Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Survival Last Chaos

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/ Survival Last Chaos /

Level cap: 175

Serwer jest nowy. Otworzony jakieś 2-3 dni temu. Na chwilę obecną liczba ludzi online (w godzinach 'szczytu') to około 40-50, ale serwer ma potencjał. Dlaczego? Otóż nie ma w ogóle IS-u, wszystko można dostać u NPC.  Nie mam pojęcia jakie są raty, bo niestety nigdzie nie zostało to napisane, ale expi się dość dobrze. Właściwie można tylko expić nie robiąc żadnych questów. Także najprostszy sposób na wbicie poziomu to Tomb (110) -> Leśna (140) -> Piwnica Kapeli (160) -> Tarian. Do piwnicy można wejść map hackiem, bo tenże hack jest wgrany domyślnie w kliencie. :p

Na start dostajemy dwa bałwanki i limit expa.

Strona główna:

http://lastchaossurvival.com

Forum:

http://lastchaossurvival.clicforum.com/index.php

Opublikowano

Serwer wygląda spoko, ale newsy na stronie są napisane w języki francuskim, forum też w tymże języku. Wnioskuję, że admin nie zna angielskiego?  :unsure:

zSCFQrN.png

Opublikowano

COs ciekawego tam jest? Bossy nowe sety etc? Czy wbicie 175 i nuda?

Z tego, co widziałam po cenach to sety są ze skrzynek z Fantoma. Nie wiem jeszcze nic apropos bossów, bo nie zdążyłam tego sprawdzić, a niestety wszystko jest po francusku.

Serwer wygląda spoko, ale newsy na stronie są napisane w języki francuskim, forum też w tymże języku. Wnioskuję, że admin nie zna angielskiego?  :unsure:

Nie mam pojęcia, ale mam nadzieję, że zacznie pisać po angielsku w końcu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam pojęcia, ale mam nadzieję, że zacznie pisać po angielsku w końcu.

Francuzi nie cierpią pisać/mówić po angielsku ze względu na historię itd, po za tym im się wydaje że ich język jest najpiękniejszy więc co oni tam będą się wysilać. ^^

Serwer bez IS? (pomińmy kwestię tego ile golda w grze kosztują itemki z is'a :P) A COKOLWIEK jest tam za donate? Z czegoś serwer musi się przecież utrzymywać. I nieźle skoro sami wgrali map hacka. :P 

Opublikowano

Francuzów stać na utrzymywanie serwerów.

Poza tym, Hard też działał rok czasu bez donate :P

Już wypakowywuję, więc napiszę co ile kosztuje :s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wszystko bardzo tanie w cash shop, do 1k gold maksymalnie.

Upgrade rate 100% przynajmniej HS.

Jest pet npc, cash npc, cover npc...

Start lvl 90, w Juno jest shop, gdzie kupimy secik i wep na ten level, każdy part 1 gold.

@ skille nie zabierają sp, ale potrzebujemy go, bo inaczej się nie wyuczymy <lol>

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Sądzę, że dało by radę szybciej. Leci po 35-50% za mobka (póki co), więc capa wbija się pewnie nie więcej jak 3h.

@ jest też jewel npc, jewele 5lvl max widocznie ;d

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pogram tam :D , a jak z klubami ? ciężko/łatwo i jak z goldem z mobów leci bóg wie ile czy mało ?

Postanowiłam sprawdzić, zapisałam się do Mazar i za zwykłą harpię dostałam 56k affinity xDD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

:O , Czyli kluby te potrzebne się robi w 1h-2h ;) , a jak z setem ? tylko fantom ?

Obawiam się, że tak :c

@ Dodam, że spoko ten serwer jest :D

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...