

Nie ma nic póki co, wszystko ma być niestety niespodzianką według admina.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Możliwe, nie wiem skąd oni są. Jakoś na to uwagi nie zwracam a nick Nina jest akurat często spotykany ;_;

Nie ma nic póki co, wszystko ma być niestety niespodzianką według admina.

Zgadza się, bo mam w znajomych na Skype jednego z byłego teamu z Shadow i ma w opisie coś o GalaxyLC. : P 

Szkoda, że nawet ss'a nie może nam pokazać, trudno. Tak to może ludzie by się bardziej zainteresowali nowym serwerem. 

Opublikowano

Wbiję :) !
Ładna prezentacja :P
Mógłby dorobić nowe krainy jak i nowe affinitki :D ale i tak jest jak narazie z*********e :)

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Wszystko w swoim czasie. Jak masz jakieś propozycje to pisz na ich forum, admin jest często.

Możliwe, że ma w planach dodać jeszcze jakieś nowości, napewno je doda, bo widać gościu ma trochę pomysłów ;)

Słyszałam opinie na temat tego serwera jeszcze na starej wersji, same dobre, więc wydaje mi się, że i teraz będzie okey;)

PS Serwer już ruszył! Link w opisie :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na pewno zawitam serwer zapowiada się obiecująco ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Z forum kojarzę nicki: Nina i Dextro, czy to są osoby ze staffu z Shadow? 

Masz może jakieś ss'y nowych coverków i skrzydełek? ^^

Jeden HGM to chłopak ze staffu z Shadow, zgadza się. :p Nie zdradzał szczegółów, ale mówił, że serwer ma być naprawdę fajny. 

Opublikowano

Jest fajny. Wszystko, co potrzeba do expa jest w cash shop, jest buff shop i niezbyt szybki leveling od 70 do 185 na mobkach. Dzienne questy (jak na razie kilka) i bossy. Póki co nie będzie się nudzić, a adm ma jeszcze dużo pomysłów.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeden HGM to chłopak ze staffu z Shadow, zgadza się. :P Nie zdradzał szczegółów, ale mówił, że serwer ma być naprawdę fajny. 

Nina & Dextro takze sa ze staffu z Shadow, i takze Administrator byl w staffie shadow'a

Ktoś crashuje, jak zwykle, więc pozostaje tylko czekać.

Szkoda tylko ze akurat teraz jak admina nie ma ;/ No to sobie nie wydropie eq -.-

Opublikowano

Nina & Dextro takze sa ze staffu z Shadow, i takze Administrator byl w staffie shadow'a

Szkoda tylko ze akurat teraz jak admina nie ma ;/ No to sobie nie wydropie eq -.-

Nie znałam staffu Shadow właściwie, więc nawet nie wiem. :p Znam tylko jednego chłopaka, który był w staffie na Shadow, a teraz jest HGM-em na Galaxy. 

Mam nadzieję też, że rozwiążą problem crashy oraz, że nie działa tutaj ten zacny bug z petami. x.x

Opublikowano

Działa serwer. Gra dużo osób z Polski. ? A i takie pytanie czy są na serwerze ludzie pomocni ? Zaczynam grę w LC i zawszę pomoc się przyda. Grałem troche na Globalu ale nie długo trochę ogarniam ale to początkowe lvle tylko. 

monitor-5-full.png

Opublikowano

Działa serwer. Gra dużo osób z Polski. ? A i takie pytanie czy są na serwerze ludzie pomocni ? Zaczynam grę w LC i zawszę pomoc się przyda. Grałem troche na Globalu ale nie długo trochę ogarniam ale to początkowe lvle tylko. 

Serwer narazie jest w stanie spoczynku lecz po restarcie wstanie. Osob z Polski nie ma zbyt wiele gdyz serwer wystartowal dzisiaj. Ludzie pomocni to zalezy na kogo trafisz :P a nie ogarniesz gry bez pomocy/wytlumaczenia niestety i posiadania minimalnej znajomosci angielskiego : d

Opublikowano

Angielski znam to może cos ugram. ;p

Znaczy ogarnąć podstawy to ogarniesz. Ale LC nie jest takie proste jak kiedyś. :p Fajnie byłoby jakbyś znalazł kogoś, kto zechce wytłumaczyć Ci to i owo na serwerze. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...